Piastri si stále verí: Nechcel by som byť na ich mieste | Magazín F1 - F1online.sk

Oscaruv mentor je Jones.

Ahoj, ja sa tu moc nezapájam ale snažím sa čítať čo najviac. Vnímam fanúšikov a príde mi pochopiteľné, že si fanúšik otvorí komenty článku, ktorý bol písaný o fav jazdcovi. Čo mi príde ale nepochopiteľné, že si niekto otvorí članok len aby prišiel niekoho urážať a hejtovať. Máš pravdu nenasledoval som komenty všetkých a všetko aby som tu rozdával rozumy ale len ma zaráža neustále viac ako táto komunita toto dokáže. Neviem či je to proste súčasťou športu všeobecne, ako sa fans mlátia na futbale/hokeji ale príde mi, než tento šport sa stal tak sledovaný, že sa toto až tak nedialo. V skratke mi chýbajú možno momenty ako keď sme dokázali fandiť jeden napríklad Ferrari, druhý Mclarenu, pozreli si spolu preteky a pobavili sa, bez toho aby sme si nadávali a urážali sa. (A viem že to robia Hamiltonovci, Alonsovci, Maxovci aj fanušíci Maldonada či Grosjeana, to je jedno)Takže to ani nieje mierené osobne niekomu, skôr sa na pozri na to že chcem poukázať na zbytočnosť niekoho príspevkov. Ak si ma chceš niekam zaradiť, keď už ma potrebuješ hneď nejak škatulkovať, že niekde patrím aby si sa niečoho chytal, veď rob ako uznáš, len v tom prípade si ma vôbec nepochopil.

3 Likes

A v druhom rade plne suhlasím, že aj príspevky aj ostatných aj Alonso fans sú proste… zbytočné… takže to prosím neber tak, že môj príspevok ma niečo spoločne s jazdcom, stajňou… proste len som sa trošku pohoršil nad tým…

4 Likes

Když vyhraje Piastri, tak přece pošleš flašku na oslavu s omluvným dopisem🙂

2 Likes

Není důležité, jak si vyložíme Oskarovo tvrzení a nakolik mu věříme my fanoušci-podstatné je, aby si věřil sám a tady to zatím nevypadá moc přesvědčivě. Osobně si myslím, že na kluky z MCL to už dolehlo.Ať chtějí nebo ne, uvědomují si, že jde o hodně a navíc mají oba šanci, která klidně může být jejich poslední, bez ohledu na jezdecké schopnosti! Problém je i to, že jak přišel MCL o absolutní dominanci z první poloviny sezóny, tak nemají zaručené ani pódiové posty v každém závodě v případě, že by Max naskočil na vítěznou vlnu a skutečně by vyhrál když ne všechny, tak většinu zbývajících závodů, protože je tam i nadržený Russel a Ferrku by se taky ještě mohlo zadařit. Takže spoléhat se na to, že mám, nebo máme na Maxe dostatečný náskok nelze. Kde je napsáno, že v Mexiku neskončí Oskar , nebo i Lando zase někde mimo pódia. Navíc, kdyby vypadnul Lando ze hry a měl ,podporovat Oskara, nepřál by si ve svém nitru titul spíš pro Maxe, než svého týmověho rivala?A naopak samozřejmě taky!Abych to zkrátil, Maxovi šance jsou dle mě daleko větší, než by se zdálo na první pohled. Na jeho straně je absolutní podpora týmu, psychika i zkušenosti. :wink:

2 Likes

Kamarat, mal by si uz navstivit psychiatra… Trosku sa chovas, ako keby si skolaboval z tych 7 titulov :joy:

4 Likes

Jednoznacne Hamilton, lebo ma najslabsi monopost. Keby sedel v RB, ma uz titul :smiley: A Verstapen sa s TOP monopostom ledva dotahuje na McL, ktore uz melu z posledneho… Asi caka, ze mu zase niekto poda titul do ruk v poslednom zavode…

2 Likes

Vobec som nepochopil tento utok.

2 Likes

Zdá se, že mu utekl. :grin:

Bohužel, takhle se DD chová pořád.

Samozrejme, ze to nie je tlakom. Tlak bol, ked sa v Baku zbrklo snazil napravit zbabrany start a skoncil v mure, alebo ked sa v austinskom sprinte pokusil predrat pred Norrisa v prvej zakrute. Ale urcite nezacal kvoli tlaku zrazu stracat pol sekundy na kolo.

Podla mna je dolezite si uvedomit, ze takato vykonnostna uroven nie je pre Oscara nova, zhruba takto jazdil minuly rok, ked v sampionate zaostal za Landom o vyse 80 bodov. Takze tam by som videl problem- Oscar sa doteraz vykonnostne naozaj prekonaval a zasluzi si za to respekt, ved v porovnani s minulym rokom to bol naozaj obrovsky skok a myslim si, ze pred sezonou velka cast fanusikov vratane mna predpokladala Landovu spanilu jazdu za titulom. Ale asi teraz dosiahol svoje limity a trochu sa vratil na svoju staru uroven. Uz to su tri nevydarene vikendy, kde naozaj aj chybala rychlost. Prilis si nemyslim, ze to zvrati.

3 Likes

Souhlas, tahle sezona je Oscarova zdaleka nejvydařenější. Mě na tom jen zaráží, že Oscar se chytnul a drželo mu to víc než pul sezony, propad pociťuju od Monzy a v Austinu to byl extrém. Baku za mě byl “outlier”. Prostě nevím co se tam zvrtnulo, samozřejmě do toho nevidím, jediné co z info vím je, že zavěšení se předělávalo na Norrise. Jestli se nechytne na Landa v Mexiku, tak tomu zvratu taky přestanu věřit.
Ale co se týče podpory týmu, tak tam se nemužu ubranit dojmu, že se jede více na Landa, i přes jejich ‘rulezz’, a o to to bude mít Oscar z mého pohledu složitější.

1 Like

Co tu stale vyplakavas?ja nemozem za to ze tvoj Lui je suchtak a nic nejazdi.ty si fakt do neho zabuchnuty :joy: chod mu robit havinka

1 Like

s posledneho melie tvoj LUI :slight_smile: ty mas nocnu moru z Maxa si sa v pondelok po pretekoch zobudil spoteny?

2 Likes

Max nemal v tejto sezóne dominantné auto ani raz. A nemôže za to, že Monza odstavila teplotami Mercedes a layoutom zase McLareny. Všade inde to bolo jeho talentom, resp. do toho niečo prišlo ako problémy súperov v Baku alebo že Leclerc pomohol v Austine.

1 Like

To musis napisat dva komenty po sebe, lebo to nevies napisat do jedneho ? A naco davas na konci bodky, ked vety nezacinas velkym pismenom ? To chodis este na zakladku ? :smiley:

Emil vyhraje jen kdyz ma dominantni auto nebo kdyz to nevyjde souperum, jezdecky a stylove je velmi slaby, od motokar se dale neposunul, v aute je spis po mamce, Sophie-Marie Kumpen jezdila motokary.

ked len toto ta tak trápi? a co tvo idol?si zalubeny?

Absolutne nevies pisat a ani kombinovat slova, aby tvorili zrozumitelnu vetu co dava hlavu aj patu.
Nedivim sa, ze mame spravy plne incidentov, pri ktorych zastava zdravy rozum. Ludi ako ty, by mali separovat od spolocnosti, aby bol svet krajsi :smiley:

1 Like

si zalubeny???normalna otazka neviem preco nevies na nu odpovedat.ale ok chod sa venovat svojmu kamosovi BLBOVI a pritakavat mu ste na rovnakej intelektuanej urovni :joy: