Piastri priznáva, že „raz či dvakrát prekročil hranice“: O víťazstvá sa bojuje tvrdo | Magazín F1 - F1online.sk

Ja strany neriesim, preco to takto ucelovo interpretujes? Nie som na ziadnej, len suhlasim raz s jednou (aj s jezkom, evkou, vela redbullakmi aj inymi), ale vela x aj s druhou stranou, s alzakmi, ktorych vy mate na tej druhej strane a vam to vadi. Jezko pisal o stranach, tak som nadviazal…

A to, ze to, co velmi vela x kritizuje na nich, sam robi, je proste pravda, nech sa aj postavite na hlavu. To je to pokrytectvo.

A hlavne, ja mam s jezkom osobnu skusenost, bezohladu na strany a tam 2x utocil on na mna a ziadne vysvetlenie neprislo, tam si kde nechal citacie? Odpovedz prosim. Rovnako tak toleroval moc skarene utoky na McLaren ci inych, tak mam pravo to pomenovat.
Kedze nebol jediny, tak som to pomenoval ako komentare inak pichlavych, kde som myslel AJ jezka, nie len a ten so mnou nekomunikuje, tak ho nebudem oznacovat, to by dostatocne inteligentny clovek mohol a mal pochopit a akceptovat, tak tu nevytvarajte paralelnu realitu :slight_smile:

Ale chapem, ze toto je vacsi problem, ako neodovodnene utoky na mna (bez citacii), velmi sa vam to hodilo :sweat_smile:

2 Likes

Veď práve. Potom sa stáva to, že Alonso a Bortoleto sú d.e.b.i.l.i, lebo ohrozili Norrisa a v tom zhone sa “zabudne” napísať, že d.e.b.i.l je aj Colapinto, ktorý reálne ohrozil Piastriho a dostal za to ak sa nemýlim aj flaster, ale čo to sa môže jemu nefandím. Sorry z iróniu. Ja sa na tom bavím.

Jezko nenapisal som ti presne toto do DMs vela mesiacov dozadu? Ale ty si opat raz Josovi nechcel verit a snazil si sa to vidiet pozitivne. A opat raz sa ti to potvrdilo, tak ako pri zelenych šimpanzoch. :grimacing:

1 Like

Nepis si sam so sebou

To máš těžký. Jsou lidi, kteří píší o závodech (autech, jezdcích atp.), a jsou lidi, kteří píší o ostatních uživatelích. Z nějakého důvodu si myslí, že mají právo nás ostatní “objektivně posuzovat”. Každý jsme nějaký :woman_shrugging:.

3 Likes

No já jsem to Colapintovi spočítal a psal jsem že tam bych byl pro exemplární trest. Nadávku jsem ani nepoužil, myslím. No ale ten se proti pravidlům jednoznačně provinil. Alonso s Bortoletem ne.

3 Likes

Sorry, ale toto uz je uplny gulas tem, kde nic nevyriesime, len budu litanie.
Ja som na Evku neutocil, mam ju rad, ved kludne citujme…
Naopak, mimo temy McLaren som vyjadril vacsinovy suhlas s jej nazormi a ze je slusna a neutocna.
Ale napriklad si myslim, ze kebyze alzaci pisu o jazdcovi ktoremu niekto iny fandi ako o krivom agresivnom jazdcovi atd., tak to schytaju, tak ako to aj schytavaju (mas pocit, ze nie?) a casto dokonca aj bez toho, aby nieco zacali a aj ked maju pravdu. Proste to nie je ciernobiele.

A ano, nemozes tomu uplne rozumiet, pretoze teba jezko neobvinil 2x z niecoho a neprisiel doslova s 1 faktom a citaciou, ale hola 0 ako dokaz. Nemyslim si, ze tebe by sa to pacilo.
Mne sa to stalo a ked ako bonus vidim ako aktivistisky vzdy chrani (niekedy suhlasim niekedy nie) ako fan Ferrari RB, lebo alzaci, ale bol vzdy ticho pri utokoch na McLaren ci Alonsa, tak to nepridava, nie? :slight_smile:

1 Like

Aha, a ty máš právo psát, že je Piastri křivák a Webber jede politický hry? Pardon, ale tohle je extrémně mimo.

