Oficiálne: Sainz sa rozhodol a upísal sa Williamsu | Magazín F1 - F1online.sk

Jinak potvrzuje to že Audi je ve srabu a Alpine nevěří ani s motory Mercedes. Jak to vnímat pro Sainze, no může to být pro něj konec pobytu v TOP týmech, což je přiznejme si škoda. Jeho porovnání s Albonem bude velmi zajímavý, pro další postup v kariéře kupředu bude třeba porážet toho druhého, tím by si mohl říci o pozornost. Dobrá sestava :+1:

4 Likes

podľa mňa to potvrdzuje, že Mercedes má motoricky enormný náskok pred všetkými na nové pravidlá, inak by nepodpísal tímu, ktorý 20 rokov stagnuje

Ale zase proč by věřil Williamsu s Mercedesem a ne Alpine s Mercedesem.
Alpine je furt lepší i s Renaultem. :smiley:
Audi vypadá na průser. :+1:

Alpine ešte nič oficiálne neohlásil a zrejme ani sami nevedia čo idú robiť. Toho Famina vlastne už oficiálne odpratali ?

Teďka Seržu pošlou po prázdninách k ledu a Kimi se hezky rozjezdí v F1 pro 2025. :slight_smile:
A 2025 titul. :slight_smile:

1 Like

Škoda talentu. :frowning:

A tím s históriou? Tento bazmek s kúpenou nálepkou?

Sainze je škoda. Pro Williams silná posila, ale jinak opravdu Audi ani Alpine nejsou lukrativní pro piloty, co to myslí vážně. V Mercedesu jsou teď jen dvě možnosti a dá se pochopit, proč čekají s podpisem Antonelliho. Pokud by Max šel už od příštího roku do Mercedesu, tak si myslím, že Antonelli půjde na rok do Alpiny (pokud se domluví ten odběr motorů a převodovek, tak se to jasně nabízí)

2 Likes

Zaujímavý prestup, ukazuje to teda zrejme, že má Williams lepšiu budúcnosť než Audi a Alpine.

A najmä mám pocit, že tá prestupová drama nám teda rozhodne nekončí, keďže na miesta, kam sa čakal príchod Sainza, stále treba niekoho dosadiť a ešte to bude zaujímavé.

Vychádzam z toho, že to teda Mercedes skutočne riskne s Antonellim. Ich jediná iná možnosť je vlastne momentálne návrat Bottasa, a to mi nedáva moc zmysel. Ten už tú výkonnosť nemá a asi ani vtedy úplne nemal.

Alpine teda po konekciách na Briatoreho potvrdí Jacka Doohana. Alebo na tom niečo zmení Oakes?

Ostáva nám už len Audi, kde to zrejme to dopadne na pomerne nudnú voľbu jedného zo súčasných jazdcov alebo to skúsia s Pourchairom či Maloneym. Môj tip je Bottas, mnoho ľudí ho stále uznáva príliš na to, aby z kolotoča jazdcov vypadol, hoc podľa mňa sa jeho dni už aj tak krátia.

Čo by mohlo kartami ešte prípadne zamiešať by bol vyhadzov Pereza, ktorého by zrejme Audi či Alpine uprednostnilo pred ich inými voľbami.

Edit: ešte by som dodal, že Carlos bude mať v CV McLaren, Ferrari i Williams. Paradoxne všetky tri značky dobe výrazného úpadku :smile:

3 Likes

Meh, Antonelli do Williamsu tady potom už je jedno hodně divoká spekulace. To spíš věřím tomu s Alpinou

Nevím, včera jsem četl že Williams kývnul na 10mega a požadavek že může odejít pro Mercedes nebo RedBull 25 či 26, tím si ho prý přitáhl k sobě. Ale kdo ví.

1 Like

podpis Maxe nebo Kimiho. Na 26 budou mít oba dva v týmu :smiley:

Max od budúceho roka do Mercedesu mi príde veľmi divoké. Najmä absolutne netuším, kým by ho v RB chceli nahradiť. Tam kvalitatívne nie je absolutne nikto na úrovni nadpriemerného pilota a ostatní piloti sú už rozobratí.

Hádam najväčší zmysel by mi potom dávalo počkať si na to, ako Hamilton vyštve Leclerca alebo dať možnosť byť jasnou jednotkou jednému z dvojice Piastri - Norris, avšak ani jedno z toho nie je reálne od budúceho roka.

Nevadi, uz sa chladia na vecer :slight_smile:

Tak víme, jak je to se smlouvama v F1. Myslím si, že přechod Maxe do Mercedesu by uvolnil místo v RBR, kam by mohl jít Piastri, Norris nebo i Leclerc. Nemyslím si, že by se Max ohlížel na to, jestli mají za něj adekvátní náhradu

Sainz urco nechtel novy projekt, Audi se bude rozjizdet, i kdyz to nebude komplet novy tym, ale provozne zabehnuty Sauber, neni na miste je odepisovat.

Williams, tym s dlouhou historii, ikona F1, z teto stranky super, snad jim pomuze k lepsim vysledkum v zavode, kazdopadne pro technicke oddeleni to bude vzpruha, Sainz je top pilot, plus jeho odolna psychika.

Maxo si počká na 2026 a ked RB bude slabý stroj, môže ist kam len chce.
Podpise ho kazdy.
Lewis v 2026 pochopi, ze Ferrari nevie robit sezonny vyvoj (asi to musi kazdy zazit na vlastnej kozi) a skonci.
Carlos sa vrati naspat, tak ako Kimi.

Niekde sa stala chyba skončiť o dve triedy nižšie

Tak máme další dílek tajenky, a upřímně řečeno asi bez překvapení. U Carlose se vlastní ambice a asi i kvalita dlouhodobě nesetkávají se zájem týmů, důvodů asi bude víc.

Carlos mi do Williamsu moc nesedi, no po nezaujme z Mercedesu a RB, je to mozno najneskor od 26, z toho zvysku co prejavil zaujem, spravna volba.
Trochu smutne degradovanie, ale drzim mu palce, ze si zvolil dobre…

1 Like

Ale ještě si bude muset skoro měsíc počkat.