Proroctvo z roku 2023: Ako Verstappen s Hornerom varovali Formulu 1 a ako sa im Wolff vysmial | Magazín F1 - F1online.sk

bezgulni fanusikovia ciernovlaseho rakusana su v extaze.

2 lajkov

@forzaferrari1 @HellHogr Ahoj kuciii, celkem je mi to jedno, ale Wolff asi ne, to je furt mala ryba i kdyz neco malo ma usetreno, kdyz uz tak Mercedes, nejsem naivni. Jinak Lewis jezdi furt za Mercedes i kdyz sedi ve Ferrari, Wolff tohle rikal to jo, to plati.

To si teda pis, ze F1 ma blizsie k politike, ako k sportu. A zabava tato nova formula rozhodne nie je.

3 lajkov

Takze ty namiesto zavodu pozeras politiku na styroch kolesach? Tak to ti odporucim radsej relaciu “Na telo” alebo ako sa to vola, odmysli si auta a pozeraj to. Tiez to chodi v nedelu okolo obeda. Ak zavodenie pre teba znamena to, ze si niekto pretlaci svoje korporatne noty a podla toho budu vsetci zasa par rokov kruzit, okej. Mercedes ako team a Wolffa nikdy nemali pustit do F1

A ked uz na to nenajdes odpoved, tak skus aspon napisat, co presne si to vyloboval Red Bull?

2 lajkov

Zase nepřeháněj a nebuď přecitlivělý.

Pořád je to zábava. :man_shrugging:

“Pretože svet potrebuje inovácie a udržateľnosť, my potrebujeme zredukovať emisie.”

A to sa mi na Totovi paci. Pre neho a Gretu je dolezite zredukovat emisie. Mna by neprekvapilo, keby bol ten zredukovany rozdiel vsetkych monopostov za jeden pretek minimalne taky velky ako dokaze vytvorit jeden tank v sucasnych vojnach za hodinu jazdy. A ked sa nemylim tak v dnesnych vojnach je nasadenych minimalne 8 tankov. 4 na Ukrajine a 4 v Libanone.

Su to emisie co Tota na dnesnej F1 trapi najviac. Dokonca si myslim, ze keby vedel z Mercedesov vytlacit nejaky ten kyslik tak tomu obetuje aj vitazstvo v pretekoch.

4 lajkov