Prečo neskončil Sainz v Audi? Podľa Binotta nepočúvol svojho otca | Magazín F1 - F1online.sk

Carlos Sainz bol v roku 2024 najžiadanejším artiklom na prestupovom trhu. Práve kvôli nemu sa vtedy zasekli prestupy a podpisy zmlúv, keďže všetky tímy i všetci jazdci čakali na jeho rozhodnutie. Ozval sa mu v podstate každý vrátane dvoch najväčších záujemcov – Williamsu a Audi.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/234533/preco-neskoncil-sainz-v-audi-podla-binotta-nepocuvol-svojho-otca

Zatiaľ dobré rozhodnutie.

Navyše tím je bez Wheatlyo a až Williams zníži hmotnosť, tak bude medzi ním a Audi rozdiel ešte väčší (Audi bude postupovať pomalšie).

chalani fakt si to po sebe aspon raz precitajte pred postnutim. sak vazne?

a preco by akoze mal byt v audi? Williams ma skoro 4x tolko bodov ako audi, do konca roka sa ten rozdiel pravdepodobne obrovsky zvacsi.. Ja si myslim, ze najvacsi skokan tohoto roka je alpin, kazdopadne Sainz musi mat latku nastavenu na navrat do Ferrari alebo ineho velkeho teamu.. neverim, ze sa audi niekedy velkym teamom (v zmysle, ze bude VELA vyhravat) stane

Myslím že Audi by Sainzovi velmi slušelo, no nevěřil jim, možná měl. Podle mě nezačali vůbec zle, určitě nad očekávání.

3 lajkov

Zatím Sainz neprohloupil. Pro budoucnost možná ano, ale ještě stále má šanci se dostat do lepšího týmu, než jednou bude Audi.

1 lajk

Podle Binotta má Audi 4 nejlepší šasi a vše ztrácí na motoru, no nevím, tady mi to přijde jako alibi pro ADUO

Prý i Ferrari ztrácí přes 4% a bude mít tak nárok na 2 vylepšení letos :thinking:

Jj, a první motor z ADUO bude v Rakousku dle motorsport Italia