Podle mě by to Stroll mohl rozbíjet, hledat limity a potom brát díly od Alonsa.
Ty jsi fakt mimo! Nepoznáš talent a stoupající hvězdu ani když ji máš včera hned na 7 místě. Z konce pole. Koukni na top jezdce Leclerca, Hama, Antonelliho, Landa, koukni kde skončil průměr jako Gasly nebo Sainz. A pak piš něco ke Strollovi o nejslabším jezdci.
Prej se tě mám zeptat proč je ve vyšší věku dobrý vysadit cukr.
A koľko bodov získal za tú kvalifikačnú šnúru?
Věk není problém, cukrovka jo
Stroll nechal Gaslyho na posledním místě a sám se katapultoval na 7 místo a máme dalších 6 bodů do vrecku.
Takže mi to nenajdeš? Škoda.
Tu mužeš mít i jako mladý ne? Ale je fakt že s věkem asi riziko roste, Alonsovi bych nechal jen vodu a šlus.
Alonso má velké zkušenosti a z nich těží. Vlastně vedle Strolla mu to ani moc námahy nedá. Vedle něj by si poradil i jezdec s pokročilou cukrovkou.
Víš co se ti muže stát když máš pokročilou cukrovku? Přijdeš o nohu. Ve skutečnosti prý 80% lidí co nemá nohu to má díky neléčené cukrovce. Chceš říct, že by Strolla porazil jednonohý?
Renault je gumožrout a ho tým při posledním SC nepovolal do boxů, tak bylo jasné, že bude rád jestli dojede až do cíle.
Bylo to jasné všem kromě Flavia.
Většinou se začíná s krájením prstu, takže ano. I takový jezdec by Strolla porážet mohl.
Alonsa taky už nevzali na konci do boxů, protože si to před tím sám pohnojil. Takže to musel dojíždět na ojetinách.
Podle mě musíš uznat Ferdo, že Stroll jel včera dobře prostě.
Prijel po pracovni dobe
Alonso ale měl o PIT více než Gasly, takže tohle srovnání je nevyhovující.
Stroll povyskočil stejně jako jezdci Haasu. Oproti Haasu je Aston o třídu lepší vůz, proto se Stroll nahoře udržel.
No a kolko bodov za to ziskal?
Jo takhle. Chceš mi říct že Stroll včera nic moc ale bylo to jen strategií? Moc jsem to nesledoval
Neumí se srovnat že Stroll předvedl lepší výkon, body mluví jasně. Dej Ferdovi čas to zpracovat. Svádí to na strategii, ale všichni v tom maj stejné možnosti, navíc Stroll prostě umí předjíždět, předjel snad 10 aut a to měl horší techniku, jak prokazuje Alonso.
Práve proto se tu dokola ptám jak je možný že Alonso zvladne už jen zajet nejrychlejší kola v Q a pak to s ním jde tak dolu.