Ja strany neriesim, preco to takto ucelovo interpretujes? Nie som na ziadnej, len suhlasim raz s jednou (aj s jezkom, evkou, vela redbullakmi aj inymi), ale vela x aj s druhou stranou, s alzakmi, ktorych vy mate na tej druhej strane a vam to vadi. Jezko pisal o stranach, tak som nadviazal…
A to, ze to, co velmi vela x kritizuje na nich, sam robi, je proste pravda, nech sa aj postavite na hlavu. To je to pokrytectvo.
A hlavne, ja mam s jezkom osobnu skusenost, bezohladu na strany a tam 2x utocil on na mna a ziadne vysvetlenie neprislo, tam si kde nechal citacie? Odpovedz prosim. Rovnako tak toleroval moc skarene utoky na McLaren ci inych, tak mam pravo to pomenovat.
Kedze nebol jediny, tak som to pomenoval ako komentare inak pichlavych, kde som myslel AJ jezka, nie len a ten so mnou nekomunikuje, tak ho nebudem oznacovat, to by dostatocne inteligentny clovek mohol a mal pochopit a akceptovat, tak tu nevytvarajte paralelnu realitu
Ale chapem, ze toto je vacsi problem, ako neodovodnene utoky na mna (bez citacii), velmi sa vam to hodilo