Podľa Wolffa je nová zmluva s Russellom už len formalita | Magazín F1 - F1online.sk

Aston asi opravdu ví co dělá. Když vidí jak se Alonso hned po startu propadá, tak raději vsadí na toho lepšího a pak není divu, že nad takovým neštěstím hudrujete.
A to Aston ještě nemá pod kapotou Hondu, která má stále s Alonsem nevyřízené účty.
Ale už teď můžeš hádat který jezdec bude v příštím roce v Astonu jedničkou.

Ferdo, tohle už je čistá žluč, máš tohle zapotřebí?:roll_eyes:

Zapátrej v datech, data analytiku, a najdi nám kdy naposledy dostaval někdo šňůuru 28 proher v řadě v Q. Docela by mě to zajimalo.

1 Like

Stroll je prostě lepší, to je vidět. Alonso už je starej a nemá na to. Aston dělá dobře že vsází na Strolla, je v rozkvětu a v top formě. Opravdu mi dělá radost, je i moji budoucností, vidím to v něm. Teď s Adrianem, dvojkou dědkem Alonsem, úžasné věci nás čekaj. Zatím se Alonso jen díky štěstěně bodově drží, ale jen proto že je to velkej klikař. Stroll ho dle dat drtí.

2 Likes

Plochozemci proč?
Že jsou tři a vždycky něco splácají pro obhajobu Alonsa?

Je to tak, Stroll má konečně možnost ukázat, že je lepší. Alo už je prostě starej a nestíhá

2 Likes

Vážně si namlouváš, že Honda už na Alonsové podrazy zapomněla?

Podle mě má možná Alonso už jen rychlost na jedno kolo, ale jak jsi starej tak se ti třeba začne chtít spát a to ho možná dohání během závodních nedělí. Stroll je konzistentní na kola.

2 Likes

Stroll není lepší. Naopak je tak slabý, že i Alonso má stále soupeře, kterého ještě může porážet.

Ne Ferdo, včera jel fakt dobře. Z posledního nebo předposledního místa to dal na 7. To se ti nepovede jen tak.

2 Likes

Asi jo, tak Alo už ani ty reakce nemá tak rychlý. Tým mu musí schválně upravovat strategii během závodu skrz to. To u Strolla se strategie během závodů nemění

2 Likes

Stroll se ted klidně muže dostat do velkého bodového trháku no. Je v nejlepších letech a Aston na něj vsází.

2 Likes

Šprintové kvalifikácie ignorujeme? :thinking:

Ano, myslel jsem normální kvalifikace, najdi mi to data analytiku.

2 Likes

Je to tak, 9 závodů do konce, jestli tam nasází takové tempo jako včera, tak bych se toho nebál, klidně může být nejlepší ze zbytku světa

2 Likes

Co to meleš, Stroll slabej? Kdykoliv si Gaslyho namaže na chleba, vždyť i teď mu zase naložil. Nejlepší pětka, zatím, ale bude ještě lepší, má ty správné nástroje, rychlost, konzistentnost, zápal, zázemí, je hezkej, má dlouhé prsty na což holky letí, a hlavně, umí si najít ten správný tým. To je vlastnost která dělá mistry.

2 Likes

Alonsova uloha je něco jako mistr joda teď, prostě dohlížet na talent Strolla a usměrnovat ho.

2 Likes

Tutoring je potřeba, ale pomalu se ukazuje, že Stroll přeroste svého učitele

2 Likes

A prečo nerátaš aj šprintové? Veď minulý rok ste ich zahŕňali do tejto vašej Fernandovej glorifikácie. Už sa nehodia do krámu kvôli tomu, že ho raz Stroll porazil tento rok? :sweat_smile:

1 Like

Myslim, ze si odhalil pricinu. mali by mu vysadi cukor z pitneho rezimu. V polovici pretekov ho chyti sugar crash a zvysok uz len prespi.

1 Like