Vpodstate najlepšia vec. legálne vo WEC nesmieš mať 3 autá ale Ferrari HyperCar provozuje AFCorsa, teraz si AFCorsa dala svoje auto a je v ňom aj Ferrari jazdec. Vpodstate majú legálne 3 autá na gride.
jj to malo aj porsche, neviem ci dokonca oni nemali minuly rok 4 vozy, alebo maju mat
FIAri no, ještě dají BOP konkurenci
Ale pozor porsche iba dodáva nie? Ako keď MERK predáva motor WIL, MCL a ASM. Tuto je ale priamo prepojenie.
JJ preto oni od LeMans schytávali najväčšiu BOP sračku a Toyota všetko vyhrala.
Ferrari neschytalo nic, po Le Mans se BOP vrátil na fungování, jako před Le Mans
Aké FIAri? Však tam bude aj Valkýria nech sa ukáže Aston. A Je to legálne AF Corsa je iný tím, ale silne napojený na Ferrari. Tak im požičali ľudí a jazdcov do továrneho Ferrari tímu.
Toyota by vyhrala LeMans nebyť toho japonca. Ich chyba, takú basic jazdeckú chybu urobiť. Holt je to beh na dlhú trať.
A kto iný mal vyhrať 100th LeMans ako Ferrari a 50 rokov od poslednej ich jazdy? Dokonalý príbeh.
To isté akoby mal vyhrať Alonso v AMR.
Nevyhrála, byl moc daleko od Ferrari. Ale klidně ti napíšu to stejný, když AM odjede bez BOP a ostatní dostanou naloženo
Tu si vypočuj nový Leclerc master piece. https://www.youtube.com/watch?v=dbzYZBnlQlQ&list=OLAK5uy_l-wLvDEQpispsBopfeORSQKFJGSeoeUSs&index=4&pp=8AUB
@Hedgehog už si počul to jeho nové EP?
To je práve ten pekný príbeh pre Ferrari no… nebyť BOP tak si v sezóne na Toyotu nepríde nikto… vyhrali by všetko. A to píšem ako niekto kto má Ferrari vážne rád
Neboli Ferrari odišiel občas rýchlo štart po pite. Museli štartovať vždy celou procedúrou po pite.
No od toho je BOP. To isté ako potom Ferrari to schytalo kvôli tomu na Monze. lebo BOP za LeMans.
BOP je na to aby boli súboje.
Leclerca poslouchám pravidelně
Tak to je správne. Kvalitná hudba sa pozná.
Chcem jeho vinyl ale nechce sa mi za to dávať tých 40e bo nemám gramofón
ja som to zatial nepocul
BOP ale nie je na zvýhodňovanie iného tímu. Musíš uznať sám, že keby sa odjazdí celá sezóna bez BOP tak Toyota vyhrá všetko s prstom v nose pretože auto mali o triedu lepšie oproti všetkým.
kvalitní gramofon na vinyl seženež už za dobrý prachy