Podľa Stellu chystá McLaren do Miami „úplne nové auto“ | Magazín F1 - F1online.sk

Věřím tomu, že se posunou dopředu. Zatím mi připadá, že McLaren tak nějak vyčkává, tak snad se teď trochu víc ukážou.

Sa mi paci, ako sikovne si dal RB az na 5miesto este za Alpin :smiley:

RB testoval vela noviniek, najvacsi pokrok bude mat prave RB. Myslim si, ze realne moze skocit niekam na 2miesto vo vykonnosti. A kedze Verstapen vyhral s tretim top monopostom, tak pojde tento rok na titul znova.

Sa mi páči ako si opäť preukázal svoje hejterské nechápanie čítaného textu.

Dal osom tam McLaren s Ferrari a za nimi Alpine s RB. To “s” znamená, že tam budú niekde spolu ako Ferrari s McLarenom, tak aj RB s Alpinom a neviem povedať v akom poradí.

Aj ked vyslovujem 2top timy, zacnem tym lepsim. To da logiku.

Darmo tu slovickaris. Zase stavias RB na koniec fronty, aby pri najblizsom uspechu si mohol napisat, ako slaby RB a Max na nom dociahol na 1miesto :smiley:

Taketo lacne finty tu uz boli.

V tretom top monoposte vyhral titul :smiley: A teraz ? Uz ho to nebavi potacat sa na pokraji top10. Ale sniva o rychlom prestupe do druheho top timu, kde bude pokracovat v zbere poharikov zadarmo.

A ked ich chcem dat na jednu uroven, tak ako to urobim?

Prezrad mi, ty logicky genius.

Kludne si to precitaj odzadu a RB si daj aj na zaciatok pred Mercedes, ked ti bude lepsie a zmizne ti pena z huby.

So snahou presunut RB na koniec vykonnostnej tabulky si sa presunul k toxicite.

Taka tvoja klasika.

Si fetoval celý víkend, či tvoj štandard (ne)chápania čítaného textu klesol na nové dno?

Zoznamové znázornenie vety vyššie - predpokladaná výkonnosť tímov v Miami:

1. Mercedes
  2. McLaren s Ferrari (neviem v akom poradí)
  3. Alpine s RB (neviem v akom poradí)

Teba by mali zbaviť svojprávnosti, lebo si nebezpečný sám pre seba s takto nízkou úrovňou chápania. Absolútne nespôsobilý vystupovať na online fóre, nie to ešte napríklad na nejaké právne úkony vo svojom živote.

1 lajk

Nikdy nemozu byt 2 timy na jednej priecke. Ale rozpisal si sa dobree. nabuduce takto minaj energiu aj pri argumentacii vlastnych domnirnok.

To som nikde nenapísal. Pre reta-rda ako ty, je tam špecificky napísané “neviem v akom poradí”:

Z toho by aj používateľ na inteligenčnej úrovni Hogra snáď dokázal vydedukovať, že je to môj predpoklad výkonnosti tímov a že keď mám dva tímy na jednej priečke a medzi nimi je “s” a ešte aj zátvorka s tým textom, tak ich predpokladám blízko seba a nie že budú na tom úplne rovnako.