Netrieskal nahodou Verstappenov otec jeho matku? kek
Myslím, že ano…možná i Maxe.
Prostě Landova slova opravdu nevyznívají dobře.
Nemuzu si pomoct, ale Landa musi mit kazdy rad. To jinak nejde. Tolik uprimnosti se jen tak nevidi.
A kdyz ai vezmeme, ze nema problem vynadat Maxovi do i.d.i.o… a nazvat ho fnuknou, je jasne ze mluvi to co si opravdu mysli.
Zadma pretvarka, zadny sebeklam. Ano mozna ze jini sampioni takovy nebyli, ale tohle by bylo neco.
To by byli titulky pokid ziska titul.
To by byl film. Z outsidera sampionem. To je zivot.
Asi nejlepsi rec od Landa co jsem kdy slysel.
Lepsi rec si od svyho ditete jako rodic nemuze clovek prat.
Ty vtipálku . Ono se hlavně dneska všechno bere strašně vážně a Lando je trochu plácal. Mě to třeba nijak nepohoršuje, naopak nemám ráda ty učebnicové produkty PR agentur, ale každému to holt nesedí. Jenomže kam dojdem, když se budeme pohoršovat nad každou pitomostí.
Prostě to tak cítí, rodiče za to můžou Já jsem taky jeden čas rodičům vyčítal proč jsem tolik let chodil obden na karate když mě to vždycky táhlo k tenisu
Ale už mě to pustilo, i když jsem prostě mohl být tenisový šampion
Jeho rodiče vypadají normální, takže to pravděpodobně moc neprožívají.
No ale zase dík rodičům máš legendární kopačku na hlavu.
To je uplne v pohode. Kazdy na to ma svuj nazor. Ja to beru asi moc osobne a nic takovyho bych si smerem ke svym rodicum nedovolil.
Diky rodicum je tam, kde je dnes. To by si mel mozna uvedomit. Ale jak rikam… Mozna jsem jen pr3picatelej a moc to resim.
Fakt je, že mi osud dopřál rodiče, kteří nám v rámci pěkného domova dopřáli hodně srandy, mj. proto, že sami sebe nebrali zbytečně vážně. Uměli si dělat legraci skoro ze všeho a sami ze sebe občas i docela drsně. Tak jsem tím asi poznamenaná .
Mozno tiez nie je spokojny ako sa narodil…
Ale ja to nemyslim tak ze by musel mit pravdu, nebo to myslel vazne. Proste si to mysli a rekne to. Na dusledky moc nehledi. A tohle bylo takovy svezi. Ne ty temny reci o sancich na titul a nikdo se me na nic neptejte, aby se rypal v tom jak jezdi Max.
Notabene uz i rekl, ze minuly rok by Max titul neziskal, jako i to, ze Max nejezdi naMax.
A ta hysterie kolem toho co si pomysli jeho rodice? Tak jestli jsou normalni, jakoze asi ano, tak budou jasne vedet jak to chlapec myslel.
Kazda holcicka si v zivote prala, aby jeji rodice byly z kralovske rodiny a ona byla princezna, nebo aby jeji maminka byla Bohdalova, nebo jina herecka. A kazdej normalni kluk zavidel klukovi od vedle tatu, kterej hral fotbal a trenoval a jeho kluk mel misto v sestave jisty.
Pochybuji ze by Lando vymenil sve rodice za Jose. On by jen chtel, aby jeho tata byl zavodnik F1. Nic jineho. Thats all.
Tak to jo, to souhlasím. Já jsem si to rozmyslela .
Takže vlastně mentálně přirovnáváš dospělýho chlapa k 4 letým dětěm, taky dobrý. xdd
Mě tu už nic nepřekvapuje. Evap tu píše, že je to normální prohlášení, což teda nevím, jak by se chovala, kdyby tohle řeklo její dítě. Timur tu zase píše, jak je to normální a upřímné. Tady akorát vidíš, jak jsou traumata v rodinách a neřeší se a poškozují další generace
Tak ono Lando si z toho nejak hlavu tazku velmi nerobi. Nikdy nemusel, preco by mal teraz?
Tak může za to Piastri, který hraje jen zákulisní hry a politiku. Není v tomto moc horších jezdců kteří by z toho tak netěžili
To je další věc, Piastri je křivák a Webber hraje zákulisní hry, letos je to extrémně vidět
Představ si co by Evap psala kdyby benefity kterým se letos může pyšnit Lando by bylo v opačném gardu, tedy jen ve prospěch Piastriho Vzhledem k tomu co o něm píše i bez zjevného důvodu, tak to by byl sakra kartáč