Nejsem ten typ, který v cizině jí klidně pavouky a jiné obratlovce jen proto aby ochutnali jejích domácí stravu. V tomhle směru jsem patriot. Přitom mi doma nevadí ochutnat veganskou stravu a musím přiznat, že mi chutná.
Kromě dýňové polévky. Ale tam se jedná spíše o vizuální předsudek.
Dynovku mam rad, ale delam spis ala hrachova kase s cibulkou a klobaskou, mnam.
Hrachovky jsem si dost užil na vojně, proto dávám přednost čočkovým produktům.
Nefandis náhodou LGBTQI+ Lewisovi?
Ty jsi neskutečný pacient fandit Hamiltonovi, který při jakékoliv příležitosti podsouvá LGBT, sám to velice hrdě prezentuje ale ano, Max je duhovej. Jsi neskutečná kapacita, cením
Cocka taky vyborna, fazolky taky ale ty delam mene…
Fazolačka z becoků a s masem z uzených žeber nemá konkurenci.
Včetně turbo efektu.
Nemam zadneho kone a to co propaguje Hamilton je jeho vec, asi ma duhovy kamose, nesnasim zmrdstvi, RB a VER je toho kral, musis uznat ze VER pusobi priteplene, ale nechci se o tom bavit.
K LGBT mám odpor nebo spíše celkově jak je to propagováno, podsouváno a neustále vnucováno ostatním lidem do jejich životů. Čím Verstappen působil/působí přitepleně? To se velmi rád dozvím, děkuji
Covece, to uzene dneska hmm…mnam to by slo
Takových rad si važ a pamatuj, že tady věčně nebudu.
Asi nesledujes F1, tohle neni tema pro me.
Jo, tak to je jak kdybych já o tobě řekl, že jsi gay, vím to naprosto jistě, ale nechci o tom s tebou diskutovat jak říkám, kapacita ve velkém stylu
Asi ho hneva, ze jeho idol Luis sa casom nazorovo vyvinul za jedneho z najvacsich podporovatelov LGBTQI+ extremizmu a on sa cez to nevie preniest.
Alebo ho hneva, ze Max ma peknu priatelku, Luis sa este neidentifikoval od rozchodu s Nicole a zaroven bob ma doma fuzatu pupkatu obludu, na ktoru sa musi kazdy vecer pozerat a to ho frustruje.
Alebo je @bob latentny homosexual a takto s tym bojuje.
Bob je urputný troll a každý pokus o normální debatu s ním je odsouzený k nezdaru. Na to si časem zvykneš.
Děkuji za objasnění @Jos_Verstappen a @Lole … zapamatuji si, že je to vzácný přírodní úkaz, příště se pobavit jeho hlody a dále nereagovat
S nim sa toto aspon da, ale je tu alzacka rakovina, ktora sa takto ignorovat neda.
Jo, viděl jsem. Tam se raději do debaty nepouštět, pro zachování svého zdraví
Problem je v tom, ze to tahas do osobni roviny, stejne jako mistni zkrachovali Ferraristi, tak to nedelej. Nebo jses Verstappen? Tak to bych ti jeste prilozil sasku pocmaranej duhovej
Psal jsem ze pusobi jako gay, ne ze vim stoprocentne ze je gay, ani cist neumis.
Ta jeho fistulka behem zavodu ve vysilacce, mozna ma koule v kapesnim sveracku, ustrasene kviceni pred zavodem, i kdyz sedi v aute ve kterem se vozi minutu pred ostatnima, co dal, moc neverim ze ma sex s Piquetovou, spis si pisou jako kamaradi po Skype, neco jako ty, ale ted uz me nechte bo me rozerve