Ralf Schumacher si myslí, že problémom Aston Martinu je Lawrence Stroll | Magazín F1 - F1online.sk

Rok 1 pod novými pravidly je to pro každého, hlavně proto se to bralo jako naděje, že to může Aston trefit, když má vše. Dělat chytré a psát o 5 letce po tom co víme jak je na tom Honda (znovu) je moc jednoduché.

2 lajkov

Jo generálové po bitvě, ty jsi tohle předpovídal snad?

2 lajkov

Vzpomínáš co jsem psal, když se spekulovalo o tom, že by Max měl přestoupit do Astonu? :slightly_smiling_face:

Ne. Však to pošli jak jsi věděl, že bude Aston s Hondou v háji.

1 lajk

To jsem psal dneska:

Nikdo nemohl vědět, že to Honda zase pos ere a bude to velmi špatný. Na druhou stranu odhadnout, že to nebude velmi dobrý nebylo zase tak těžký.

Takže jsi dneska napsal že neříkáš tak ani tak, ale na tvoje slova došlo, aha. :laughing:

1 lajk

psychologia. nikto nevie, ako dopadnu prve tri preteky, nebodaj sezona. ale dogabu testy a hned aka lavina. let them work.

Problém je, že s tou rotací kádrů včetně hlavních postav začínají do určité míry pořád od začátku. Potom je opravdu těžké určitě bod nula, od kterého se začíná.

2 lajkov

Už som tu písal ma AM ani deravý groš

Prosím tě Dejve, z čeho vychází ten tvůj nesmysl?

1 lajk

Reálně vědí o pár kličových lidech, ale je to “rotace kádrů”. :grinning_face: LOL. Nevim no, Aston má kolem 900 zaměstnanců.

1 lajk

Sami jste vkládali maximální naděje do Adriana a ten tam dělá jak dlouho?

Já chápu, že je to bolestivé. Nemá cenu se v tom dál babrat.

Už jich je přes 1 200. Ale Dejv s Evap vidí dvě jemna a berou, že se to tam furt mění, ale u RBR byli ticho, tak co od takových individuií chceš :smiley:

1 lajk

Super Dejve, ale vůbec neodpovídáš na otázku. Tak znovu, z čeho vycházíš, že se v Astonu neustále vyměňují zaměstnanci?

1 lajk

Nema motor. To sa dalo predpokladat. Mozno nie uplne skutocny rozsah sucasnej pohromy, ale cakat viac nez stred pola bolo podla mna dost odtrhnute od reality. Ako fanusik Alonsa mas na taketo „wishful thinking“ samozrejme plne pravo a do istej miery mi to pride prirodzene, ale zase sa netvarme, ze tam skutocne boli nejake velke naznaky uspechu.

z čeho se mělo vycházet při nových pravidlách ohledně šasi, aero a motoru?

1 lajk

Tak jasně já v tomhle nemohl být ani objektivní, ale stejně si myslím, že tohle je prostě špatnej vtip a že to mělo dopadnou daleko daleko lépe hned z kraje…a že to daleko lepší bude si nemysleli jen fandové Alonsa.

4 lajkov
2 lajkov

Ano, je to pohroma. Ale zase to tiez nie je prvykrat, v podstate Honda predvadza to iste, co v roku 2015. Ale ano, az tak zle to asi necakal nikto.

Ja len nerozumiem, co si v Aston Martine nemysleli, ked podpisali s Hondou.

1 lajk

Mě by spíše zajímalo jaké cíle si pro letošní rok postavil Aston, když se rozhodl postavit na vlastní nohy.