Opäť reakcia na mňa do minútky.
Ty si tu nonstop ty zúfalec?
No veď sem daj to video.
Opäť reakcia na mňa do minútky.
Ty si tu nonstop ty zúfalec?
No veď sem daj to video.
riešite 3,14 čoviny…
Takže lžeš a ještě mi píšeš, že jsem zoufalec? Ty jsi opravdu vymazanej, co?
Najdi si ho sám.
Osobně fandím Maxovi, protože jsem skutečně přesvědčen, že je momentálně nejlepším a nejkomplexnějším jezdcem. Je to principiální-jaký smysl by mělo aby vyhrál ne ten nejlepší? Landa je mě trochu líto, protože pokud bych si měl vybrat jestli na pustém ostrově ztroskotat s Maxem, Piastrim, nebo Landem, tak by to byl jednoznačně Lando, ale bohužel sport a speciálně F1 je o něčem jiném!
Hej hej, všetci klamú, len vy nie, to tu čítame každý deň. Chvalabohu tomu tu už nikto neverí. Už sa k vám verejne vyjadrila aj Evap, väčšie dno sa tu dosiahnuť ani nedá.
Nevim o tom, že by se ke mě nějak vyjadřovala, ale tobě solidně kape na karbid.
Mu už zase přeskočilo? Ale tak Evap si naběhla na tohle sama, teď si ji bude multiban brát jako rukojmí, když nebude vědět, jak utéct ze svých lží
Vy ste jeden cecok, jedna diagnóza. Keď sa niekto vyjadrí k jednému ako by to bolo ku všetkým honzíkom. Sám si ju ironicky označil za “elitu” fóra.
Ten výlet stál asi zo h0vno, keď tu hniješ celý deň, len aby si do minúty reagoval na moje príspevky.
To už je snáď polovica fóra, čo sú moji rukojemníci Honzíku, nie?
Max to proste ukážkovo zmrvil a ta aura najlepšieho jazdca sveta je zrazu preč. Bez monopostu bude aj on obyčajný jazdec čo chybuje každý závod, navyše pri ňom hrozia aj kolízie.
Piastriho tu média povyšujú a porovnávaju s Norrisom len preto, aby vyvíjali tlak na jazdcov McL ale o Maxových chybách akosi články chýbajú.
Čím viac takých výborných pilotov ako napríklad títo v článku, tým krajšie preteky. Máme sa na čo tešiť.
Ale čo by nie. Jasné že sú tu aj články o Maxových chybách.
Je to tak no. Malo chyb = malo článkov
Ano byla to ironie, poznal jsi to správně a co jako? Používej si tu koho chceš, za koho se budeš schovávat, nicméně je to poněkud trapné…
Jo takhle nějak si tě představuju. To by odpovídalo…
Ty si ten za oknom? No tak poď vole.
Norrisova chyba sa rozoberala v niekoľkých článkoch. A viac krát od rôznych ľudí zo sveta motoršportu.
Verstapen mal niekoľko chýb za jeden závod a jeden článok ? Ďakujem za potvrdenie mojich slov.
Chyba je napríklad havária alebo poškodenie auta vlastnou vinou alebo porušenie pravidiel alebo výjazd mimo trať alebo kolízia so súperom a tak ďalej. Aké chyby vlastne myslíš?
Ty si vážne svetový unikát. Sám sebe potvrdíš názor a aký si spokojný. Vidíš to inak ako ostatní. Čakáš že tu budú články o chybe ktorú si odhalil. Ale keď pre nikoho iného to nebola chyba, tak články nebudú. Alebo sa pridaj do redakcie a začni písať. Potom tu budeš mať presne to čo chceš.
Ak si nevidel chyby, nemáme sa o čom baviť.
“Ale keď pre nikoho iného to nebola chyba, tak články nebudú.”
Hore som písal, že Norrisove chyby sa riešia niekoľko dní v niekoľkých článkoch. Tým som dal jasne najavo, že Ver je od toho ušetrený, tak ako pri posudzovaní jeho prešlapov na trati.
Od začiatku sezóny a aj tú minulú je stále Norris stavaný do pozície, že on je ten čo má brať titul. A neustále je zhadzovaný na úkor Verstapena a Piastriho. Ako by sme sledovali film a Norris nech urobí čokoľvek, je v tom filme proste padúch. Takto to vykreslujú médiá, ktoré si z toho robia živnú pôdu, podobne ako Netflix. Zo všetkého robiť vedu a už na začiatku si určiť toho dobrého a zlého.
Tak to teda nie. O Landovi tu boli články napríklad keď v kvalifikácii prišiel o kolo kvôli traťovým limitom. To bola objektívne chyba lebo prišiel o poleposition. Naopak keď vyhral v Austrálii, dostal Lando zaslúžené uznanie. A takisto aj k ostatným pilotom sú články a reakcie k chybám keď sa stanú. Ty máš zrejme iný názor na to čo je chyba a čo nie. Preto sa ti zdá, že články sú zaujaté.