Pérez hovorí o vážnych problémoch s autom. Horner naňho apeloval už v piatok | Magazín F1 - F1online.sk

No rozhodně nezapomenou zkasírovat jeho sponzory

1 Like

:grinning: vidíš sam doma si musim zase brzo pustit.

1 Like

2 Likes

Sponzori ešte asi nezistili, že platia spací pytel

mam pocit že začinam nenavidieť Red Bull prečo ? lebo mi to pride že su korporatny ktory pozeraju na zisk a nanič ine a ja to aj dokažem pohopiť ale sakra je to preca šport a ten človek nedava ani priemerne vykony ved je to pod premerny vykon ved ho dnes porazil sauber najpomalšie auto na rošte a to je stale ved to nieje iba tuto sezonu ale aj tu minulu ved kolko mladich pilotov ktory na to maju je v F2 je a nedostavaju šancu lebo je tam pan Pérez ktory je sice natrati uplne strateny ale vydelava peniaze tak si ho držime už ho vykopnite a dajte tam radšej Colapinto ano ted mal zopar nehod ale je to najme kolitomu že tak velmy che ukazať sa že prekračuje možnosti auta a riskuje len aby doručil dobry vysledok dajte jemu šancu ma podobni pas ako perez ano občas to možno rozbije ale v momet čo to nerozbije tak vysledky su ovela lepšie ako u pereza

Forza Sergio. Na titul to už tento rok žiaľ nevydá. Ale ak vyhrá zajtra, o týždeň, o 2 týždne, šprint v Katare, 3 najrýchlejšie kolá preteku, a jazdci Mercedes McLaren Ferrari nezískajú ani bod. Tak ešte stále môže skončiť na luxusnom 6. mieste. To je iba 5 pozícii za jeho spoluhráčom šampiónom.

Je škoda, že Sergio jazdí na úkor iných. Mali by jazdiť tí najlepší. To sa nedeje a je to už dlho.