Upravuješ pozdě, když ses už veřejně ztrapnil.
Pro jistotu vložím kopii aby ses mohl poučit, že lež má krátké nohy.
nic neupravuju, ty jsi vystřihl jen část z toho co jsem poslal
aby sis držel své lži o
což
popírá. Ale klidně se zase hádej, protože nemáš špetku sebereflexe, hezký zbytek večera
Arvida na upozornění @Evap pozorně sleduji už od F3 a věř, že jeho talent není pouze v kybernetice současných vozů. Věř mi.
Lidi to nevypli ani když skončil Schumacher, takže u Verstappena F1 nepozná, že vůbec odešel.
Tady máš ještě něco čerstvějšího. Stroll se už veze.
Akcionáři Aston Martinu nyní chtějí ‘přezkoumat’ kontrolu Lawrence Strolla nad týmem F1
Tak já věřím, že on ten talent má. Ale pokud si ve formativních letech zinternalizuje aktuálně nezbytné průjezdy zatáčkami, může mít - a s ním další mladí - problém, až se F1 vrátí k normálu, který v zatáčce vyžaduje maximalismus.
Arvid je hodně čerstvý nováček a už nadělal Lawsonovi na čele vrásky. Je pouze otázka času, kdy ho přesunou do hlavního týmu.
Tak Max je samozřejmě současná megastar motorsportu, které v současnosti není rovno. Lewis je samozřejmě mnohem populárnější na sociálních sítích a má mnohem větší přesah mimo motorsport. Souhlasím s Roniem, že Lewis bude mít více shlédnutí z pohřbu svého psa, než jakékoliv Maxovo vyjádření, ale … I don´t care. Smrt cizích psů mě tak nějak nechává chladným, tak jako i ostatní na tomto fóru. Nebo snad někomu slzička ukápla?
Ovšem odchod Maxe bude, nejen na tomto fóru, rozhodně zprávou kde nejedno oko nezůstane suché. Někteří budou smutnit, no a někteří slavit. Tak už to u velikánů bývá.
Každopádně F1 odchod Maxe přežije velice snadno. Jestli bude nějaký úbytek fanoušků nevím. Pochybuji, že byl úbytek fanoušků po Ayrtonově smrti, nebo odchodu Michaela. U Maxe to asi nebude jinak.
F1 nikdy neumírá kvůli pilotům, F1 se již dekády snaží spáchat seppuku. Ale zatím se jí ještě nikdy nepodařilo bodnout dost hluboko.
P.S. Největší hrozba pro F1 ale je, že i nyní se pokouší probodnout sama sebe. No a pokud Max odejde, je možné, že ten meč si zarazí trošku hlouběji než by bylo radno. ![]()
Arvid skonci jak Hadjar, ten uz se taky nezvedne.
Ale má pointa se týká něčeho jiného.
Snít je Ferdo jedna věc a je to tak správně, ale osobně bych vsadil velkou částku že Gasly neskončí v Mercedesu ani v McLarenu, je to prostě velmi nepravděpodobné, na to tam jsou lepší a žádanější koně. Ono jednoduše TOP týmy nepreferují si k sobě přitáhnout jezdce kteří již v TOP týmu tak moc selhali. Souhlasím že Gasly byl příliš nezkušený a fungování v RedBullu minimálně diskutabilní, ale … stalo se to.
Osobně si myslím že ztratit Maxe kvůli “mizernému požitku z jízdy” by bylo pro F1 opravdu velmi poškozující, a mělo by to dost negativní dopad. Ta negativní slova jezdců se velmi přenáší i na publikum, ti reagují s určitým odstupem, přímo odchod by byl dopadem ještě razantnější.
Zatím má Hadjar ještě stále šanci ukázat že si místo v RB zaslouží. Loni měl štěstí, že ho nechali v TR a do klece poslali Tsunodu.
Teď už Emil nemá v RB svého ochránce, tak jsem zvědavý kterým směrem se ledy pohnou. Zatím Emil tuhle novou etapu moc nezvládl.
Kromě preferovaného Emila zatím Gasly smetl všechny své soupeře a to poměrně lehce.
Vlastně kromě pár drobností kterým se nevyhne žádný jezdec jsou osudné dva kopance v předsezónních testech když rozbil hned dva vozy.
To všechno v ostatních týmech vidí a tak jak Renault vykoupil Gaslyho z RB, tak o něj můžou mít zájem i vyšší hráči.