Ranu dostalo aj právne oddelenie FIA. Odišli dvaja kľúčoví zamestnanci | Magazín F1 - F1online.sk

Možná jsi si toho nevšiml, ale nepsal jsem to o všech uživatelích, ale obecně. To, že si se v tom s botem viděl a měl si potřebu si zase léčit svoje issues je věc jiná :slightly_smiling_face: a taky to, že ježek měl potřebu se ozvat s tim, aby se to aplikovalo a pak sám drží hubu u ostatních, když tu píšou urážky, toxicitu a zakončí to tím, že napíše, že o problémech/sporech se má psát přes zprávy :joy:

2 Likes

Upnul se k tobě jako k Situsovi, evidentně má potřebu držet se obrazně něčí sukně, když mu někdo rozhází hračky.

1 Like

No neviem ci tu niekoho zaujima to meranie si falusov, mna teda nie :grinning:

A hlavne ty stale po mne chces nejaky approval ci josove, raptorove ci robotkove komenty su okej :grinning:

Tak asi su ked nemaju borci doteraz ban co ja viem

A za tymi spravami si stojim

3 Likes

Že sis nedal pokoj. :smiley:

666666

Nedělej takovou propagaci své drahé polovičce :grinning:

Každý se mě vždycky ptal, proč mám na profilovce Leclerca…
Teď to prasklo.
Mám to nařízené. :smiley:

2 Likes

No takovej coming out jsem dneska nečekal :astonished:

Klukům z Visy to taky uteklo. :smiley:

6q6q6

2 Likes

Som zvedavy na livery lebo vraj maju byt v duchu povodneho toro rosso s velkym bykom

Není tech napísu Visa moc málo?

Este keby sa aj RB vratil k livery z Vettelovej ery, tak to bude cista fantazia.

14:30 vyplouváme…
Nějaká nervozita? :slight_smile:

2 Likes

Moc děkuji.
Docela se bojím co letošní Růžovka poskytne. :eyes:

Presne ako počas ľudského života. :neutral_face:

2 Likes

Bohužel, řekl bych, že v ČR je to národní sport, člověk se naučí něco málo a pak má na všechno názory a nic si dál nezjištuje a ani o to nestojí, je to smutný. Nikdo neví vše, nezná vše a neustále by se měl učit novým věcem a chápat podstaty

1 Like
  • Jan Groh (majster ČR v národnom športe) - 2024