Oficiálne: Christian Horner dostal padáka! V Red Bulle skončil s okamžitou platnosťou | Magazín F1 - F1online.sk

Ano, preto som tak uviedol tie datumy :sweat_smile:
Najneskor od odchodu Adriana sa az tak necudujem…

Tak to jsme prosvihli, hvezda spadla. A ja si tak chtel neco prat. :grin:

Ted vazne. Takovy je zivot v zone. Jen by me zajimalo, za jak dlouho odejde Max. Protoze jestli je pravda, ze se vse v RBR podrizovalo Maxovi, tak ted by to melo skoncit. Tak uvidime jak se k tomu Max postavi.

Nekde jsem i cetl, ze vystupni klauzule by se mohla tykat i postaveni celeho teamu v zebricku.

Ale tak ty jako Ferrarista asi budes spokojen ne? Mel odejit Fred a odchazi Christian.

1 Like

Konecne uchylak sprosty! Teraz moze Max ostat…

Som zvedavy na nejake vyjadrenie / zdovodnenie oboch stran. Snad to zakoncia diplomaticky a na urovni. 20 rokov je vela a za tych 20 rokov boli najuspesnejsou stajnou v F1 (PJ je viac ako PK), na com ma Horner obrovsku zasluhu.

Dovody, ktore mi napadaju:

1. Max podpisal Mercedes a davaju to za vinu Hornerovi.
  2. Chcu udrzat Maxa a podmienka bola Hornerov odchod.
  3. Horner pojde buduci rok do Ferrari a vedenie RB to vyriesilo okamzite.
  4. Neuspokojine vysledky a Horner je obetny baranok - to mi pride ako slaby dovod a bolo by nelogicke nedat mu sancu aspon zacat 2026.
  5. Vyssi mocensky boj v materskej firme, na ktory Horner nema dosah a skratka za to nemoze.
9 Likes

Byl tam 20 let a vyhodí ho takhle ? To se muselo hodně něco špatného stát a pokud ne, tak za mne je to lidsky blbě ! ( ne že nelze vyhodit, ale musí to mít štábní kulturu) Je pravda že hodně lidí odešlo a on to neřešil asi úplně správně, ale tak vždy si někdy nahoře a někdy dole.

5 Likes

V RedBullu se nic neděje. :white_check_mark:
Newey nedochází. :white_check_mark:
Horner je v pohodě. :white_check_mark:
Smlouva pro idioty. :hourglass_flowing_sand:

3 Likes

No tak to jsem úplně nadšenej :grin: Teď už se ten Aston nezdá jako zase tak špatná varianta :sweat_smile:

Ja ano, pretoze som situaciu vnimal tak, ze bud ostane Newey alebo Horner… Ti co v Red Bulle rozhoduju sa rozhodli pre Hornera, preto nechapem, ze ho vykopli teraz, ked je Newey uz definiticne prec…

Hovorit vsetky mozne teorie a jedna z nich sa o rok neskor splni, to je teda predpoved. :sweat_smile:

Aj keby Horner skoncil o 5 rokov, tak tu budete moriakovať ako ste to vedeli a tvrdili uz davno. :clown_face:

12 Likes

Myslel som Hornera :smiley:

1 Like

Jasný. To spolu nesouvisí. :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

2 Likes

Horner formule nestaví, takže změna nebude…

Pekne popsano. Mne by se libil ten odchod Maxe do Mercedesu. Toto a Max, to by byla dvojka snu. A titul Maxe v 26 v Mercedesu. :grin:

1 Like

Rumors hovoria ze vyhodenie Hornera by malo zvysit sancu toho ze Verstappen zostane. Takze pravdepodobne kvoli tomu

Já si radši počkám, ale ještě bych přihodila dvě možnosti:
6. Nějaký nový průšvih, týkající se vyhlídek na příští rok;
7. Osobní záležitost, neslučitelná s dalším setrváním ve funkci.
Nicméně uvidíme, ono se nic neutají.

3 Likes

Jáj no. To mi nenapadlo ani. :smiley: A možné to veru je. Si myslím, že to len bude o tom či sa Hornerovi bude alebo nebude chcieť sťahovať do Talianska.

Tak nový šéf bude Vettel.

Těžko říct, tohle odstartuje novou vlnu spekulací.

Jinak co se týká Freda, tak ve Ferrari snad zachovali chladnou hlavu a logické uvažování na rozdíl od RB :sweat_smile:

1 Like

@HellHogr zrovna spí? Nebo co jako? :grin:

Horner toľko krát vyhodil jazdcov počas sezóny, že ho Karma dostala a jeho vyhodili počas sezóny