Oficiálne: Christian Horner dostal padáka! V Red Bulle skončil s okamžitou platnosťou | Magazín F1 - F1online.sk

A není to moc pozdě?

1 Like

Lebo je to taký štýl, že RB bude chcieť miesto poriadneho rebuildu rýchlo využiť, že majú najlepšieho jazdca na rošte v svojom teame a budu hladať skratky ako na to.

Podobný príklad z NHL - Washington je roky oneskorený s rebuildom celého teamu len kvôli tomu, lebo hlavný focus bol na Ovechkinové prekonanie rekordu. Miesto angažmá mladých hráčov a budovania, kupovali hráčov ktorý by dokázali pomôcť Alexovi, resp. aby skratkou získali ešte SC kým tam je.

1 Like

Podobně nadšené lidi z nových motorů jsem naposledy viděl před návratem Hondy do F1.
Jen aby se nestalo, že kempingovou stoličku od Alonsa vydraží Emil a někde daleko v poli a osamocen bude přemýšlet který šéf je zodpovědný nad neúspěchem RBPT.

Bez Mateschitze je tohle soukolí už samý vylomený zub které nedokáže opravit ani firma Prim.

To je krásný, jak AI nikdy pořádně nedokáže vytvořit šachové figurky. :grinning:

Red Bull si strelil do vlastných nôh a ak to bola podmienka Maxovho zotrvania tak ten musí byť úplne blbý. Ak s Hornerom bola šanca na ďalšie tituly 5% tak bez neho je to istá 0 a s Mekiesom -5%. Ale tak máme staronový stredopolový tím, snáď ich nahradí v topke Williams

Aj si to vobec cital?

Red Bull and Newey did not immediately respond to requests for comment.

Stale cakam ze das kde to Newey povedal.

1 Like

Tak jako Jos a Donkey nedokáží nic sami doložit, ale napadají ostatní :grinning:

2 Likes

Tak jos je rád, když složí smysluplnou větu a donkey, když uloží sheet v excelu. :sweat_smile:

2 Likes

ano honda saskovala, ale ked sa rozhodla ze predsa len ostane tak prva volba bol v pripade hondy urcite rb, nebol dovod aby ako s prvym nezacala o spolupraci rokovat s rb s ktorym aktualne vyhravala co sa dalo, lenze to sa uz rb viezol na vitazne vlne a ega niektorych redbullakov siahali do nebies a tak sa honda dohodla so strollom
pritom ten rbpt bol v tak rannom stadiu, ze by to rb mohol velmi jednoducho ukoncit a dalej spolupracovat s hondou

Tak borec tu něco označí za hoax a pak není ani schopnej doložit argument, co by mu to potvrdil. Těžký časy pro chlapce :smile:

1 Like

no rb si strelil do vlastnych noh ked sa rozhodol postavit vlastny motor a podla mna ten motor ma na hornerovom vykopnuti najvacsi podiel

a podla mna aj maxo ma najvacsie obavy v buducom roku ani nie tak o auto ako o motor
lebo sanca, ze postavia aspon 3-4 najlepsie auto je stale slusna, ale sanca, ze vyrobia motor ktory dokaze konkurovat ferrari, mercedesu a honde hned v prvych rokoch je takmer nulova

este do minuleho roku sa mohol rb obavat, ze ak by ukoncili vyvoj motora tak im neostane nic ine ako renault coho sa bali ako cert kriza, ale renualt je uz mimo a realne by im fia asi pridelila hondu ak by sa s nou nevedeli dohodnut.

Zajimavy nazor. Mozne to je, ale musel by to byt extra focus.

honda je mozna v zklze oproti ferrari a mercedesu, ale oproti rb ma naskok mnohych rokov, ved tie motory su do velkej miery podobne terajsim. cize honda bude mozna najslabsia z terajsich, ale stale daleko pred audi a rb

a penazi do toho vrazili vela, ale stale je lepsie to odpisat teraz ako o rok

ak maxo/jeho manazment tlacili na restrukturalizaciu rb tak ovela vacsi adept na zmenu by bol motor ako sef timu :slight_smile:
horner ako sef timu sice narobil za posledne ±2 roky vela blbosti ktore vyustili do najprv oslabenia vplvyvu neweyho a nasledne jeho vyhadzovu, ale pre buducorocne auto jeho odchod/zotrvanie samo o sebe nebude mat velky vplyv, ale to co bude za maxovym zadkom tak to bude mat rozhodujuci vplyv
a nech mi nikto netvrdi, ze skutocne veri tomu, ze rb dokaze vyrobit konkurencieschopny motor hned na prvy sup

a ak naozaj to vypada na nove motory o 3 roky, ktore by mali byt atmosfery tak nema zmysel na tie 3 roky sa trapit s vlastnym motorom ktory nebude absolutne konkurencieschopny
ak chcu vlastny motor tak nech jeho uvedenie posunu o tie 3 roky a ak to bude atmosfera tak rb ma tolko penazi, ze kludne si moze kupit bud know-how cosworthu na v8/10 alebo rovno celu tu firmu a to by uz dokazali vyrobit konkurencieschopny motor

lenze ak v buducom roku padnu na koniec pola tak to sposobi dalsi exodus ludi a navrat na vrchol bude trvat tak dlho ako to trvalo mclarenu. to nedaju dokopy za 1-2 roky

lol.

Je to možný, ale objevují se spekulace, že odstraněná asistentka vytvořila případ, kde i RBR ji neprávem suspendoval. Samozřejmě v právní rovině pokud by RBR vyhodil Hornera a odškodnil asistentku, tak by se vyhl soudu. Ale říkám, zatím jsou to divoké spekulace, ani novináři se k tomu nemají

Reagovať by sa malo na trati s výkonom, nie trapnučkými jépégéčkami na socka sieťach ty makarón.

Red Bull je nejhorsi tym jaky se v F1 kdy objevil, uz dlouho pada stin na vsechny jejich mistrovske tituly :checkered_flag:

Nejhorsi bylo finale 2021, cerny den motorismu, malokdo ma odvahu podivat se na zaznam, hlavne modrobulvy.

A zase si tu ty. To majú vychádzky v psychiatrii?

Prepáč že tu netrávim celý svoj život. Kludne si sem vypisuj tie svoje akože vtipné cockotiny, to čo som napísal ale platí.