Premiérové podujatie v Miami ovládol Verstappen pred oboma Ferrari | Magazín F1 - F1online.sk

Slabé preteky hlavne Perez, Bottas či Schumacher sklamanie za zbytočné chyby. Russel, Albon a Ocon skvelé výkony.

1 Like

@JB22 Mne sa prave tieto nove auta v subojoch velmi pacia. piloti to vedia drzat v DRS okne aj nielko kol za sebou, aj mierne pomalsie auto dokaze drzat krok a utocit ako to predviedol Leclerc. Minuly rok by bol Verstappen po piatich zakrutach z DRS okna von.
Momentalne suboje mi pripominaju 90’ roky s tym, ze je to ovela tesnejsie, najma v strede pola. DRS trocha pomaha, ale nenici preteky ako tomu bolo doteraz.
@Donnie_Darko zatial to je stale fajn, nuda to moze byt ked Redbull dostane pod kontrolu spolahlivost a Verstappen si zacne poriadne zvykat na nove auta. a vyslovene pruser bude ked Ferrari predvedie sezonny vyvoj ako v 2018.

1 Like

Perez musel omezit část výkonu jinak by nedojel. Bottaska jel velmi hezké závody. SC mu to zkazil.
1-4 mu ujelo a Mercedesy měly DRS. I bez chyby by ho předjely.

Jo :unamused:

Chtělo by to takovou sezónu 2012.

Bottas hlavne vyrobil hrubicu (takmer to oprel do steny) a prisiel o piate miesto sam. Samozrejme nebyt SC tak sa mu to nestane, ale Mercedesy na neho ani zdaleka nevyvijali taky tlak ako Leclerc na Verstappena a ten neurobil ani najmensiu chybu.

Hamilton bol horsi ? Dalsi koment hejtera co ma v pazi skutocnosti ?
Vsak Russell dostal niekolko pozicii darom a este mu zahral aj SC. V com bol Ham horsi ? ze sa prepadol po starte a ziskal pozicie spat ? Dobry vtip :smiley:
Ale ludom ako ty staci, ze dosiel Ru pred Ham aby mal prilezitost vyskierat sa.

1 Like

Prvé dve preteky boli podľa mňa skvelé. Teraz je to fakt nuda, ako píše Lacike. Nebyť safety caru, tak to je dnes úplný otras.

1 Like

No neviem co si ake preteky pozeral ty ale urcite slabsi z dvojice Mercedesov nebol LH .Isiel velmi dobre cele preteky na to ake maju auto. Russell ho predbehol iba vdaka dobre zvolenej strategii , kde mu presne zapasoval SC. Ak by ho tim nenechal na trati tak dlho tak skonci daleko za Hamiltonom.

Tak mě napadlo, byl tam vůbec někde Latifi? Albon tam solidně bojuje a o Latifim ani nevíme celý závod. Velký rozdíl a už by vážně neměl dostat šanci, klidně vyměnit hned za Piastriho.

1 Like

Byl tam a nerozbil to výjimečně. :grinning: Což je na téhle trati od něj vlastně docela překvápko. :smiley:

Bottas klasika, videl Hamika za sebou tak ako ako verna dvojka sa klidil z cesty :)))

3 Likes

a na to si ako prisiel mudrlant?

Tak lepší aby to už přenechal užitečnějším :slightly_smiling_face: Teď je tam nejslabší jezdec.

1 Like

Zamna sa osobne zo sportoveho hladiska to bol celkom pekny pretek. Ale asi len preto, ze sa o zabavu opat postaral Max a Charels :slight_smile: Max fakt ukazuje, ze je extra trieda a az na tu malu chybu v kvalde mal opat bezchybny pretek :slight_smile:

Inak mne osobne sa tie preteky v Miami vobec nepacili. Ano amici vedia veci vyhypovat a podobne ale ani pozvanim celebrit si ma ta VC vobec neziskala. Zamna osobne robia atmosferu ludia a ak si toto divadlo porovnam napr. s takym Hungaroringom, Zandvoortom, Monzou a proste tymi klasikami, tak zamna uplne sklamanie. Uprimne ak by som si mohol vybrat tak na Miami by som siel len na dovolenku ale su trate kde by som VC uvital uprimne ovela radsej :slight_smile: Zamna umelo vytvorene divadlo ktore si podla mojho nazoru take skalneho fanusika F1 moc neziskala.

Inak Merc podla mna dnes opat ukazal ze v preteku s 3 najrychlejsi a ideme do Barcelony a bude velmi zaujimave s cim pridu timy. Ja by som prial aj Alpine a Mclarenu aby sa aspon trocha priblizili lebo zatial to bolo zase len o 2 jazdcoch :slight_smile:

2 Likes

Hamilton byl za mě tenhle víkend lepší než Russel, ten měl více štěstí.

Já třeba celý závod neviděl McL … i když Ricciardo tam měl jedno krásné předjetí, to se musí nechat.
Po dlouhé době z jeho strany hezký záblesk.
Ale ta strategie… pěkně ho tam mučili 30 kol na žlutých :smiley:

Souhlas, když to zrovna nerozbije, tak člověk ani neví, že se pohybuje na trati.

Tu bouračku Norrise s Gaslym kterého mu tam poslal Alonso si nemohl přehlédnout :grin:

1 Like

Neviem co tu riesite dnes Hamiltona s Russelom…za normalnych.okolnosti by.boli od seba daleko kedze Russel.bol.v zadu a ze predbehol Hamiltona tak kazdy vie kto.to dnes pozeral…inac mali plus minus rovnake tempo a rovnako zle starty takze sli 1:1

2 Likes