Pérez je horší ako vlani. Podľa Laudu si miesto nezaslúži, Schumacher ukazuje na Hulka | Magazín F1 - F1online.sk

Tak nějaké motivy za tím rozhodnutím musí být. Jen bych nečekal, že bude tento přístup Red Bullu trvat takto dlouho, když Gasly a Albon museli podávat výkony hned

1 Like

Chlapci su viac mature ako my :sob:

1 Like

To, že Pérezovy výkony od počátku jeho působení v RB (už jeho vstup do RB byl matný) neodpovídají očekávání a vykazují daleko více debaklů a chyb než velkých momentů, je něco, o čem asi není třeba diskutovat. Zda ho v týmu drží sponzorské příspěvky nebo loajalita k Hornerovi, je druhá věc. Ale osobně si myslím, že Pérezovi zachraňují krk obchodní zájmy Red Bullu.

Mexiko má cca 130 milionů obyvatel = 10. nejpočetnější země na světě. To je sám o sobě trh na úrovni Německo + Francie, i když kupní silou bude v součtu pokulhávat (na druhé straně Red Bull je energetický nápoj, ne luxusní auto). Za druhé, hispanoamerická populace v USA čítá cca 62 milionů = 2. nejsilnější etnická skupina v demografické skladbě amerického obyvatelstva a její význam roste (potenciálně okolo roku 2050 by mohla být nejpočetnější etnickou skupinou v USA vůbec). A tento trh oslovuje Red Bull skrze Péreze silněji než bez něj. Nemluvě o širším kontextu střední a jižní Ameriky. Není to takový argument, aby Pérezovi udržel sedačku za všech okolností, ale hádám, že v době, kdy Red Bull nemá v záloze nějaký enormní talent a Lando Norris jasně spojil svou kariéru s McLarenem, může sehrát roli rozhodující karty ekonomický pohled mateřské značky.

3 Likes

Prohrál jsi. @HellHogr jedeme na F1. :slightly_smiling_face::+1:

1 Like

Neprehral, to ty

1 Like

Tak kdy mi pošleš penize?

Podla pravidiel som vyhral

Tím, že to jako první porušuješ, tak nevyhráváš🤗

Hlavne som nic neporusil len som napisal fakt :sob:

1 Like

No a je to tady po druhé :grinning:

Takto sa s vami neda hrat :disappointed:

1 Like

To víš, nemůžeš začít hru, kterou nemůžeš vyhrát :grinning:

Situs to kdyžtak rozsekne.
Ale už mám ruce nahoře.

1 Like

Ty si hlavne ani nehral, len si robil ramena ze si vo vojne :smile:

To jsem pořád. Není to lehké.

Vidim ​

Kolikrát chceš prohrát v soutěži, co běží 16h? :grinning:

ziadna sutaz nebezi

Už neběží, protože jsi ji ukončil faulem.