Psychologické hry Norrisovi nestoja za to: O 200 rokov to bude každému jedno | Magazín F1 - F1online.sk

No jestli je ztráta pozic na startu jen smůla, a lepší strategie jen jeho kvalita, tak pak jo.

3 Likes

Platilo v minulej sezone a na zaciatku tejto. Po cca 4-5 pretekoch tam je vidno zjavnú zmenu.

1 Like

Kdybych měl Landa přirovnat k nějakému dřívějšímu jezdci, tak bych asi ukázal prstem na Rubense. Taky to byl velký sympaťák, který měl díky Ferrari blízko k titulu, ale hlavně měl F1 a závodění hodně rád.
Lando určitě patří ke klukům. kteří si titul v F1 zaslouží.

1 Like

Čo je zase toto za pasty :rofl::rofl::rofl::rofl:

Odolnejsi byl i Kimi🤭

2 Likes

Nekde v paralernim vesmiru ucite. Tam je i Stroll a Mazepin top🤭… v tomto svete dle statistik patri do spicky jezdeckeho pole.

Jediny vyborny a bezchybny vykon z celej doterajsej sezony predviedol zatial v Rakusku. To hovori za vsetko. :slight_smile:

1 Like

Kimi mal skratka v predli. Tomu to bolo tak jedno, ze dovidenia, a preto sa mu do hlavy nikto nedostal. :sweat_smile:

2 Likes

Ale no táák, však to, čo píše helmutko je objektívne pravda, Lando to síce nakoniec zvládol ale mal na mále, to bolo také víťazstvo s odretými ušami, a ešte si to sám zbytočne sťažil, ako v Q, tak aj na začiatku VC, keby sa nemohol spoľahnúť, na obrovskú výhodu McLarenu, tak by si so svojimi chybami prišiel, akurát tak pre veľké “kulové”.
Narozdiel od Spa, Oscar ho takmer dostal (a áno, robil aj on chyby a mohol ho fakt predbehnúť, keby mal viac rozvahy, dalo sa to uskutočniť, taký Max, Ham alebo aj Alonso by Landa zožrali za živa), aj keď mal o niečo horšiu stratégiu. Lando by s veľkou pravdepodobnosťou kopil znova chyby, ak by bol v pozícií Oscara, tak, ako sme to mohli vidieť v Spa. :slight_smile:

2 Likes

Minule som spomínal, ako mi Oscar mierne pripomína Kimiho :smiley: , akoby bol jeho abstinujúcou verziou :smiley: , ale zároveň v ňom vidím aj kúsok Schumiho s Mikom.
Lando, vo všetkej počestnosti, má síce talent ale nemá takú mentálnu kapacitu na nejaké takéto intrigy, on by dopadol podobne, ako ten “plačko” Damon Hill, bolo vidno minulý rok, ako by nejaké takéto podobné vyhrotené intrigánske súboje zrejme dopadli. Tento rok aspoň poľavil od podobných vyjadrení, zrejme mu v PR lepšie dohovorili. :slight_smile:

To, že to na sjetých gumách “nakonec zvládl” je právě velmi dobře odvedený výkon. Přesně o tom píšu, vždycky je to o úhlu pohledu. Když budeš chtít někoho vyzvednout, napíšeš, že vítězství “vybojoval přes nevýhodu sjetých pneumatik”, když ho budeš chtít zkritizovat, napíšeš, že “to nakonec zvládl, ale měl namále, to bylo takové vítězství s odřenýma ušima”. Přitom je to jedno a to samé. Z obrovské výhody McLarenu těží oba jezdci, to je snad jasné, jinak by jezdili oba tužku úplně stejně, jako to vidíme u ostatních, srovnatelně kvalitních jezdců - to je F1. A napsat, že by “Lando s velkou pravděpodobností v pozici Oscara znovu kupil chyby” je čistá spekulace, buď ano nebo taky ne - když se to nestalo, tak to nikdo neví.

1 Like

Evi nemíňaj na nich energiu. Je to zbytočné.

2 Likes

No o uhloch pohľadu nie je to, že si to sám zbytočne sťažil, nie? :slight_smile:
To, že sa mu to podarilo ustáť hej, #golf#clap :smiley: ale bol hrobárovi na lopate, a to je objektívny fakt.
Normálny uhol pohľadu je: z 3/4 si to sám sťažil a nakoniec to horko-ťažko zvládol, to mu neberiem, ale zase ho staviate do pozície, akoby bol nejaký “special child” z Mokrohajskej :smiley: , že síce si zaviazal šnúrky, ale predtým sa skoro strepal zo schodov, pretože si ich viazal na najvyššom schode. :smiley: :slight_smile:

1 Like

Máš pravdu, že z mého pohledu je asi téma vyčerpané, už bych se jenom točila do kruhu. Co jsem chtěla napsat jsem napsala (dokonce asi několikrát :smile: ) a přesvědčovat přesvědčené nemá cenu.

2 Likes

Mne Lando príde rýchlejší ako Oscar, ale je labilný a pod tlakom robí veľké množstvo chýb. Oscar zas robí menej chýb, ale nepríde mi tak prirodzene rýchly ako Lando.

A čo sa týka psychickej stránky, tak Lando je taký vtipálek, ktorému chýba sebeckosť a “zabijácky” inštinkt, že keď ide o titul, tak zabudne na kamarátstvo a dobré vzťahy, zatiaľ čo Oscar je síce zatiaľ tiež kamarátsky, ale ak pôjde do tuhého, tak pre titul urobí všetko.

Osobne by som viac doprial titul Landovi, ale aby som sa z toho aj tešil ako fanúšik F1, tak by musel také víkendy ako v Rakúsku predvádzať v druhej polke sezóny pravidelne.

Ono Lando je o niečo rýchlejší, len mám pocit, že Oscar má ten strop o niečo vyššie, ako on, zrejme sa to tento rok začne mierne preklápať viac na Oscarovu stranu, ale uvidí sa na konci sezóny, či to tak bude alebo nie, bohvie :man_shrugging: :slight_smile: .

1 Like

myslim ze lando ma pevnejsi a chlapskejsi charakter nez mnoho inych ludi, ktori mu radia aby bol pevnejsi a chlapskejsi. vsetka cest. ide si svojou cestou, nie kazdy to dokaze - vela ludi si napr kupuje veci, ktore sa im nepacia, aby sa zapacili ludom, ktorych nemaju radi.

a teda vyrojil som sa uz v jeho f2 roku kde vyhraval s carlinom.

2 Likes

Však Lando zatiaľ nemá ani poriadneho súpera a dokáže sa sám rozložiť Verstappenovi to je jedno Lando sa len tvári a chcel by taký byť

Vsichni vime ze to tak neni, taky na zaklade ceho tituly ziskal.