Oficiálne! V roku 2023 uvidíme šesť šprintov | Magazín F1 - F1online.sk

Milovaný a zároveň nenávidený šprintový formát nikam neodchádza, práve naopak. Pre budúcu sezónu sa šéfom športu podarilo dosiahnuť to, čo sa im v tomto roku nepodarilo, a síce nárast počtu šprintových pretekov. Tých v budúcej sezóne uvidíme celkovo šesť, no zatiaľ nevedno, na ktorých podujatiach sa tak stane.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/77207/oficialne-v-roku-2023-uvidime-sest-sprintov

Oni už seriózne fetuju :woman_facepalming::woman_facepalming::woman_facepalming:

1 Like

Komedianti nestárnou. A je to chyba. :neutral_face:
Královna motosportu by se měla držet serióznosti. Takhle se přidává k šupákům před kioskem s láhváčem v ruce co ke každému třetímu lahváči prodávač za odměnu nalije malého frťana výčepní lihoviny. :-1:

Celá F1 sa niekam rúti do záhuby . Jazdci už nie sú idoly - rytieri krotiaci besné kone pod kapotou ,ale len cvičené bohaté decká alebo protežované , trate sú otrasné už sa neni ani na čo tešiť nie je to 12 či 16 x do roka ale každú chvílku a na tratiach stále horších aj tieto kakané šprinty by mohli poslať niekam pod venušin pahorok , naozaj už to nie je vzácne je to ako sledovať rebríček ATP aj tam sú len prachy ako aj tu ale tu sa na rozdiel od tenisu šport vytráca a zostávajú len špekulácie a reklamy a sledovanosť :rofl: :rofl: :rofl:

Čudujem sa, že to odmietali práve veľké tímy, či už by sa preto navyšoval rozpočet alebo nie, keď v konečnom dôsledku to pomôže práve im sa ešte viac vzdialiť od stredu poľa. V Monze teraz nič také nebolo a bolo úplne jedno, kde sa nachádzala šestica najrýchlejších monopostov na štarte, aj tak skončili v prvej šestke. A šprinty im umožnia ešte viac minimalizovať následky spôsobené penalizáciami, najmä keď už nie sú bodované len prvé tri miesta.

tu nejde o velké či malé tímy ani o financie tu ide o to že sa vtískajú týždeň čo týždeň a nie už len nedele ale od štvrtka a v sobotu a nedelu preteky , čiže môj názor je že Všetkého Veľa Škodí a prakticky sa nasilu natískajú a tým pádom budu respektíve už sú nezaujímavý alebo Nudný. Už sa netešíme ako kedysi kedy boli iba raz do mesiaca, max 2 x do mes. Fakt to tí amíci chcú mať ako NHL a myslia že to európania aj tak pojmú a budú to vkuse sledovať . Dávam tomu 5 rokov a po Formulke ani pes neštekne stane sa všednou a nezaujímavou. Veľká to škoda…

nesleduj. Ked im to nepojde tak to prehodia naspat, pripadne vznikne priestor pre silnu europsku seriu. Toto ma nechava chladnym. Za mna je sprint o nieco lepsi ako trening. BTW sprinty chceli hlavne usporiadatelia.

tu nejde o mňa ja som fanatik do F1 ale o širokú sledovanosť a tá si myslím že sa vytratí tak ak kedysi motorky mali väčšiu sledovanosť ako formule alebo blbá plochá dráha a iné motoršporty ktoré sú dnes druhotné alebo zabudnuté , ja si myslim že eccleston to robil v F1 tak akurát na hrane.Toto je moc ale ak teda chceš no tak si maj pravdu je mi to šuma fuk.

Ale veď zato to robia a pridávajú nové veci, menia staré, lebo chcú mať z toho stále zaujímavú show. Možno nie každý má preto porozumenie, ale tu ide o väčšinu. Lebo nezáleží absolútne na kvalite divákov, ale na kvantite. VC Miami bola toho dobrým príkladom. V Liberty Media im ide len o to aby zo značky F1 vyžmýkali maximálny potenciál. A kto to nechce pozerať, lebo sa to veľmi zmenilo, tak nech to nepozerá.