Pérez: Ak nie ste psychicky silný, nemôžete byť v Red Bulle | Magazín F1 - F1online.sk

Sergio Pérez neprežíva práve najlepšie obdobie svojej kariéry a po boku úradujúceho šampióna sa v Red Bulle výrazne trápi. Mexičan na svoju obhajobu opäť zopakoval, že väčšina jazdcov by mala s Maxom Verstappenom problémy. Okrem toho mu prekáža, že v žiadnom inom tíme F1 nie je na pretekára vyvíjaný taký veľký tlak.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/104648/perez-ak-nie-ste-psychicky-silny-nemozete-byt-v-red-bulle

To vypada jako silne toxicky prostredi, fuj

kazda minca ma dve strany. Je pravda, ze Helmut nema problem pilota vyhodit hocikedy, ale na druhej strane dalsi dostanu sancu. Taky Gasly dostal sance dve.

Ked vyprevadili Kvjata a Sainz ubzikol do Renaultu povolali Gaslyho (ktory sa uz zmieroval, ze sa do F1 nedostane) a Hartleyho (ktory by sa bez RB v zivote do F1 nepozrel). Gasly dostal sancu vedla Maxa v ackovej stajni a druhu v AT kde si restartoval karieru. Perez bol na odchode na dochodok ked z cista jasna prisla Helmutova ponuka.
Je sice lehka kritizovat, ale s kazdy vyhodeny je fakticky sanca pre niekoho dalsieho.

Iste ked sa pozriem napr na Devriesa tak mi ho je luto. Urcite je to lepsi pretekar nez teraz vyzera byt, ale na druhej strane som rad, ze Ricciardo je opat na roste. Zrejme to bude lepsia zabava ako Devries. Bez Helmutovej lahkovaznosti v pristupe k pilotom by Ricciardo uz robil komentatora pre Sky.

11 Likes