Pokial budu jazdit dobre, meno ziskaju. Lewis tiez bol nikto, ked ho vtedy Ron Dennis vzal miesto De La Rosu.
To není pravda, Ham testoval s McL už v 04, už se hypovalo, že to bude další britská star
Jn Perez na 3 místě
A ty hnojomety jsou za koho a proti komu?
Vlastních fanoušků proti rozhodnutí, že tam zůstává.
Dneska mi je nejhůř. Totální zle.
3. den bez sušenek a sladkých nápojů.
Chvilku jsem viděl i rozmazaně
Dík za info. Asi nejsou vlastní fanoušci pořád tak nebezpeční, jako osobní Checovi fanoušci .
Tak ty se nemáš vzdát sacharidů, jen těch navíc. Ne, abych tě našel někde ležet na zemi kousek od sušenek
Zkoušíš to, já takhle jedu už pár týdnů a jde to dolů, bez cukru a s jedním jídlem denně, už mám 6kg dole, ještě 4.
To si pisal o sebe od zaciatku roka čo? to je sen
To nedělám kvůli hubnutí. Jen zkouším, co to udělá s tělem. Jídla jím všechno, co chci, parky, klobásy atd.
Já sladkosti a sladký pití miluji. Bych mohl žít jen na tom.
Před už skoro 4 rokama jsem řekl, že přestanu pít alkohol a od ty doby jsem neměl ani šnyta.
Sušenku si plánuju dat třeba 1-2x za týden jako odměnu. Ale do konce srpna chci totální 0.
Jako není to úplně 0, u jídel to nehlídám.
Ale s tím příjmem curků, co jsem mel, to je v podstatě 0.
To je jak kdyby někdo kouřil 40 cigar a pak ze dne na den mohl jedno denně.
Rovnako ako teraz sa hypuje Antonelli. Zvlast este ked sa vola Kimi.
V poho, jinak já jím taky všechno, v tom denním jídle si dám cokoliv, jen musím dodržet gramáž 300 -350g max. Prostě aby to tělu stačilo a ještě si vzalo ze zásob. Jinak se tomu říká přerušovaný půst, to jsem jaksi nevěděl
Když chci shodit tak ten cukr fakt dělá neplechu, protože ukládá zásoby a to nechceš, plus každej den sport cca 2h, ale ne na krev, spíš konzistentně. Je šílený jak to funguje.
Pre akadémiu tímu akým je Ferrari sú traja jazdci za cca 15 rokov celkom málo, nie?
Keď si to porovnáme s tým koľko smoly priniesol Helmut do RB a celkovo do F1.
Vettel a Verstappen - viacnásobní šampióni a jedny z najúspešnejších jazdcov histórie F1.
Ricciardo, Sainz, Gasly - víťazi Veľkej ceny.
A okrem nich ďalší piloti, ktorí nie sú / neboli sklamaním ani platičmi, ale celkom solídny stredopoliari - Albon, Tsunoda, Kvyat.
A ďalším ako Hartley, de Vries atď dali v F1 svoju šancu.
Jasný, všechno to vyhlíží Helmut. Ten teda je sice furt s F1 týmem, ale zároveň i sleduje mladý od motokár přímo sám
Ferdo Ferdo, tá tvoja neznášanlivosť Helmuta a Verstappena je až úsmevná.
To je jedno. Pokiaľ nevie jazdiť, tak je mu to na nič. Audi nie je tím odkázaný na platičov. Šancu by som Zhouovi dával v Haase alebo vo Williamse, ale aj tí majú očividne vyššie ambície. Možno si ho teda ešte rok nechajú v Sauberi, dokým tam nepríde oficiálne Audi, ale určite by som to nenazval tak, že budú radi, ak si ho udržia. Skôr on bude rád.
Dávalo by to logiku. Až na Vettela. Ten sa už do F1 nikdy nevráti. A obzvlášť nie do top tímu - tam mal dvere zavreté už keď išiel do Astonu, pochybujem, že by sa mu teraz po dvoch rokoch pauzy ešte rozšírili možnosti. Sebastian bol super, ale už je proste hotový, F1 ho nenaplňa, je neekologická, on dosiahol čo chcel a uzavrel to. Nevráti sa ako Michael alebo Alonso. On má iné priority - rodinu, včely, ekológiu. A myslím, že aj tie tímy vidia, že to už nie je ten starý Sebastian. Ak sa niekedy niekam vráti, tak maximálne Porsche vo WEC.
Vettel by se hodil do Audi na rozjezd projektu, kdyby byl v nejakym beznym rozpolozeni, ale nemyslim ze by s tim byl ok, vypadalo ze mu ke konci z F1 hrablo.