bezgulni fanusikovia ciernovlaseho rakusana su v extaze.
@forzaferrari1 @HellHogr Ahoj kuciii, celkem je mi to jedno, ale Wolff asi ne, to je furt mala ryba i kdyz neco malo ma usetreno, kdyz uz tak Mercedes, nejsem naivni. Jinak Lewis jezdi furt za Mercedes i kdyz sedi ve Ferrari, Wolff tohle rikal to jo, to plati.
To si teda pis, ze F1 ma blizsie k politike, ako k sportu. A zabava tato nova formula rozhodne nie je.
Takze ty namiesto zavodu pozeras politiku na styroch kolesach? Tak to ti odporucim radsej relaciu “Na telo” alebo ako sa to vola, odmysli si auta a pozeraj to. Tiez to chodi v nedelu okolo obeda. Ak zavodenie pre teba znamena to, ze si niekto pretlaci svoje korporatne noty a podla toho budu vsetci zasa par rokov kruzit, okej. Mercedes ako team a Wolffa nikdy nemali pustit do F1
A ked uz na to nenajdes odpoved, tak skus aspon napisat, co presne si to vyloboval Red Bull?
Zase nepřeháněj a nebuď přecitlivělý.
Pořád je to zábava. ![]()
“Pretože svet potrebuje inovácie a udržateľnosť, my potrebujeme zredukovať emisie.”
A to sa mi na Totovi paci. Pre neho a Gretu je dolezite zredukovat emisie. Mna by neprekvapilo, keby bol ten zredukovany rozdiel vsetkych monopostov za jeden pretek minimalne taky velky ako dokaze vytvorit jeden tank v sucasnych vojnach za hodinu jazdy. A ked sa nemylim tak v dnesnych vojnach je nasadenych minimalne 8 tankov. 4 na Ukrajine a 4 v Libanone.
Su to emisie co Tota na dnesnej F1 trapi najviac. Dokonca si myslim, ze keby vedel z Mercedesov vytlacit nejaky ten kyslik tak tomu obetuje aj vitazstvo v pretekoch.