Oficiálne! Nico Hülkenberg sa upísal Audi | Magazín F1 - F1online.sk

to viacero teamov urychlilo upg, ferrari, alpine, merc

:smiley: Toprak ide super…neviete co je so Salacom?

Vždyť FP1 jel 12. Měl by normálně jet. Jinak před tím byl na operaci zápěstí.

1 Like

Problém mezi řídítkama a sedačkou.

aktualne je FP1 20ty…cakal som lepsie vysledky po minulej sezone
edit: FP2*

Taky mám větší očekávání, snad se do toho brzy dostane. Měl by jít nahoru po té operaci.

akej operacii? 15zn

@PUFF akurat, ze vyvoj motorov nespada pod rozpoctovy strop

1 Like

Zaujímavé, v kontexte s týmto:

Arbolino jezdí taky pod svoje možnosti, může to mít souvislost s přesunem části mechaniků do nového týmu MVDS ve WSBK.

1 Like

Hm, nedívá se na to hezky :thinking:

Haas odvedl v predsezonnich testech kvalitní práci pro Ferrari? :thinking::thinking:

2 Likes

A čo potom toto:

https://www.bloomberg.com/news/articles/2024-04-26/aston-martin-chairman-seeks-to-sell-another-stake-in-aston-martin-f1-team?cmpid%3D=socialflow-twitter-markets&leadSource=reddit_wall

Co se tam přesně píše? Jinak Stroll stále něco prodává, zařídil si to dobře prevít jeden a stále rozhoduje on :thinking: :smiley:

Stroll, who owns the F1 team separately from his stake in luxury-car maker is willing to sell as much as 25% in the racing business.

Možno po dohode so synom? :slight_smile:
Ja by som fakt rád Sainza do AMR.

1 Like

Medzi tým šťastný Bearman:

1 Like

ano, to moze :+1:

Tak to víš že to nejde vyloučit. Slyšel jsem že nebyl daleko od prodeje celého podílu, ale měl podmínku že syn tam musí zůstat v roli jezdce, a tak se nedohodli. Ale kdo ví co se v tomto směru může vyvinout, někdy tyto sny končí ze dne na den a když třeba syn sám řekne že už ne, nevylučoval bych nic. Naopak druhá strana to třeba nakonec na nějakou dobu akceptuje. Zájem je, zejména od Arabů ale třeba i Honda nemusí zůstat mimo. Já toho Sainze taky ještě nevylučuji, ani třeba toho Cunodu, nakonec ani Maxe, i když je to dle některých level pomocné školy :man_shrugging:

1 Like