Je vidět, že mezi úspěchem a neúspěchem je tenká hranice ale gratuluji…
Já dnes za 2,5e výhra 60eur…to už bych chtěl moc
A tých 20e som stavil len preto, lebo to bolo tento raz bez rizika, čiže ak by to nevyšlo, tak mi ich vrátia vo forme klubových bodov A tiež gratulujem (z 2,5e spraviť 60e je slušné )
ako siel naproti ? ved mu odpadli superi plus polka sla do boxov a na zaver este SC tak ako minule a tak sa aj dostal pred Hamiltona, presne ako minule.
to bol suboj ? zjazdene biele proti cerstvym ? to mi pripomina minulorocny koniec sezony, ako sa tu kvakalo o rovnakych podmienkach.
a nic ine tam ani nebolo. vozil by sa vo vlaciku ak by tam boli oba AM od zaciatku zavodu. proste stastie, ale to hejterom staci na to aby si zase kopli.
a na tie tvoje vymysli ani protiargumenty vlastne netreba, lebo to mas vsetko mimo realitu. je to len blby hejt bez realneho priebehu zavodu.
ano, ale ako vieme v minulosti mal aj Hamilton kopu stastia. tak ci onak pre medak dobre body. aj ked na ferrari nemaju. RB ma silny monopost hlavne ohladom topspeedu.
Naproti tomu išiel tak, že aj keď ho Mercedes chcel stiahnúť do boxov, tak správne prečítal situáciu a chcel zostať na trati lebo predpokladal SC. Ako Unleash povedal, mal dobré časy ktorým prispôsobil pneu a vďaka tomuto rozhodnutiu a prispôsobeniu jazdy nemal čo stratiť, mohol len získať. A to je primárne Russellova zásluha. Inak Hamilton už stihol spochybniť stratégiu Mercedesu.
Čo sa týka zjazdených pneu, ak sa nemýlim, tak Hamilton mal hardy. A ako opotrebované sú hardy sa vždy ťažko odhaduje keďže niekedy by vydržali aj 2 preteky. A ak asi 4 alebo 5 vzájomných predbehnutí v rámci súboja nepovažuješ za súboj…
Neviem ako vnímaš pojem hejter, ale rozhodne nekritizujem Hamiltona bez dôvodu, rovnako ako sa k nemu zbytočne nevyjadrujem. A ako som spomenul, toto rypnutie som si neodpustil po jeho včerajšej úplne odveci sebachvále. Keď sa Russell kvalifikoval pred ním, vždy povedal že išlo o náhodu alebo nastavenia (podobne na to narážal vtedy aj Hamilton). Keď sa karta obrátila, napriek tomu že ledva prešiel z Q1, tak zrazu podal “sakra dobrý výkon”. Teraz tá Q nebola už o šťastí? A dneska sa to krásne otočilo, keby verím na karmu, tak poviem že mu to vrátila.
Ale neboj, je mi jasné, že keby je to dneska opačne a tak ako Russell zajazdí Hamilton, to by tu bolo od vás chvály že Hamilton ukázal aký má prehľad v pretekoch a skúsenosti 7 násobného. Takto je to ale samozrejme o štastí, chápem
@helmutko ja si tiez myslim ze vdaka tymto autam vidime predbiehanie uz v prvom stinte napr. Minuly rok by si Leclerc spravil 2-3 sekundy naskok hned po starte a pri podobne vykonnych autach co red bull a ferrari teraz su by sa Verstappen nemal sancu dostat na dostrel. Predbehnut uz ani nahodou. Rovnako po odchode sc. Leclerc sice nedokazal predbehnut ale urcite by sa verstappena nedokazal drzat tak dlho, zase by sa urobil odstup 2-3 sekundy. A rovnako aj v saudsej arabii by sme nevideli suboj o vitazstvo do posledneho kola s tym ze si viac krat vymenili poziciu.
