Vidis, taka moznost mi nenapadla
Jo na to jsem úplně zapomněl Ale já teda myslel, že jste říkali, že tyhle vychytávky má jen Max.
Ak rozprával o víťazstve a nespomenul aký šport, nemyslím si že v nejakém baseballovom zápase (či čo sa tam hrá bežne) bude problém doručiť víťazstvo
Klasicke youtuberske fakty a nepriestrelne dokazy
dotoval ho aj ked jazdil v stredopolovych timoch
asi nie tak ako u redbullu, ale on tych 15-20 pre neho ochotny dat je
ktovie ako to teraz rb vyriesi. dostali sa do nie velmi dobrej situacie ked je jasne, ze o konstruktersky titul ich do znacnej miery pripravil perez, ale teraz uz ani nemaju vela moznosti ako to vyriesit a to ani na buduci rok. teraz mozu spravit sice vymenu perez-lawson, alebo perez-cunoda, ale dat lawsona k maxovi po par odjazdenych pretekoch moze pre neho skoncit zle. hlavne ked teraz(este viac ako v minulosti) vsetku pozornost venuju len maxovi
a cunodu zas rb do acka dat nechce a uz asi nie po tychto dvoch pretekoch ktore mu velmi nevysli
Checo si dá nejspíše pauzu, než ho velká rodina unaví a zase bude chtít závodit.
Asi bych si tipnul, že se vydá do Stock car, nebo jinou podobnou sérii.
A RB třeba dá místo Colapintovi.
v bcku by mohol jazdit este nejaky ten rok, ved uz aj tak bcko nieje to cim pre rb byvalo a teda vychovou mladych talentov
no a predaje v spanielsky hovoriacich krajinach(podla helmutka) nebudu ohrozene
Když Péro nedokáže zajet slušný výsledek ani v hlavním týmu, tak co by zajel v přípravce? Myslím, že odchod z F1 je jedinou rozumnou možností.
Samozřejmě důkazy nemáme, takže to necháme v rovině spekulací. Samozřejmě to může být jen náhoda a shoda okolností.
Jinak ten graf je odstrašující.
V jednom roce bez změny pravidel se dostat v podstatě z -0,5 na +0,5.
Za to by někdo měl nést zodpovědnost.
Takový propad v sezóně nepamatuji.
Snad jen Brown GP.
Však Adrian už v RB skončil
ked pozeram na ten graf tak mi pride neuveritelne, ze ma Verstappen stale skoro 50 bodovy naskok.
Po Číně jim vývoj zdá se nefunguje. Adrian schází, řekl bych.
To chápu, že ti to tak přijde.
Zdá se, že Slim si už našel v F1 náhradu za Péreze. Je jim Colapinto a to mu dává velkou šanci získat místo v F1 pro příští rok.
Colapinto není Mexičan, podporu od Slima nemá
No právě, pokud by … furt je to v tehle rovině, ale Colapinto by si určitě zasloužil sedačku na příští rok
Dokud nebude oficiálně oznámený Pérův konec, tak to v teoretické rovině asi zůstane. To ale neznamená, že se na tom nepracuje už teď. Vlastně se Colapinto nejspíše dostal do Williamsu především díky výrazné Slimové podpory.
Si myslím.
Už je Perezův konec v RedBullu téměř jistý. Můj názor.