Pirelli zrušilo testy v Bahrajne pre raketové útoky. Čo to znamená pre štart sezóny? | Magazín F1 - F1online.sk

Je nekompetentní, to je ten průser. Fakt nechápu jak ho může někdo uznávat a volit.

3 lajkov

No to je to proč je to složité hodnotit.

Globálně jsem více na straně zásahu proti Iránu, takže výjímečně s Trumpem, ale on se tímhle krokem totálně popřel. Do voleb šel s tím, že konflikty ukončuje, prezident míru.

Už Venezuela byla diskutabilní, nicméně tam to byla perfektní čistá akce. Tady to má do čisté akce teda výrazně daleko.

1 lajk

Jeden tvrdi tak, druhy tak.

Samozrejme “oficialne” je to, ktore ti viac vyhovuje.

:clap:

Přidal jsem edit.

Trump včera psal to co jsem přepsal já, dneska píše přesný opak. Není nad kompetentní vůdce :slightly_smiling_face:

Reagoval som na to, co bolo pisane pred pridanim editu. :wink:

To určitě neoslavuješ, ale včera na “sajtě” si to bombardoval dobře, kámo. :+1:

2 lajkov

Je jak vojín Mundy (nebo Mundi), tam vubec nevíš co čekat. Prostě nekompetentnost no…

2 lajkov

No tak ono to není o kompetenci. Trump žádný velký myslitel nebyl a myslí si, že je boss celého světa. Je mimo realitu ještě víc, než byval. Jeho slova o Americe na prvním místě se potvrdila ve smyslu toho, že to byl čistý populismus. Co se týče vojenských akcí US, tak tam není žádná koncepce, není tam jednání a řešení toho co hrozí v regionu nebo globálně. Reálně je to o tom, co si chce dokazovat Trumpeťák a toto staví celé NATO, Blízký Východ, Střední a Jižní Ameriku do pozice, kdy to může velmi nehezky eskalovat

3 lajkov

Kde Situs pisal nieco o oslave?

1 lajk

Ano, jedine co potrebujem k zivotu je imaginarne ohurit Andyyho :man_facepalming: