Palmerovi sa desaťsekundový trest máli: Toto je F1, nie Mario Kart | Magazín F1 - F1online.sk

Do dalsi ceny mame cca 9dni? To znamena s prumernymi 3mi clanky na tema : Max a RB za den. Ze pan pisatel Pavlik vyplodi cca 27 clanku na toto tema nez se rozjede show okolo Kanady😜
Prece jenom jde o “ klikani” tj penizky z reklam a slozenky se nejak platit musi no ne? :sunglasses:

Prece se nebudeme bavit na tema Stroll, Ham vs Hull, KO motor Mer, Pia vs Nor, propad Will, prvni body Alo, Hadj atd. Vem to tak, ze kdyby nebyl Max tak vlastne neni o cem psat😋

1 Like

Diskvalifikace z celé sezóny jako Schumi 1997.

No praveze sa tomu venovali clanky a boli staznosti, necital si? Frfle sa stale :joy:

A niektorym inym temam co spominas, mimo Maxa a jeho incidentu, sa od nedelnej VC venovalo 2/3 clankov doteraz :slight_smile:

Ja chci poradny clanek na tema Williams
Chci a chci a chci😂

Jo a taky Ham vs Hul …. Muzes to prosim nejak zaridit? :heart:

Nestaci ti x-ty clanok o Hamiltonovej mizerii?
Tam tusim staznosti neboli a mozno sa to tam spomina :sweat_smile:

1 Like

A co by sis představoval za článek ohledně Hulk vs Ham?

1 Like

To jakej je Max prasák jim nevoní? :thinking: :smile:

1 Like

Asi ne :smiley: ale vážně mě zajímá, co by mělo být v článku o předjetí Hulka na Hama? To se budou vytvářet články ke každému předjetí nebo jak?

1 Like

Chce si na poraženým smlsnout no :thinking:

1 Like

Ale tak může začít psát články o tom, jak Alo předjel Bortaleta, Lawsona, Sainze, Colapinta atd. :smile:

1 Like

Tak nezlobil bych se, pěkná podívaná od Alonsa :sunglasses:

1 Like

Nevim jestli mam jeste chvily pockat az vse dopises nebo uz mohu reagovat.

Zajimala by me podrobnejsi analyza propadu Ferr ( Ham) ve Spanelsku ( neverim ze to je jen gumama) a zaroven co udelal Sauber za vylepseni, ze tak letel ( jestli je jen fenomen teto VC nebo muzeme ocekat pokracovani) . A prirovnavat to k ALo vs Bort me neprijde prihodne, protoze mluvime o stredopolarich. V pripade porovnani Ferr vs Sauber je prece jenom vice “kriklave”.

Na jednu strani bych pral Hul, aby konecne usmolil nejake to podium. Na druhou stranu videt takhle trapiciho Ham musi dostat kazdeho fanouska F1.

To nechces, nikdo to nechce. Ti co mu fandi chteji videt clanky jak porazi Lec, Maxe, Nor ,Rus a spol. Alo je top jezdec a zaslouzi si byt porovnavam jen s temi nejlepsimy. Psat clanky o tom jak predjizdi Williams prece nechceme ne?

Ale už to tu psal kolega, že o Hamovi a Ferrari tu článek je a i o Hulkovi

Proto jsem se ptal, co by si přesně ještě chtěl?

Jinak ano, u Hama to bylo samozřejmě více vidět, ale určitě bych nezahazoval předjetí v zatáčkách v rámci Barcelony, i když jde o středopolaře.

No, tak já jsem jen ukazoval na to, že Alo opravdu předjížděl hodně a šel do toho na maximem, svoji chybu v tom závodě napravil