Vo vysielacke Russellovi povedali ze ho nechaju na trati dlhsie ako bolo planovane , lebo videli ze nema na to sa bez toho posunut ani kusok viac dopredu bez zazraku menom SC. Povazujem GR za dobreho pilota a buducu hviezdu , ale na LH sa tento vikend nechytal . Takze nie ziadnu taku strategiu si on nevypytal . Ano mohol si povedat ze chce startovat na bielich pneu na zaciatok ale ak by isiel podla planu tak uz by bol davno prezul a neisiel by do boxov tak neskoro . Ja viem ze ty nemas v laske LH a preto vzdy vyuzijes prilezitost na jeho zhodenie ale toto si proste prestrelil
To bolo myslene na minule preteky ? Lebo ak ano tak s tym suhlasim . Ale celkovo tento vykend bol jasne rychlejsi LH a GR bol nakoniec len stastnejsi . O fantastickej jazde GR sa veru bavit nemozme .Ak by neprisiel SC tak vies ako by dopadol tvoj milacik?
Jasne rýchlejší ? Pozri si časy na kolo ! Na inej stratégii bol Russell okrem pár kôl na začiatku (tie vezmime preč aj pri zahrievani hardov LH) buď ma rovnakom tempe alebo dokonca rýchlejší !
Ja si dám tu námahu porovnám ti normálne oba stinty !
Jasne rýchlejší LH bol 1x a to v Q2 po tom čo Russell nedokázal zajazdiť to kolo inak nebol jasne rýchlejší nikde !!
Mimo to na to aby si zajazdil fantasticky potrebujes niečo ukázať - a GR toho teda ukázal včera dosť.
Neostal zaseknutý nikde ! Jeho súperi išli aj do boxov pod jeho tlakom, prebiehal, mal tempo a perfektne zmenezoval ako gumy tak preteky.
Tá stratégia a čakanie na VSC bol jeho nápad.
A pozri si časy čo daval ja starých hardoch oproti iným na robnako zhazdenych alebo novších - a to sa bavíme aj o dobrých autách ako Alfa, McLaren a Haas ! Odstavil ich mimo pit okno pričom stále išiel kým oni dávno boli v boxoch a áni potom nikto nejazdil to čo on.
Nebyt SC skončil by 7 - v podmienkach aké boli v tom teple, na tejto trati ? To sa vola fantasticky výkon ! Mal tempo aj v špinavom vzchuchz - aké ľahké je zaseknut sa sme videli!
Takze ti chyba veľa zasadnych informácii!
Objektívne Lewis bol jediný čo si zasluzil skončiť pred ním.
Nie si výnimka. Bohužiaľ. Nebiť DRS a občas SC tak za dve hodky máme 5 predbehnutí a krásna vláčik obrovských aút.
Aj Perez? Ktory mal na konci najnovsie gumy?
A ten tlak od Leclerca ustal na konci tiez paradne.
Je mi jasne ze maju dobre auto ale Max si tiez zasluzi pochvalu
Celkovo ? Nuda.
Prvé 3 kola fakt bomba!
A nebyť nehody tak spím…. Vlastne som aj driemal.
Načo takéto veľké ceny, ak sa tak dajú nazvať.
Liberty média to tlači do zadku.
Peniaze až na prvom mieste.
Prosím vás, nepište nesmysly a nevytvářejte o mě tady bludy. Já tu mám jeden účet a přišel jsem sem nedávno z F1news, nevím kdo je nějakej Hogar.
Tak ten trest za to zkrácení chápu, i Ricciho dostal za to trest. Prostě ta smůla a frustrace pokračují a narůstají, fatk to už chce bezproblémový víkend. Alpině to jezdí na max 6 místa a víc z toho nevydolují, to je bohužel fakt.
A to má Alonso už od všeho 3 kusy. Bude hůř
Jestli myslíš PJ, tak jen jedno ICE je out, takže to zase tak katastrofální není. Jde o tu smůlu. Kdyby Alpina zase nepokazila pitstop, tak není kontakt s Gaslym a celej ten řetězec.
Nj… Zatím vsichni 3 veteráni mají smůlu…
Vettel, Alík i Ham…
Jinak kolem Alonsa se začínají točit zajímavé spekulace. Kromě AM, přišla i ta, že s Alpine už v Austrálii prodloužil o jeden rok. Pak přišli ale další a to ta, že Alonso má nahradit pří■■■ rok v McLarenu Ricciho.
Není to dobrý, na boje o zajímavější místa ztrácejí dost. V závodní rychlosti stojej za prd. Jsou dost vzdálený na boje s Mercedesem a Bottasem. Těžké boje o pár bodíků, to je zklamání. Haas byl taky rychlejší ale tam boji mezi sebou ztráceli parník. AT teda musí být taky hodně zklamané, těm to taky nejede.