Vrati sa Logan Sargeant? Ricciardo? Pride Oward? Zaujimave moznosti sa otvaraju
nie je Andretti ako Andretti. toto je Mario tamten je Michael.
Super zprava, bude fajn videt Super Maria prochazet se po rostu
Nemozu v prvy den oznamenia ukazat finalnu grafiku auta 2026.
- Dnes ju nik nepozna
- Do farieb prehovoria sponzori ktorych podpisu buduci rok
- Naco by to dnes robili
Zlte F1 sa mi vzdy pacili.
Renaulty, Lotusy 1988,89,90 + Jordany, to môžem.
Taky bych se nebránil barevnému oživení.
Jezdci v hledáčku Cadillacu:
Daniel Ricciardo, Jak Crawford, Colton Herta, Pato O’Ward a Franco Colapinto.
Herta a Mick vzhledem k tomu, že chtějí mít i Evropského jezdce
Mick už sám přestal věřit v návrat do F1, ale jak víme, naděje umírá poslední.
Zaujímavý vývoj udalostí. Zrejme sa nový tím vzdá nejakých finančných benefitov v prvých sezónach…
Píšu to celou dobu - F1 prostě to uzavření a odmítnutí zejména amerického týmu neměla šanci ustát kvůli politickému lobbyingu… Jednak si koledovali o antimonopolní spory, což se taky stalo jak v USA, tak v EU, ale navíc tu jsou i americká specifika, kdy prostě bojkotovat tým s velkou účastí GM vede k obrovskému tlaku.
Naprosto bez legrace si myslím, že to finálně zlomilo zvolení Trumpa, kde se dá čekat zesílení tlaku ve prospěch organizací z USA. Když si ještě připočtěte, že dvě ze tří GP v USA fungují ve státech, které jsou jeho vyloženou baštou (a LV je tak napůl), tak se dopad tohoto prohlubuje.
Jinak k tomu potlačení eg se tu píše o přínosu stažení Michaela Andrettiho, ale trochu se zapomíná, že odešel (kdoví jak moc dobrovolně) i na druhé straně Greg Maffei - nemyslím, si že by to nemalo nemalou souvislost… Prostě Liberty moc dobře pochopila, že si koledují o velký problém a tak šli do urovnání na pozadí postupem, který jim umožnil zachovat tvář, z mého pohledu docela očekávaný stav…
Tiez mam ten pocit.
Severnej a Južnej určite …
Tam by boli králi…
Akože z tohto pohľadu nie zlá dvojica.
Ale to je čiste iba marketing
Dobře napsané ohledně odchodu Andrettiho do pozadí … je známo jak někdo z LM (asi ten Maffei) řekl Andrettimu že se dostane do F1 jen přes jeho mrtvolu - a dopadlo to tak že byl tedy vyhozen a Andretti se přesunul dopozadí aby se to zahladilo.
Za mne super, těch 12 kvalitních vyrovnaných týmů by bylo optimálních!
Ještě třeba přijde Honda a bude hotovo …
Za mne bude naprostou povinností posadit tam jednoho Amíka a pak zkušeného jezdce - z F1 třeba toho Ricciho nebo Bottase, a nebo kdyby se zvedl tak i Pereze.
Šéf Haasu Ajao Komacu nesouhlasí s tím, aby mělo Audi od sezony 2026 úlevy z hlediska dodržování rozpočtového stropu jen proto, že jsou ve Švýcarsku vyšší nároky na mzdy.
Zluty vuz v poli chybi, az se divim, bohuzel zalezi na hlavnich sponzorech.
Současné vozy zcela ztratily glanc. Asi jsem už kvůli věku hodně konzervativní, ale pro mě jsou současné barvy vybluté a ještě přeplácané.
Preplacane rozhodne, neda se nic delat, nektere maji livery blaznivych anglicaku…
Doba se změnila. Titulární sponzoři skončili, proto jsou týmy přinucení uvolnit na svých vozech místo pro každého dobrodince, který projeví samaritánské sklony.
Vlastně Alpha Tauri taky byl titulární sponzor a myslím, že se mnoha fanouškům tohle nekanárkové provedení zamlouvalo.