Opäť sme sa nič nedozvedeli: Aston Martin nasadil nový balík len Strollovi | Magazín F1 - F1online.sk

naco potom vobec na tuto sezonu vyvijaju? kvoli eliminovaniu chyb?

Já prostě nevěřím že by nic nečekali, Stroll jen bagatelizuje, možná proto že ho měl jen on, nebo se opět nedostavilo co čekali, nebo jen snižuje očekávání, nevím :man_shrugging:

1 Like

AM je jednoznačně stabilnější v zatáčkách, hlavně v pomalých zatáčkách už není tak nedotáčivý

1 Like

Četl jsem, že tam jsou hodně dobrý, a zase uplně nejhorších v těch středních a na rovinkách.

To dnes neplatí, očividně to bylo nastavením. Každopádně AM zatím je výkonnostně rozhodně lepší, než byl v Miami. Neříkám, že je to zázrak, ale oproti Miami je to úplně jiná písnička

1 Like

A sakra, tak to mám zaplé na poslední minutu, myslel jsem že 3 tréning je až 13:30 :man_facepalming:

Alo na hardech měl S3 lepší, než na softech :smiley:

Ten Williams je fakt slušnej letos.

Tam ještě bude potenciál na zlepšení, je to nový, zejména pro Alonsa :slightly_smiling_face:

Tak do Barcelony přijde nový přední křídlo skrze úpravu TD, tam se prý bude hodně míchat kartama

Tak to jsem rád, že Messimu taky dali ta vylepšení. :relieved: :upside_down_face:
Ale vzpomínám si, že Stroll dělal minulý rok docela cirkus, když je Alo dostal dřív. Tak asi nechtějí dělat v týmu volty. :upside_down_face:

1 Like

Stroll je takovej Messi z Hradce

1 Like

Je velmi zvláštní - tyhle jeho “problemy” se zrcadlily minulý rok i v tom, jak Alonsovi třeba nepřepustil místo zpátky, imho. Za mě je tohle pro Aston docela zátěž…nvm. :man_shrugging:

2 Likes

Taky si myslím, že je to zátěž, protože AM potřebuje vyřešit ty problémy a Stroll tam dělá jen problémy tímhle chováním

1 Like

Jj, problémy dělá, že se kolem něj musí chodit po š.p.ič.ká.ch div mu nelézt…víš kam.

1 Like

Staněk pěkný předjížděcí manévr