Otec Sergia Péreza: V pondelok zverejním zoznam klamárskych novinárov | Magazín F1 - F1online.sk

O Bortoletovi se mluví hodně, takže ano. A mi se taky jeví jako velký talent.

Každému je jasne že vrcholový šport je vo veľkej miere aj o peniazoch, ale tu už posiela RedBull úplne bez snahy to skrývať, fakt hrôzostrašný odkaz. Doslova hovoria že môžeš byt jeden z aktuálne top jazdcov na svete a stačí len to že máš peniaze. Načo ešte používame stopky keď stačí merať veľkosť konta ?
Devalvujú F1 ako celok. Fakt mi je divné, že kolos ako RedBull je odkázaný na peniaze od Slima. Doslova ich imidž je taký že visia na šnúrke od nohavíc starého Slima. A môžu získať aj 15 titulov v rade, vyzerajú ako feťák závislí na ďalšej dávke (v tomto prípade peňazí). Tam ma fakt prirodzene ego len Verstappen.

S 30 mega vo vačku to koniec určite neznamená, Audi, Alpine, Haas, Williams, po novom aj Cadillac sú všetko viac ako reálne možnosti pre Checa. On má miesto isté aj po konci v RBR, pokiaľ sám bude chcieť pokračovať

1 Like

Ja ho uz vidim v tom Cadillacu

Bez loga RB na podvlíkačkách ale bude jeho hodnota klesat.

Ale neklesne zo dňa na deň, rok alebo skôr dva ho ešte niekto podojí a pôjde spokojný do dôchodku

1 Like

Jestli ho RB hodí přes palubu, tak jeho cena klesne okamžitě minimálně na polovinu.

Na polovicu? To je velky optimizmus… Checa nebude chcieť nikto… Leda ak tie desiatky milionov zaplati… V sezone, ked vyhralo kvantum jazdcov, z top stvorice timov nevyhral iba Checo.

To je tak kdyz se spojis s Mexickou mafii. Je tezke jim pak rict ne…

1 Like