Príde raz Verstappen do Ferrari? Každý by ho chcel, hovorí Vasseur | Magazín F1 - F1online.sk

Ty 2 roky mimo F1 Alonsovi schází no, jde vidět že nekecaj :grinning:

1 Like

Díky. 1515151515

1 Like

Rozhodne sú to fakty, o tom niet žiadnych pochýb a nikto ti to nebude vyvracať.
Som si celkom istý, že nikto na tomto fóre so mnou nebude polemizovať o tom, že Stroll je ako jazdec F1 celkom na prd ( a ako obhajobu tvojho postu dokonca hyperaktívne podotknem, že podľa mňa to nie je nedostatkom talentu, on by na to možno mal, nebyť toho, že z neho Stroll starší vychoval rozmaznaného ■■■■■■ ) a som presvedčený o tom, že Alonso je top jazdec.

Ale akože na čo nám je dobrý post, ktorý odhaluje, že top jazdec, ktorým Alonso bezpochyby je, totálne porazil Strolla? Máme nejaké dáta, ktoré porovnávajú Peréza a Strolla? Nemyslím si, že by Peréz dokázal pozbierať toľko bodov ako Alonso keby tam bol namiesto neho, ani toľko podií, ale v tejto štatistike by to skončilo plus mínus rovnako.

Určitě jo, jsou porovnání Strolla jak s Perezem tak i s Vettelem. Kdo chce tak si najde, já když to zveřejním tak se slítnou Vettelovci cože si to jako dovoluju že to stejně nic neznamená. Osobně se na takové statistiky a porovnání dívám celkem rád, je to pro mě zajímavé srovnávání.

Vieš to poslať nejak súkromne?

No neviem. Skus sa pozriet na podstatne statistiky - pocet titulov, pocet vitazstiev, pocet podii, atd. Voci priemernym jazdcom vynika (je to sampion), v porovnani s Maxom vsak uz teraz vyzera ako priemerny sampion Rosberg alebo Button. :slight_smile:

2023 vitazstva na mestskych okruhoch: Australia, Miami, Monako, Kanada, Las Vegas
2022: Jeddah, Miami, Baku, Kanada
2021: Monako, Baku o vitazstvo prisiel kvoli defektu, Jeddah P2 proti Hamiltonovmu spicy motoru
2020: - (mestske okruhy sa nesli)
2019: Australia P3 za Mercedesmi, Baku a Monako P4 za Mercedesmi a jednym Ferrari, Kanada P5 za Mercedesmi a Ferrari, Singapur P3 za Ferrari

Shitnere Shitnere, tieto tvoje :poop: su cim dalej tym horsie. Jednoducho fakty vyssie su proti tebe a tvojej nenavisti. :slight_smile:

To musite byt uz strasne zufaly nonstop tu postovat ako Alonso znicil majstrosvky talent Strolla. :smiley:

Zas clanok o Maxovi a Ferrari ste otocili na Alonsa vy chudaci dvaja. :slight_smile:

3 Likes

Nikdo mu asi nesdělil, že se jedná pouze o výběr dat čistě z kvalifikačních klání. A jak jistě známe díky Leclercovi, sobotní úspěch v neděli nemusí absolutně nic znamenat. Ale tak je to statistika kde byl nalezen Alonso na prvním místě, tak je to potřeba přece zasdílet

4 Likes

Možná, kdyby si používál svoje schopnosti na vyhledávání zajímavostí o F1, tak najdeš daleko více. Ale ne, ty tu budeš radši shazovat to, co tu kdo postne. Btw jistě, máš statistiku za Q i závod, ale závod statistiku si už radši nekomentoval

Chudák jsi max ty a ten co ti lajkl tenhle post. No nic, zase si nezvládl základní pravidlo diskuze a @Hedgehog očividně taky ne :slightly_smiling_face:

Co přesně na tom shazuji? Jen konstatuji že se jedná o výtažek z kvalifikací. Neboj už jsem zjistil, že je toto forum pro tebe v podstatě celoživotní náplní, takže reagovat a komunikovat s tebou je v podstatě ztráta času, přeji hezký zbytek dne

3 Likes

PERFORMANCE IN STREET CIRCUITS

Races ahead of his teammate:

Výtažek kvalifikace jo? Říkám, ono by bylo fajn nejdříve pořádně číst a klidně si věci sám zjidtit, než tu půjdeš shazovat: to jen protože Alonso.

Kdybych sem hodil statistiku z 2000, tak by to bylo protože proč? :grinning:

Hezký zbytek dne, bez nutnosti shazovat posty ostatních :slightly_smiling_face:

Reagoval jsem na tohle ale nevadí “PERFORMANCE IN STREET CIRCUITS Qualys ahead of his teammate” tvůj první příspěvek a ano to je výtažek z kvalifikací na městských tratích takže nevím jestli já neumím pořádně číst nebo je chyba někde jinde. Díky Honzo, snad budeš mít tady taky forum plné článků, kde budeš moct naplňovat své životní hodnoty :heart:

1 Like

No vidíš to, že zvládneš čtení, tak když reaguješ na jednu statistiku a jsou tu dvě, tak se pak nediv te reakci. Já jsem postoval obě pro úplnost, každý si udělá obrázek sám. Není potřeba to shazovat a ani útočit na to, když tu někdo postne statistiku, která se mu nelíbí, ale jestli to jinak neumíte, holt kluci máte to asi v životě těžký :slightly_smiling_face:

Takze @Hedgehog je chudak hej? :smiley: Mne je ta normalne luto ked si predstavim aku sikanu si musel zazivat pocas dospievania. :slight_smile:

Vase zakladne pravidlo diskusie - pod kazdy clanok o Verstappenovi dostat Alonsa - splnate do bodky.

4 Likes

Ono keby v tej statistike nie je Alonso prvy, tak ju sem nedaju tito dvaja mentalni atleti. :smiley: Namiesto toho by nasli statistiku napriklad najviac F1 titulov v roku 2005, len aby ich hrdina bol prvy. :joy:

Sice Honzik uz tiez nie je mokra 15ka, ktora je mokra zo svojho pop idolu, horsie je na tom Shitner. Stary chuy po 50ke, ktory si Alonso zidealizoval tak, ze ani tinedzerky tak nemilovali Justina Biebera vo svojej dobe ako on miluje Nanda. Honzik je len jeho verny psik a chce sa mu zapacit. :slight_smile:

O chudácích píšeš jen ty, asi to píšeš u zrcadla :slightly_smiling_face:

Len ja? Ja uz pisem aj z tvojho profilu?

Screenshot 2023-12-19 at 09.17.16

Ty beze mě nemůžeš žít? :face_with_hand_over_mouth:

Ja sem chodim vacsinou vyvracat klamstva zufalcom, ktory si zidealizovali svojho pilota az tak, ze fanuskovstvo povysili na fanatizmus. :smiley: Takze dvaja Alzaci v prvej trojke nie su nic prekvapive. :smiley: Ale zas menis temu z toho, ze len ja pisem o chudakoch, ked si rovnako urazal ty nas par minut dozadu. :joy:

Mimochodom mas ma v ignore liste a dennodenne na mna reagujes. Kto bez koho nemoze zit? :joy:

Honizku Honziku, radsej pockaj kym tvoj panicek pride z roboty a prihlasi sa na forum, lebo bez neho si strateny a vyzeras takto: