Je nekompetentní, to je ten průser. Fakt nechápu jak ho může někdo uznávat a volit.
No to je to proč je to složité hodnotit.
Globálně jsem více na straně zásahu proti Iránu, takže výjímečně s Trumpem, ale on se tímhle krokem totálně popřel. Do voleb šel s tím, že konflikty ukončuje, prezident míru.
Už Venezuela byla diskutabilní, nicméně tam to byla perfektní čistá akce. Tady to má do čisté akce teda výrazně daleko.
Jeden tvrdi tak, druhy tak.
Samozrejme “oficialne” je to, ktore ti viac vyhovuje.
![]()
Přidal jsem edit.
Trump včera psal to co jsem přepsal já, dneska píše přesný opak. Není nad kompetentní vůdce ![]()
Reagoval som na to, co bolo pisane pred pridanim editu. ![]()
To určitě neoslavuješ, ale včera na “sajtě” si to bombardoval dobře, kámo. ![]()
Je jak vojín Mundy (nebo Mundi), tam vubec nevíš co čekat. Prostě nekompetentnost no…
No tak ono to není o kompetenci. Trump žádný velký myslitel nebyl a myslí si, že je boss celého světa. Je mimo realitu ještě víc, než byval. Jeho slova o Americe na prvním místě se potvrdila ve smyslu toho, že to byl čistý populismus. Co se týče vojenských akcí US, tak tam není žádná koncepce, není tam jednání a řešení toho co hrozí v regionu nebo globálně. Reálně je to o tom, co si chce dokazovat Trumpeťák a toto staví celé NATO, Blízký Východ, Střední a Jižní Ameriku do pozice, kdy to může velmi nehezky eskalovat
Kde Situs pisal nieco o oslave?
Ano, jedine co potrebujem k zivotu je imaginarne ohurit Andyyho ![]()