Dakujem za nazor, pokojne ta podporim ked napises Totovi aby ho podpisal…
A o čem vlastně tady argumentuješ? Nikdo nechápal, proč RBR prodlužoval s Perézem, teď dokonce na dva roky. Viděli jsme, co celkově podává za výkony, do teď jsem tě tu neviděl takhle na něj jet. Přijde Belgie, kde Peréz po dlouhé době něco relativně jel, ty tu jedeš do Peréze i do těch, co napíšou, že relativně jel, proč? na jeho poměry to bylo ok, strategie mu uškodila, není o čem víc mluvit. A reakce: napíšeš Totovi, aby ho podepsal - to má co za význam? se ti zdá, že Mercedes podepisoval výrazně průměrné jezdce nebo co tím chceš říct?
Nerozumiem preco ma to upozornilo ked si na mna reagoval a ani ako na mna mozes reagovat ked si v ignor liste…
Ja som neargumentoval, male dieta by pochopilo ze som to pisal na vysmech Puffovej ne/logiky. Iba niekto ako ty sa toho moze chytit… Pre mna za mna kludne sa hadajte aky je Perez dobry medzi sebou, ale mna s tym prosim neotravujte… Dakujem
jedinej, kdo se tu hádá, jsi ty. No, tak ses chtěl vysmát, akorát, že to ukázalo, jak si ani nesledoval závod
Na svoje pomery si velmi inteligentny.
Kopeš, jako malý dítě bez argumentů sorry, ale tohle není žádná diskuze, střelil si vedle, tak si kopneš a odejdeš:roll_eyes:
Dnes pises na svoje pomery velmi inteligentne. Nechcem si to pokazit, tak si ta pridam do specialnej spolocnosti
Akoze vsak som ta pochvalil, kde som ta nejako kopol? Naozaj si ma prekvapil ze hned vsetko beries tak negativne
Toto chlapci je vas styl diskusie, a ano odchadzam nemam v umysle ju predlzovat.
Takhle si tu diskutoval jen ty. Přišel si tu kopat do těch, co se zastali Peréze, nedal si žádný argument a napsal si věci úplně mimo, bez nějakého kontextu. Jestli ti tohle přijde, jako diskuze, tak budiž, ale aplikuj si to někde jinde. Btw, posrat šachovnici a odejít, to je opravdu umění
Ze to pises zrovna ty, kterej se tak chova porad…
Rad by som vedel čo to zakázali RB kedže sa tak prepadol. Žeby flexi podlaha alebo nedovolene čachrovanie s elektrickou častou pohonu ? Je jasne že RB ma problém a velký. Niečo im zakázali. Keď už ani Verstapen nestihal. Toto nieje nastaveniami. Toto je jednoznačne následok nejakeho zákazu šedej zóny ktoru RB využíval velmi dlho.
Haha, jsi napsal úplně to, co jsem chtěl napsat já.
Ale fakt úplně do puntíku. Hustý.
Ostatní zrýchlili. To je odpoveď.
McLaren úžasne zrýchľuje už od minuloročného Rakúska. A Oscar sa zlepšuje prirodzene.
Mercedes na miliónty pokus prišiel na to, aby im auto jazdilo pekne celý pretek. Doteraz to vedeli iba náhodne v kvalifikácii.
Ferrari stagnuje spolu s Redbullom.
Aston stagnuje spolu s Redbullom.
Williams stagnuje spolu s Redbullom.
Nieeee tomu neverím. Ved si všimni ake problémy ma Maxo aj s nedotačavostou a tiež s maximalkou. Tam sa niečo 100% zakázalo. A bolo to aj v rýchlich správach ale doteraz to neuzrelo svetlo sveta.
Presne tak, bavim sa na tom, bavim. Zarezu ho hned aby ani sekundu nezavadzal. A vzapati Marko prida nejaku “napinavu” prupovitku. Perez im robi poskoka a to im vyhovuje, zatial sa ho zbavovat nebudu pokial Verstapen sam vyhrava tituly.
Perez v RB ostane urcite az do VC Mexika, inak by mexicania na VC mexiku podpalili cely tim RB a to nechcu riskovat, cize ak zmena tak az po mexiku alebo ho koli sponzoringu nechaju dojazdit celu sezonu! s mexicanmi nie je sranda obchodovat