Naproti tomu išiel tak, že aj keď ho Mercedes chcel stiahnúť do boxov, tak správne prečítal situáciu a chcel zostať na trati lebo predpokladal SC. Ako Unleash povedal, mal dobré časy ktorým prispôsobil pneu a vďaka tomuto rozhodnutiu a prispôsobeniu jazdy nemal čo stratiť, mohol len získať. A to je primárne Russellova zásluha. Inak Hamilton už stihol spochybniť stratégiu Mercedesu.
Čo sa týka zjazdených pneu, ak sa nemýlim, tak Hamilton mal hardy. A ako opotrebované sú hardy sa vždy ťažko odhaduje keďže niekedy by vydržali aj 2 preteky. A ak asi 4 alebo 5 vzájomných predbehnutí v rámci súboja nepovažuješ za súboj…
Neviem ako vnímaš pojem hejter, ale rozhodne nekritizujem Hamiltona bez dôvodu, rovnako ako sa k nemu zbytočne nevyjadrujem. A ako som spomenul, toto rypnutie som si neodpustil po jeho včerajšej úplne odveci sebachvále. Keď sa Russell kvalifikoval pred ním, vždy povedal že išlo o náhodu alebo nastavenia (podobne na to narážal vtedy aj Hamilton). Keď sa karta obrátila, napriek tomu že ledva prešiel z Q1, tak zrazu podal “sakra dobrý výkon”. Teraz tá Q nebola už o šťastí? A dneska sa to krásne otočilo, keby verím na karmu, tak poviem že mu to vrátila.
Ale neboj, je mi jasné, že keby je to dneska opačne a tak ako Russell zajazdí Hamilton, to by tu bolo od vás chvály že Hamilton ukázal aký má prehľad v pretekoch a skúsenosti 7 násobného. Takto je to ale samozrejme o štastí, chápem