to viacero teamov urychlilo upg, ferrari, alpine, merc
Toprak ide super…neviete co je so Salacom?
Vždyť FP1 jel 12. Měl by normálně jet. Jinak před tím byl na operaci zápěstí.
Problém mezi řídítkama a sedačkou.
aktualne je FP1 20ty…cakal som lepsie vysledky po minulej sezone
edit: FP2*
Taky mám větší očekávání, snad se do toho brzy dostane. Měl by jít nahoru po té operaci.
akej operacii? 15zn
Arbolino jezdí taky pod svoje možnosti, může to mít souvislost s přesunem části mechaniků do nového týmu MVDS ve WSBK.
Hm, nedívá se na to hezky
Haas odvedl v predsezonnich testech kvalitní práci pro Ferrari?
Co se tam přesně píše? Jinak Stroll stále něco prodává, zařídil si to dobře prevít jeden a stále rozhoduje on
Stroll, who owns the F1 team separately from his stake in luxury-car maker is willing to sell as much as 25% in the racing business.
Možno po dohode so synom?
Ja by som fakt rád Sainza do AMR.
ano, to moze
Tak to víš že to nejde vyloučit. Slyšel jsem že nebyl daleko od prodeje celého podílu, ale měl podmínku že syn tam musí zůstat v roli jezdce, a tak se nedohodli. Ale kdo ví co se v tomto směru může vyvinout, někdy tyto sny končí ze dne na den a když třeba syn sám řekne že už ne, nevylučoval bych nic. Naopak druhá strana to třeba nakonec na nějakou dobu akceptuje. Zájem je, zejména od Arabů ale třeba i Honda nemusí zůstat mimo. Já toho Sainze taky ještě nevylučuji, ani třeba toho Cunodu, nakonec ani Maxe, i když je to dle některých level pomocné školy