Po Vettelovom vzore pomenováva autá aj Verstappen. Ako sa volá Holanďanov tohtoročný monopost? | Magazín F1 - F1online.sk

Nejsem ten typ, který v cizině jí klidně pavouky a jiné obratlovce jen proto aby ochutnali jejích domácí stravu. V tomhle směru jsem patriot. Přitom mi doma nevadí ochutnat veganskou stravu a musím přiznat, že mi chutná.
Kromě dýňové polévky. Ale tam se jedná spíše o vizuální předsudek.

Dynovku mam rad, ale delam spis ala hrachova kase s cibulkou a klobaskou, mnam.

Hrachovky jsem si dost užil na vojně, proto dávám přednost čočkovým produktům. :slightly_smiling_face:

Nefandis náhodou LGBTQI+ Lewisovi?

2 Likes

Ty jsi neskutečný pacient :smiley: fandit Hamiltonovi, který při jakékoliv příležitosti podsouvá LGBT, sám to velice hrdě prezentuje ale ano, Max je duhovej. Jsi neskutečná kapacita, cením

1 Like

Cocka taky vyborna, fazolky taky ale ty delam mene…

Fazolačka z becoků a s masem z uzených žeber nemá konkurenci.
Včetně turbo efektu. :dash: :grin:

Nemam zadneho kone a to co propaguje Hamilton je jeho vec, asi ma duhovy kamose, nesnasim zmrdstvi, RB a VER je toho kral, musis uznat ze VER pusobi priteplene, ale nechci se o tom bavit. :man_shrugging:t2:

K LGBT mám odpor nebo spíše celkově jak je to propagováno, podsouváno a neustále vnucováno ostatním lidem do jejich životů. Čím Verstappen působil/působí přitepleně? To se velmi rád dozvím, děkuji

1 Like

Covece, to uzene dneska hmm…mnam to by slo :drooling_face:

Takových rad si važ a pamatuj, že tady věčně nebudu. :grin:

Asi nesledujes F1, tohle neni tema pro me.

Jo, tak to je jak kdybych já o tobě řekl, že jsi gay, vím to naprosto jistě, ale nechci o tom s tebou diskutovat :smiley: jak říkám, kapacita ve velkém stylu

Asi ho hneva, ze jeho idol Luis sa casom nazorovo vyvinul za jedneho z najvacsich podporovatelov LGBTQI+ extremizmu a on sa cez to nevie preniest.

Alebo ho hneva, ze Max ma peknu priatelku, Luis sa este neidentifikoval od rozchodu s Nicole a zaroven bob ma doma fuzatu pupkatu obludu, na ktoru sa musi kazdy vecer pozerat a to ho frustruje.

Alebo je @bob latentny homosexual a takto s tym bojuje. :slight_smile:

1 Like

Bob je urputný troll a každý pokus o normální debatu s ním je odsouzený k nezdaru. Na to si časem zvykneš. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Děkuji za objasnění @Jos_Verstappen a @Lole … zapamatuji si, že je to vzácný přírodní úkaz, příště se pobavit jeho hlody a dále nereagovat

S nim sa toto aspon da, ale je tu alzacka rakovina, ktora sa takto ignorovat neda. :slight_smile:

1 Like

Jo, viděl jsem. Tam se raději do debaty nepouštět, pro zachování svého zdraví

3 Likes

Problem je v tom, ze to tahas do osobni roviny, stejne jako mistni zkrachovali Ferraristi, tak to nedelej. Nebo jses Verstappen? Tak to bych ti jeste prilozil sasku pocmaranej duhovej :rofl:

Psal jsem ze pusobi jako gay, ne ze vim stoprocentne ze je gay, ani cist neumis.

Ta jeho fistulka behem zavodu ve vysilacce, mozna ma koule v kapesnim sveracku, ustrasene kviceni pred zavodem, i kdyz sedi v aute ve kterem se vozi minutu pred ostatnima, co dal, moc neverim ze ma sex s Piquetovou, spis si pisou jako kamaradi po Skype, neco jako ty, ale ted uz me nechte bo me rozerve :rofl: