V roku 2022 hej? To by musel poraziť jedneho z dvojice Russell - Hamilton alebo Sainz - Leclerc (poradie prosím nebrať ako smerodatné), poprípade 2 alebo dokonca 3 z nich.Nedáva to ani s Bottasom.
Ako realistické ti toto pride?
Okej auto sa mu možno trošku viac prispôsobí zlepšiť sa asi zlepší, ale tam ma podľa mna iny kaliber. Presne to vystihli chalani v podcaste = zlepšenie Pereza sa caka, vacsia vyrovnanosť ineho tímu tiez, preto aj opatrenia u ciernych sipov… Ale aby Perez s nimi 3 (alebo potenciálne 5/6) bojoval pravidelne to si nemyslím, to by RB musel byt velmi silný. A ja to skôr tipujem na Ferrari /Mercedes (skor na to druhé). Rb podla mna robi voci Mercedesu tu istu chybu ako 2013 a prekona ho buduci rok aj Ferrari. Ak nic zazracne nevymysleli. Max tam bude, Perez? 
Ja mam Pereza rada, je to simpos, svoju pracu si podla mna robí slušne (o nic horise ako super) a ma potenciál robit ju lepsie ako teraz. Ale o podia s nimi asi pravidelne bojovat nebude. Plus Ferrari a Lando s Mclarenom ktorí sa o ne pobijú a podla mna zakuria obom RB aj Mercedesu. Perez za mna bez sance.