Podľa Wolffa je nová zmluva s Russellom už len formalita | Magazín F1 - F1online.sk

Podle mě by to Stroll mohl rozbíjet, hledat limity a potom brát díly od Alonsa.

2 Likes

Ty jsi fakt mimo! Nepoznáš talent a stoupající hvězdu ani když ji máš včera hned na 7 místě. Z konce pole. Koukni na top jezdce Leclerca, Hama, Antonelliho, Landa, koukni kde skončil průměr jako Gasly nebo Sainz. A pak piš něco ke Strollovi o nejslabším jezdci.

2 Likes

Prej se tě mám zeptat proč je ve vyšší věku dobrý vysadit cukr. :smiley:

1 Like

A koľko bodov získal za tú kvalifikačnú šnúru? :thinking:

1 Like

Věk není problém, cukrovka jo :smiley:

2 Likes

Stroll nechal Gaslyho na posledním místě a sám se katapultoval na 7 místo a máme dalších 6 bodů do vrecku.

2 Likes

Takže mi to nenajdeš? Škoda.

2 Likes

Tu mužeš mít i jako mladý ne? :smiley: Ale je fakt že s věkem asi riziko roste, Alonsovi bych nechal jen vodu a šlus.

2 Likes

Alonso má velké zkušenosti a z nich těží. Vlastně vedle Strolla mu to ani moc námahy nedá. Vedle něj by si poradil i jezdec s pokročilou cukrovkou.

Víš co se ti muže stát když máš pokročilou cukrovku? Přijdeš o nohu. Ve skutečnosti prý 80% lidí co nemá nohu to má díky neléčené cukrovce. Chceš říct, že by Strolla porazil jednonohý?

2 Likes

Renault je gumožrout a ho tým při posledním SC nepovolal do boxů, tak bylo jasné, že bude rád jestli dojede až do cíle.
Bylo to jasné všem kromě Flavia.

Většinou se začíná s krájením prstu, takže ano. I takový jezdec by Strolla porážet mohl.

Alonsa taky už nevzali na konci do boxů, protože si to před tím sám pohnojil. Takže to musel dojíždět na ojetinách.

2 Likes

Podle mě musíš uznat Ferdo, že Stroll jel včera dobře prostě.

2 Likes

Prijel po pracovni dobe :writing_hand:

2 Likes

Alonso ale měl o PIT více než Gasly, takže tohle srovnání je nevyhovující.

Stroll povyskočil stejně jako jezdci Haasu. Oproti Haasu je Aston o třídu lepší vůz, proto se Stroll nahoře udržel.

1 Like

No a kolko bodov za to ziskal? :thinking:

1 Like

Jo takhle. Chceš mi říct že Stroll včera nic moc ale bylo to jen strategií? Moc jsem to nesledoval

2 Likes

Neumí se srovnat že Stroll předvedl lepší výkon, body mluví jasně. Dej Ferdovi čas to zpracovat. Svádí to na strategii, ale všichni v tom maj stejné možnosti, navíc Stroll prostě umí předjíždět, předjel snad 10 aut a to měl horší techniku, jak prokazuje Alonso.

2 Likes

Práve proto se tu dokola ptám jak je možný že Alonso zvladne už jen zajet nejrychlejší kola v Q a pak to s ním jde tak dolu.

2 Likes