Tak nějaké motivy za tím rozhodnutím musí být. Jen bych nečekal, že bude tento přístup Red Bullu trvat takto dlouho, když Gasly a Albon museli podávat výkony hned
To, že Pérezovy výkony od počátku jeho působení v RB (už jeho vstup do RB byl matný) neodpovídají očekávání a vykazují daleko více debaklů a chyb než velkých momentů, je něco, o čem asi není třeba diskutovat. Zda ho v týmu drží sponzorské příspěvky nebo loajalita k Hornerovi, je druhá věc. Ale osobně si myslím, že Pérezovi zachraňují krk obchodní zájmy Red Bullu.
Mexiko má cca 130 milionů obyvatel = 10. nejpočetnější země na světě. To je sám o sobě trh na úrovni Německo + Francie, i když kupní silou bude v součtu pokulhávat (na druhé straně Red Bull je energetický nápoj, ne luxusní auto). Za druhé, hispanoamerická populace v USA čítá cca 62 milionů = 2. nejsilnější etnická skupina v demografické skladbě amerického obyvatelstva a její význam roste (potenciálně okolo roku 2050 by mohla být nejpočetnější etnickou skupinou v USA vůbec). A tento trh oslovuje Red Bull skrze Péreze silněji než bez něj. Nemluvě o širším kontextu střední a jižní Ameriky. Není to takový argument, aby Pérezovi udržel sedačku za všech okolností, ale hádám, že v době, kdy Red Bull nemá v záloze nějaký enormní talent a Lando Norris jasně spojil svou kariéru s McLarenem, může sehrát roli rozhodující karty ekonomický pohled mateřské značky.
Neprehral, to ty
Tak kdy mi pošleš penize?
Podla pravidiel som vyhral
Tím, že to jako první porušuješ, tak nevyhráváš🤗
Hlavne som nic neporusil len som napisal fakt
No a je to tady po druhé
Takto sa s vami neda hrat
To víš, nemůžeš začít hru, kterou nemůžeš vyhrát
Situs to kdyžtak rozsekne.
Ale už mám ruce nahoře.
Ty si hlavne ani nehral, len si robil ramena ze si vo vojne
To jsem pořád. Není to lehké.
Vidim
Kolikrát chceš prohrát v soutěži, co běží 16h?
ziadna sutaz nebezi
Už neběží, protože jsi ji ukončil faulem.