Nie si výnimka. Bohužiaľ. Nebiť DRS a občas SC tak za dve hodky máme 5 predbehnutí a krásna vláčik obrovských aút.
Aj Perez? Ktory mal na konci najnovsie gumy?
A ten tlak od Leclerca ustal na konci tiez paradne.
Je mi jasne ze maju dobre auto ale Max si tiez zasluzi pochvalu
Celkovo ? Nuda.
Prvé 3 kola fakt bomba!
A nebyť nehody tak spím…. Vlastne som aj driemal.
Načo takéto veľké ceny, ak sa tak dajú nazvať.
Liberty média to tlači do zadku.
Peniaze až na prvom mieste.
Prosím vás, nepište nesmysly a nevytvářejte o mě tady bludy. Já tu mám jeden účet a přišel jsem sem nedávno z F1news, nevím kdo je nějakej Hogar.
Tak ten trest za to zkrácení chápu, i Ricciho dostal za to trest. Prostě ta smůla a frustrace pokračují a narůstají, fatk to už chce bezproblémový víkend. Alpině to jezdí na max 6 místa a víc z toho nevydolují, to je bohužel fakt.
A to má Alonso už od všeho 3 kusy. Bude hůř
Jestli myslíš PJ, tak jen jedno ICE je out, takže to zase tak katastrofální není. Jde o tu smůlu. Kdyby Alpina zase nepokazila pitstop, tak není kontakt s Gaslym a celej ten řetězec.
Nj… Zatím vsichni 3 veteráni mají smůlu…
Vettel, Alík i Ham…
Jinak kolem Alonsa se začínají točit zajímavé spekulace. Kromě AM, přišla i ta, že s Alpine už v Austrálii prodloužil o jeden rok. Pak přišli ale další a to ta, že Alonso má nahradit pří■■■ rok v McLarenu Ricciho.
Není to dobrý, na boje o zajímavější místa ztrácejí dost. V závodní rychlosti stojej za prd. Jsou dost vzdálený na boje s Mercedesem a Bottasem. Těžké boje o pár bodíků, to je zklamání. Haas byl taky rychlejší ale tam boji mezi sebou ztráceli parník. AT teda musí být taky hodně zklamané, těm to taky nejede.
Vettel smůlu nemá, on už dlouho na to nemá. Ham a smůla? vždyť v Bahrajnu měl štěstí a v Saudské Arábii taky s tím kolik pilotů před ním vypadlo.
No právě, že Alo včera měl pace jako VB, jenže byl zaseknutej za Gaslym, proto ten undercut. To je prostě špatný, když ten lepší pace nedokáže ukázat, protože Alpina najednou jeden radši vyšší přítlak a to o dost než top speedy
Alonso měl skvělý start a dokud jel na té žluté a tlačil na Gaslyho tak jsem to viděl docela dobře, navíc Norris za nima ztrácel a nestíhal (obecně byl McLaren tady špatnej), ovšem ten pokus o podseknutí kdy mu i zpackali zastávku to bylo špatný. Pak jsem čekal kdy to vybalí na té tvrdé směsi ale asi to tam prostě nebylo.
No hej. Je to strašná nuda vidieť dvoch skvelých profesionálov bojovať každé preteky o prvé miesto, bez kontaktu, po pretekoch ich vidieť ako sa s úsmevom rozprávajú a podajú si ruky.
Neviem ako na to niekto dokáže pozerať
Alo ty hardy šetřil, proto pak dojel Gasly, na kterého měl 4,5s ztrátu. Alpina se musí umět rozhodnout jakou cestou jít, ale dávat takhel vysoký přítlak na úkor top speedu je strašný
Barcelona je definitivně prověří, tam to bude o přítlaku a pneumatikách. Jsem skeptik. Ono Miami bylo hodně skloňováno a čekalo se od Alpine hodně, nenaplnili to ani z daleka.
Já si troufnu tvrdit, že je spíš prověří celkvoě tři následující závody - Barca, Monako a Baku. Pokud na všech třech to bude stát za pendrek, tak Alo může v polovině sezony jít nahradit toho Ricciho
Pérez jazdil so spomaleným monopostov (cca 26 koní dole)
Inak súhlasím s výkonom Maxa.
Vždyť to bylo s výjimkou tak 5ti kol nudné kroužení…
Bohužiaľ sa musím pridať k tomuto názoru, mne osobne prišli zaujímavé zatiaľ len preteky v Jeddah a v Bahrajne. Melbourne, Imola a toto “prehypované” Miami boli viac-menej preteky, ktoré boli do veľkej miery až príliš priemerné a miestami ani to nie, Miami bez SC by bolo úplné “meh”. Zo začiatku som si myslel, že Bahrajn bolo tak 3+ alebo 2- ale po týchto aktuálnych troch podujatiach som to trocha prehodnotil .
Niečo podobné, ako pri nových Star Wars filmoch, o prequeloch som si myslel, že nie sú niečo svetoborné ale vzhľadom na dnešné Disney sequely, sú prequely fakt lepšie, ako som si myslel predtým.