2 Likes

Je to tak, třeba když ti tady několik jedinců začne psát, že máš exukece, vytahovat smyšlený osobní věci, na anonymním foru, tak je to prostě weird a řekneš si , že ta laťka je tu proklatě nízko… :upside_down_face:

Ale chapu, že to tě netrápí, myslím, že tě trápí víc, když se někdo obuje do tvých nelogických konstrukcí, neobjektivity, zkrátka, když si někdo dovolí na diskuzi s tebou nesouhlasit…

2 Likes

Sorry, ale pro tebe je každý troll, kdo s tebou nesouhlasí. Zároveň za tohle chování (který má být navíc údajný) tu označuješ ostatní za trolls. Od tebe jsem viděl spoustu kopanců do uživatelů, ale nikdy jsem od tebe nezaznamenal konstruktivní diskuzi nebo zpětnou vazbu. Za co jsem měl být konkrétně troll? Za to, že nesouhlasím s Evap? :thinking:

1 Like

No nejsme tak erudovaní jako Evap která může psát k jezdcům rovnou lékařské diagnózy :smile:

1 Like

OK. Hoci som reagoval na teba, ja som týmto mieril na iného užívateľa, ale už to nechám tak a nechcem to ďalej hrotiť. Treba si priznať, že každý z nás je svojím spôsobom neobjektívny, hoci niekorí sa snažia aby to tak nebolo, nejde to. Dokonca výskumy vraj dokázali, že aj matky viacerých detí majú niektoré viac obľúbené a iné menej. Takže všetko je ako má byť. :wink:

2 Likes

No já si nemyslím, že mám nějaké svaté právo někoho soudit, ale názor na chování si udělat umím a můžu a nevidím s tím problém tohle sdílet. Nikomu nebráním mi dát zpětnou vazbu (ne urážky). Ale tohle je prostě pokrytecký přístup, klidně ať mě tu za to ukamenují. Ale už jen to, že se tvrdí, jak vrážení do soupeřů je kořením sportu, a zároveň nazvat ■■■■■■ pilotem, který využije DRS potom co je předjet o kolo, tak tady není co řešit. Evap tu několikrát hodnotila jezdce a jejich jednání, znamená to, že má svaté právo soudit ty, který zná z článků a TV? Nemluvě o té konspiraci s Webberem. Pochopil bych to na základě nějakých spekulací a zpráv, ale tohle bylo vyloženě vymyšlené a i včera to tu psala.
A pak tu naběhne ježek, že jsem si dovolil sdílet zprávy o RBR, kde se psalo o interních problémech, a že jsem hater. Tohle fakt člověk nevymyslí

2 Likes

Souhlas, někdo víc, někdo míň. No d.ebilové Alonso s Bortoletem nebyli :slightly_smiling_face:

2 Likes

Pozri… porovnávať úderku “zelených” či ako si ich nazval s tým, že Evap nefandí Piastrimu… to si snáď nemyslel vážne… alebo nevidíš čo tu stvára táto úderka takmer pri každom článku, kde sa spomenie Max alebo RB… pozri nižšie pod svoj príspevok… znova sa vyrojila táto skupina a všetci traja útočia… ale ja verím že vidíš… len si sa proste dostal do boja s ježkom… ale v tomto máš pravdu…do toho vám nevidím, lebo som nezažil to čo vy… preto mi je ťažké to hodnotiť…

4 Likes

A zase. Ty tu začneš psát o úderce co tu dělá pod články RBR, a že útočí. Ale nejsi schopný regulerně nic diskutovat. Taky můžu psát, že tu chodíš pod každý článek se navážet do fans Alonsa, protože s nima nesouhlasíš, bude to za tebe ok?

1 Like

Je to tak, ale posledne prispevky sa uz smejem kam diskusia speje :smiley:
To ma fakt ktokolvek pocit, ze iba ista skupinka je tu posudzovana/komentovana a ine nie su? :sweat_smile:

Tak ja teda vseobecne navrhujem, nediskutujme o nazoroch teda, ked sa nemaj posudzovat.

Ked niekto napise cokolvek k F1 bude to jeho nazor, Max je najhorsi prasacky jazdec, Oscar agresivny krivak, Lando labilny babrak, Brown tlsta sv.ina, Alonso neschopny dedko, Hamilton pomaly rasista, Ferrari klauni atd atd, vsetko len nazory, nie o uzivateloch a naco ich komentovat ked nesuhlasime, ak je to potom snaha posudzovat a byt objektivny? :smiley:

3 Likes

Ještě si zapomněl na prase Briatoreho, to tu taky zaznělo

Pozri môj prvý príspevok, ktorý som tu dnes hodil…písal som Evap k závodu a k Norrisovi… a potom pozri aké príspevky sa objavili po ňom… samé hádky, navážanie sa…provokovanie…ty so svojimi kumpánmi v hlavnej úlohe…ešte raz si to prejdi prosím a už na mňa nereaguj… už som na teba nereagoval viac týždňov…a aj naďalej nebudem…takže ešte raz… prejdi si fórum…a potom povedz že ja som tu neprišiel písať o F1

2 Likes

Já na tebe budu reagovat tak dlouho, dokud tu budeš o mně lhát, to je celkem jednoduchý. Tvoje řešení je napadat ostatní a označit je za trolla. No já chápu, že pokud chci někoho kritizovat, tak to udělám napřímo a řeknu co konkrétně se mi nelíbí. Ty tvoje heslovité útoky jsou naprosto zbytečné a mimo.