No neviem co si ake preteky pozeral ty ale urcite slabsi z dvojice Mercedesov nebol LH .Isiel velmi dobre cele preteky na to ake maju auto. Russell ho predbehol iba vdaka dobre zvolenej strategii , kde mu presne zapasoval SC. Ak by ho tim nenechal na trati tak dlho tak skonci daleko za Hamiltonom.
Tak mě napadlo, byl tam vůbec někde Latifi? Albon tam solidně bojuje a o Latifim ani nevíme celý závod. Velký rozdíl a už by vážně neměl dostat šanci, klidně vyměnit hned za Piastriho.
Byl tam a nerozbil to výjimečně. Což je na téhle trati od něj vlastně docela překvápko.
Bottas klasika, videl Hamika za sebou tak ako ako verna dvojka sa klidil z cesty :)))
a na to si ako prisiel mudrlant?
Tak lepší aby to už přenechal užitečnějším Teď je tam nejslabší jezdec.
Zamna sa osobne zo sportoveho hladiska to bol celkom pekny pretek. Ale asi len preto, ze sa o zabavu opat postaral Max a Charels Max fakt ukazuje, ze je extra trieda a az na tu malu chybu v kvalde mal opat bezchybny pretek
Inak mne osobne sa tie preteky v Miami vobec nepacili. Ano amici vedia veci vyhypovat a podobne ale ani pozvanim celebrit si ma ta VC vobec neziskala. Zamna osobne robia atmosferu ludia a ak si toto divadlo porovnam napr. s takym Hungaroringom, Zandvoortom, Monzou a proste tymi klasikami, tak zamna uplne sklamanie. Uprimne ak by som si mohol vybrat tak na Miami by som siel len na dovolenku ale su trate kde by som VC uvital uprimne ovela radsej Zamna umelo vytvorene divadlo ktore si podla mojho nazoru take skalneho fanusika F1 moc neziskala.
Inak Merc podla mna dnes opat ukazal ze v preteku s 3 najrychlejsi a ideme do Barcelony a bude velmi zaujimave s cim pridu timy. Ja by som prial aj Alpine a Mclarenu aby sa aspon trocha priblizili lebo zatial to bolo zase len o 2 jazdcoch
Hamilton byl za mě tenhle víkend lepší než Russel, ten měl více štěstí.
Já třeba celý závod neviděl McL … i když Ricciardo tam měl jedno krásné předjetí, to se musí nechat.
Po dlouhé době z jeho strany hezký záblesk.
Ale ta strategie… pěkně ho tam mučili 30 kol na žlutých
Souhlas, když to zrovna nerozbije, tak člověk ani neví, že se pohybuje na trati.
Tu bouračku Norrise s Gaslym kterého mu tam poslal Alonso si nemohl přehlédnout
Neviem co tu riesite dnes Hamiltona s Russelom…za normalnych.okolnosti by.boli od seba daleko kedze Russel.bol.v zadu a ze predbehol Hamiltona tak kazdy vie kto.to dnes pozeral…inac mali plus minus rovnake tempo a rovnako zle starty takze sli 1:1
Co je na tom extra třída? S takovým autem by vyhrála závod polovina pole.
Jinak proč prostě Schumachera neodstavili? Jaký to má význam? A prý F1 ochránci přírody.
Mick mi mohl udělat krásnou neděli.
Nie nepochválil aj keď mu 1x v tejto sezóne miklo kútik keď ho pochválili. Ale toto od neho asi čakať nemôžeš lebo to GR nerobí. Dnes bol zo sebou ale zjavne spokojný (pravom) aj keď stále respectful.
Lewis to uhral ale pissed bol od pohľadu keď sa na to pýtali.
Russell štartoval výrazme vzadšie oproti Hamiltonovi a ako bolo niekoľkokrát spomenuté v live diskusii, “štastiu” išiel Russell naproti a mal ho hlavne vďaka svojej stratégií, ktorú si sám vypýtal a zvládol. A aby to nebolo málo, aj vo vzájomnom záverečnom súboji mal Russell nakoniec navrch.
Každopádne som hlavne poukazoval na prehnanú sebachválu čo mal včera Hamilton, zatiaľ čo Russell aj ked skončí pred ním tak to hrá do outu s tým, že išlo o štastie.
Vid Perez, Albon či Gasly Typická zaslepenosť Max je posledné roky najlepší jazdec a Leclerc s Russellom mu to hádam tento rok skomplikujú.
Lenže Russell išiel rovnako Fantasticky.
Vo víkende Lewis lepší celkovo len vďaka Q.
V pretekoch znova on par.
Aj keď Russell bol dosť veľkú časť rýchlejší dokonca- čo len potvrdzuje moju teóriu ze Mercedes na starých bielych jede keď sa minule pýtal niekto ako to ze bol na nich Lewis rýchlejší.
Okrem toho tá stratégia bola A) jeho voľba keď sme roky počúvali ako Lewis stráži tim b) dokonale vykonaná
Od Vás jsem čekal víc. Ale překvapen nejsem.