Ralf Schumacher: Mateschitz chcel pred smrťou vyhodiť Hornera, ale Marko ho zachránil | Magazín F1 - F1online.sk

Ak boli Christian Horner a Helmut Marko skutočne stranami „občianskej vojny“ v Red Bulle, musíme povedať, že napriek Rakúšanovej počiatočnej prevahe skončil konflikt nerozhodne, prípadne prehrou oboch alebo Pyrrhovým víťazstvom Marka. Obaja sa v rozmedzí šiestich mesiacov porúčali z firmy a Ralf Schumacher tvrdí, že pozná viac detailov ich sporu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/223704/ralf-schumacher-mateschitz-chcel-pred-smrtou-vyhodit-hornera-ale-marko-ho-zachranil

Ralf ma asi pristup ku vsetkym tajnym dohodam v zakulisi :smiley: Zrejme chodi preblafnut par ludi. To nas idu zase media poriadne nakrmit hovnami cez zimnu prestavku :smiley: Kedze sa nezavodi, treba namutit vodu tam, kde je to uz uplne zbytocne, alebo nezaujimave.

1 Like

Som prekvapeny, ze Ralf zabudol spomenut ako urcite niekto chcel Micka v RBR ale proti bol urcite zly Horner alebo Marko.

2 Likes

Ralf by mal bt prezident fia a sef f1 zaroven :smiley::smiley:

Te zprave se vubec nedivim, odpovida realu.

Inak toto som uz niekde pocul/cital. Informaciu, ze Mateschitz chcel Hornera vymenit pretoze nebol dostatocne loyalny si pamatam.

Hneď to dáva zmysel.