Ralf Schumacher si nemyslí, že Verstappen skončí v Mercedese: Wolff by bol blázon, keby to urobil | Magazín F1 - F1online.sk

Dnes by to Tota ani nenapadlo. Leda by Russell začal škodit, ale věřím, že ani to nepřipadá v úvahu.

Loďák je už nachystaný. Dokonce i příruční bedna, ale ta se bude plnit až brzy ráno. Letos zkouším nový postup. Zamrazil jsem vakuované uzené ramínka, špeky a jiné drobnosti. K tomu přiložím balíček piv, ať mám v cíli základní potravinu hezky vychlazenou. :grin: Dříve jsem používal led v plastové přepravce, ale tahat vodu k moři se mi jeví jako hodně hloupé, tak místo vody raději použiju maso. Bezcelulitídní. :face_savoring_food:

1 lajk

Jaká? Gasly. :blush:

Pokud mu dali k tomu ještě princeznu, tak samozřejmě není o čem :smile: . Ale upřímně řečeno mě snad nenapadá úspěšný pilot, který jezdil jenom v jednom týmu (RB 1 a 2 počítám jako jeden) a vůbec to nezkusil jinde. Možná mi ale jenom neslouží paměť :smile: .

1 lajk

Co by tam dělal? překračoval max rychlost v boxech?

Vyprášil Kimimu kožich. :face_savoring_food:

Mercedes za posledních 5 let zaznamenal čistý zisk po zdanění 566m eur.
RedBull za posledních 5 let zaznamenal čistý zisk po zdanění asi 9m eur.

Mercedes potřebuje Verstappena, aby tam udělal marketingový boom.

1 lajk

Gasly? To by už pro ně byl jako dvojka daleko perspektivnější zkušený a lepší Sainz.

1 lajk

Sainz se trápí i s Albonem a to přišel z Ferrari.

Naopak, výborně převzal vůdcovskou roli.

1 lajk

Docela mizérie, když měl RB pouze jednoho jezdce.

Učebnicová daňová optimalizace. Mercedes by se měl učit. :pinched_fingers:

A že to nějak není vidět.

Mercedes má úroveń.
Přece ze sebe nebude dělat chudáka, když je nejlepší.

2 lajkov

grin

Půjde jinam, leda by dostal tu půl továrny, ale jestli mu dají i tu princeznu tak mu ta jeho vyškrábe oči. :grinning_face_with_smiling_eyes:

No je fakt, že Max je takovej samorost, takže možná opravdu bude první mistr světa, kterej jezdil jen za jeden team. :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 lajk

Princezna nemusí být vždycky mladá, i takové případy v historii byly… Třeba by byla akorát na hlídání dětí :smile: .

1 lajk