Podľa Russella nemôže McLaren od Piastriho nič žiadať: Nebolo by to fér | Magazín F1 - F1online.sk

Já bych to nazval z nouze ctnost.

Sranda by byla kdyby to tenhle závod zase jelo Mercedesům a pořádně to zdramatizovali jejich piloti. Párkrát se jim to v sezoně povedlo.

Ten pravý sa ozval :laughing::laughing::laughing:
https://youtube.com/shorts/pDfhV_A7Fhs?si=8Df3kXUroQU-g13C

Ono je pro Norrise nejhorší scénář, že by závod vyhrál Max. :smiley:
Vlastně, kdyby byl Mercedes 1-2, tak by si Norris hvízdal.

proto to chce mercedes jako 2 nej tým. :relieved: MCL až 3. Ať se Norris ukaže, že si to zaslouží.

1 Like

Mercedesu stačí zajet nějakej klídek okolo 5 místa a mají 2 místo.
Žádné prudké pohyby.

No ja si myslim ze idu TR.
Taku ze sa snazia oboch dorovnat na hladinku ako len môzu.
Ak by tuto TR nehrali, jeden papajovec uz ma titul.
Kazdopadne ak by Irvine 1999 vyhral titul tak, ze ho Schumi pusti na 1.miesto aj v poslednych pretekoch - nevadilo by mi to ani milimeter.

Naopak, nechť žádá, zapadlo by to do kontextu celé sezony :slightly_smiling_face:

1 Like

Ale, nikdy nic není jedno. Nebuď slušný a řekni svůj názor. :stuck_out_tongue:

1 Like

Russell bude chtit vyhrat.

Aj druhe miesto bude fajn.

Verstappen - Russell - Antonelli / Leclerc a mozme ukoncit sezonku.

preco by po nom nic nemohli ziadat? mozu ziadat po nom vsetko co im dovoluje zmluva ktoru s nim ako s mladym uchom podpisali. ak nema vzmluve priamo napisane, ze nepodlieha timovym prikazom/strategii tak mozu ziadat aby pomohol norrisovi

a v pripade, ze by sa preteky vyvijali tak, ze on sancu nema, ale norris s jeho pomocou ma tak charakterny clovek by sam navrhol, ze ak mu viem pomoc tak sam by som povedal timu, ze nech povediac, ze ci mu viem pomoct

ja osobne by som ako sef timu nechcel mat v time cloveka ktory sa riadi heslom, ak nie ja tak nech to neziska ani timovy kolega

a ak by som bol sef timu a v poslednych pretekoch poziadam jedneho z jazdcov o pomoc tomu druhemu aby som vyhral titul a on to odmietne tak este pocas pretekov by som ho vyhodil nech to stoji co to stoji
v tom time makaju stovky ludi na tom aby sa vyhrali oba tituly a ak by vyhre jedneho z nich zabranilo ego jazdca tak taky jazdec v time nema co robit, lebo zmaril robotu tych stoviek ludi. nehovoriac o tom, ze tim tak pripravil o miliony

lenze miso by to v tej dobe urcite neurobil, lebo by sa ukazalo, ze nejde o jazdca ale ide o auto a jemu tiez od cias bennetonu tvrdili, ze on je na zisk titulu dolezitejsi ako auto.
rovnako len na “steroidoch” je to aj pri maxovi

Tezko kdyz se nedostane do druheho kola.

A teraz si predstav ze Lando po pretekoch dostane dodatocne DSQ (napr plank) a Verstappen casovy trest po dovolani (napr tratove limity, alebo uliaty start alebo nieco podobne) za nieco co si v pretekoch nik nevsimol no a bez toho prepustania by bol casovo v dosahu Verstappena, po nom uz za nim… myslis ze by si to Piastri nevycital do konca zivota ze mohol byt majstrom? A to je len jeden z miliona scenarov, ktore mozu nastat a niesu vobec nerealne, ale celkom bezne…

1 Like

Kedy naposledy sa stalo, ze by jazdec v boji o titul prepustil poziciu a nasledne sa kvoli necakanej diskvalifikacii a penalizacii tymto pocinom o ten titul pripravil?

To mas asi tak, ze kedy naposledy sa stalo, ze majstrovsky tim dostal 2 velke ceny pred poslednou VC najskor DSQ a nasledne ako jediny nezastavil pocas SC do boxov… :slight_smile:

3 Likes

Stalo sa to vobec, ze by jazdec bojujuci o titul prepustil poziciu?
Prave preto mi pride absurdne ze sa o tom diskutuje, vzdy to bola nemyslitelna vec, Alonso Hamiltona nepustal, lebo sa mohlo cokolvek stat kludne aj po pretekoch, rovnako MSch Eddieho, to len teraz to pri tychto sialenostiach Mclarenu v tejto sezone to zacina byt seriozna otazka…
Pozavodnych DISQ kvoli tech.stavu sme tu mali uz mnoho, a v poslednom case ich je celkom dost…

Je jediný možný scénář, kdy to uplatnit.
A to Verstappen P1, P3 Piastri a P4 Norris.

V tom případě, ale Piastri o nic nebojuje. Piastri musí být v podstatě první nebo uhnout Norrisovi z cesty.

Vsak ale tam je milion moznosti, vybral som len jednu, moze dostat Verstappen defekt v poslednych zakrutach, moze prist tech porucha atd… a milion absurdnych veci co ma ani nenapadne, co sa uz postavalo … odstupenia ktore rozhodnu o titule su v minulosti bezne