Piastri s pocitmi frustrácie: Netúžim po ôsmych priečkach | Magazín F1 - F1online.sk

Víte prd co se tam vše stalo, řeklo a jak to přesně bylo.

5 Likes

Myslíš, že ho chtěli nechat jít? Ne no, stačí kouknout na rozhovor Tota po oznámení Hama ve Ferrari.

Ano, oni tu situaci řešili právě proto, aby měli pro Piastriho místo a on nebyl natolik rovný, aby řekl - vykašlete se na to, já jdu pryč. Pak by mohli podepsat Alonsa na dva roky a vyřešeno. Místo toho, aby Szafnauera, který s tím ještě ke všemu neměl nic společného, veřejně zesměšnili. Ok, někomu to připadá chytré, mně to vadí.

Myslíš si, že o tom podpisu s McL Otmar věděl?

Jenže Otmar veřejně řekl, že Alonsovi nechtěli dát dva roky, ale rok. A proč teda Alpina nedomluvila sedačku pro Piastriho ve Williamsu na 23, když na to čekal? Tady se stříli do Piastriho, různě se uhýbá od toho, proč teda Alpina nekonala. Proč? Mohli si pojistit oba, ani jeden neměl předloženou smlouvu, kterou chtěli

Nevím, ten nevěděl ani že Piastri s Alpine smlouvu nemá.

1 Like

To nema zmysel viac riesit, kazdy si bude svoje.

Vytykat Piastrimu, co stale nemal platnu zmluvu (a komunikacia o tom bola), ze podpise istotu a este aj lepsie miesto a zaroven tvrdit, ze prekvapit a sokovat v poslednej chvili (pred verejnostou) sefa timu, co ti dlhe roky priniesol skoro vsetok uspech a zazemie je OK, to je :exploding_head:

2 Likes

Oni právě konali, domlouvali sedačku pro Piastriho ve Williamsu na r. 23, aby vystřídal Alonsa v r. 24. Ten se urazil a veřejně prohlašoval, že nikomu zahřívat sedačku nebude - pamatujeme si snad všichni. Pak se domluvil s AM, návazně ohlásili Piastriho už na r. 23 a dozvěděli se, že se upsal jinde. Pak se společně vysmívali na sociálních sítích. Ok :woman_shrugging:.

10:23

No, tak se dostáváme zpět k bodu, proč Alpina něco hlasala ohledně Williamsu, když ani za polovinou sezóny neměli pro Piastriho nic.
Za mě je nesmysl něco vyčítat Piastrimu, a to prohlášení, že ho podepsali, když nic nepodepsal tomu dalo jen korunku

1 Like

Otmar to sám říkal.
Oscar udělal neoprávněné obohacení, a kdyby to poslali v UK k soudu, tak by to vyhráli.
A o tohle mi přesně celou dobu jde.

To se už točíme dokola, asi Ti svůj postoj vysvětluju špatně, nebo máš prostě jiný názor. Proč ne.

1 Like

Puffe, kdybych tě neměl rád, tak ti to nebudu furt vysvětlovat. Není to vůči tobě ani @Evap myšleno špatně, ale odvoláváte se na to co řekla Alpina nebo Otmar, jenže to je furt, jen v teoretické rovině. Proč to nedali k soudu teda? Proč nedomluvili sedačku Piastrimu ve Williamsu? Pro mě jsou to jen výmluvy, nic víc.

1 Like

Honzíku, však já se s tebou taky nehádám. Však víš, jak to s tím Piastrim mám.
Jen jsem si to potřeboval osvěžit.

1 Like

Citis sa kompetentny posudzovat, ci sa Piastri dopustil bezdovodneho obohatenia (ktore si zamienas s neopravnenym obohatenim)?

No, vidíš. Bezdůvodné, to je to slovo. To jsem špatně přeložil. :slight_smile:
Jinak já ne. Říká to Otmar v rozhovoru, máš tam link i čas.

A Otmar bez pravneho vzdelania je kompetentny to posudit?

Určitě rozebíral tu situaci s hodně právníky, když se ta situace stala. Takže o tom něco asi ví.
Věř nebo nevěř. To je na tobě.

Jenom detail, o Hamiltonově smlouvě se píše tady:
https://www.formule.cz/clanek/46945-hamilton-vysvetluje-svuj-prestup
Podle článku šlo skutečně o 1+1 s výkonnostní doložkou, Wolff se to dozvěděl osobně od Hamiltona a zveřejnění si bezprostředně domluvili. Takže by to mělo být ok.

2 Likes

Tolko ku komunikacii a vdake… :slight_smile:

Edit: Este aby bolo jasne, to nie je primarne ako kritika Lewisa, to sa deje…

Ale ak je OK, ked on s platnou zmluvou, po vsetkych tych rokoch a uspechoch, nevie otvorene s Wolffom a toho zaskoci s hotovou info pred hotovu vec, tesne predtym ako to vie oficialne cely svet, tak nemoze byt zle, ak sa mladik bez zmluvy po dlhom cakani upise jasnej a lepsej ponuke :slight_smile:

2 Likes