Dík kluci, zítra možná něco přidám
To by bylo super. A napiš, kdybys zase dostal pusu od Maxovy maminky !
Tady to přece není žádný bulvár
Tak já to odvolávám… Pěkný večer!
Mi bohužel nevychází ani sledování závodu v telce. Známý je v nemocnici a já mu hlídám pejska. Před 14 dny fenečce zemřela její psí spolubydlící, takže ji nechci stresovat jiným prostředím, tak přechodně bydlím u pejska. Bohužel nemá sport 1 a 2.
Zkus to někde pošéfovat přes nějaký TV poskytovatele… Někdo dává třeba 7,10,14 dní zdarma… ale nezapomeň pak zrušit kartu.
na skylinku staci ked si vytvoris novy ucet
To je smutné, ale o nic nepřicházíš, je to jen F1, jsou mnohem důležitější věci. Tak hlavně ať to všechno dobře dopadne.
Kouknu se te záznamu, takže příjdu pouze o aktuální dění. V Monaku jsou stejně trenáe a kvalda zajímavější než závod.
Píšu z mobilu tak omluvte, že píšu všeobecně bez přidání adresátů. Kopírování mobilem nezvládám.
Nebo přeš co koukáš na F1 normálně? Však se přihlásíš na svůj účet u něj na TV.
Dívám se v televizi, ale tady není kabelovka, takže pouze pár programů. Do počítače mu sahat nechci a v tabletce nemám simku.
Jestli nebudu na výletě, tak stejně nejspíše neodolám a zajedu domů i s paní psutou.
To nemá ani wifi, že by si byl na tabletu na wifi?
Co to je za kamaráda? Ví, že je rok 2023?
Ja sám nevím z hlavy jaké mám přihlašovací heslo na WiFi a musel bych to hledat v papírech.
Tak mu zavoláš… Prostě se tomu Monaku nevyhneš. Každý ho musí vytrpět.