To rekl Wolff o Leclercovi?
Trojité DRS a asymetrické brzdy ich mátajú dodnes.
Ferrari asi nechce titul, maji vsechno, nejlepsi jezdce, spickove zazemi a furt jsou druzi, treti, ctvrti, nikdo tomu nerozumi, ale deje se to, o tom se nema cenu bavit, ale tak dej neco…
Najlepšieho jazdca mali naposledy v roku 2006.
To ani nevim kdo to byl.
Ferrari sa hlavne potrebuje zase nezblaznit a nevyhodit sefa timu po 2 a pol roku…kontinuita je to co im chyba
Človek ktorý povie že 40 ročný Lewis si šetrí ôsmy titul až na ďalší tím
Toto už je naozaj mimo.
Pramalo zalezi kolik je cloveku let, zijes v zajeti stereotypu, uvolni se.

Pramalo zalezi kolik je cloveku let,
No jasné nezáleží na veku možno tak v šachu. Ibaže v športe na veku záleží extrémne. Po 40-tke bol šampión Fangio niekedy ešte vo formulovom praveku. Šampióni od 2000 sú priemer 28 rokov. Ty tu ideš tárať že Lewis vyhrá titul po ešte ďaľsom prestupe do ďalšieho tímu? To nemôžeš myslieť vážne.
Sranda videt hatery Lewise jak se nemaji ceho chytat, vzdy to bude smesne
Jeste vetsi sranda, ti co fandili Ferrari, co odesli k Red Bullu hejtovat Lewise, ted jste pul roku drzeli hubu a kdyz je plus minus jasne ze ani sedminasobny mistr sveta s tim vasim tymem nehne zas tady budete chodit brecet a hejtovat Lewise, navic kdyz uz i ten vas druhy milovany Hermy ztratil lesk, tezky zivot mate
preco by to nedavalo zmysel ? Pokial sa najdu blazni ako Vasseur, ktori su ochotni platit nenormalne sumy, tak to stale zmysel dava
pochybujem, ze by v RB boli padnuti na hlavu a platili neperspektivnemu jazdcovi velke peniaze. A zasa za drobne Lujzik asi jazdit nebude
celkom ftipne
pobavilo
Verstappen by s tym autom bojoval o titul.
Podle mě je to otázka sportovního i obecně lidského vývoje. Vrcholový sport není většinou aktivita na celý život a v určitém věku a situaci se většina lidí posune dál, přestože by ještě ve sportu nějak fungovat mohli. Tím spíš, když přestanou dosahovat výsledky, na které byli zvyklí. Není to žádná specialita F1.

hatery Lewise
Človeče kam ty hodíš že stretávaš hejterov Lewisa? Keby si sa pohyboval iba v dobrej spoločnosti ako napríklad tu, tešíme sa zo všetkych jeho úspechov a po budúcej sezóne odchod na zaslúžený dôchodok. Kariéru mal mimoriadne úspešnú s bohatú. Celému svetu ukázal aký je brilantný športovec. Už si len užívať krásny zvyšok života.
a tymy vysledkamy sa daju rozumiet aj vysledky financne.
Takze dovtedy to zmysel dava.
Len otazka dokedy to budu ochotni platit ? Ale ved to nakoniec uvidime.
To sedi spise na Hermanna, ten nema kam preskocit z potapejici se lodi, nikde ho nechteji, prerostla decka star, rozmazlena. Kterej tym se dobrovolne vzda jednoho auta, pilot kterej ma ani ne v polovine sezony plnej pocet trestnych bodu atd.
Bob hovorí:

To sedi spise na Hermanna, ten nema kam preskocit z potapejici se lodi, nikde ho nechteji, prerostla decka star, rozmazlena.
Lewis hovorí:
Ak sa Max Verstappen rozhoduje medzi zotrvaním v Red Bulle a prestupom do Mercedesu, vyberá si medzi dvoma vynikajúcimi alternatívami. Myslí si to Lewis Hamilton.
Lewis Hamilton vo štvrtok skonštatoval, že by “samozrejme” Verstappenovi odporučil svojho bývalého zamestnávateľa, s ktorým vyhral šesť majstrovských titulov. To však vôbec neznamená, že by Red Bull považoval za slabú stajňu.
“Chcem povedať, že on je v skvelom tíme,” pochválil tábor červených býkov Lewis Hamilton. “Pred mnohými rokmi som dostal jednu otázku. Vtedy som bol taký vyhranený na Mercedes, že som povedal niečo o tom, že Red Bull sú len malinovkári.”
“Vždy som tieto slová ľutoval, pretože som chcel povedať len toľko, že Mercedes bol v tom čase vynikajúci. Snažil som sa vyzdvihnúť svoju stajňu. Pravda je však taká, že Red Bull má úžasný tím. Zamestnáva množstvo výnimočných ľudí, navyše roky tu dominoval,” pripomenul nielen nedávne obdobie dominancie Maxa Verstappena, ale aj štyri tituly Sebastiana Vettela.
Lewis opäť s nadhľadom. Vysporiadaný s vecami čo sa udiali a s vecami čo sa dejú a s vecami čo sa budú diať. Doláže oceniť keď ostatní odvedú dobrú prácu. A proti tomu zatrpknutý bob frfle že Hermanna nikam nechcú. To je paráda.

Lewis opäť s nadhľadom. Vysporiadaný s vecami čo sa udiali a s vecami čo sa dejú a s vecami čo sa budú diať. Doláže oceniť keď ostatní odvedú dobrú prácu. A proti tomu zatrpknutý bob frfle že Hermanna nikam nechcú. To je paráda.
To mas spatne, pilot na urovni Lewis a proti nemu ubozak Hermann.