Doplnil by som este zmiesanu stafetu v biatlone, pripadne zmiesane stafety v atletike. Ale to je tak vsetko.
zaco mas ban saso?
a kedze F1 je hlavne business a nie sport, tak je sanca, ze sa tam dostane celkom vysoka
resp. vstup do F1 nie je priamo podmieneny vykonom sportovca, ale to vsetci vieme…a mozno je to tak aj lepsie.
- Aký ban?
- Šašo sa ti ukazuje v zrkadle.
Nemyslim si. Ked doteraz nevyhrabali ziadnu hoku co by vedela zajazdit aspon ako Saergant napriek tomu, ze snahy boli. Situacia sa trocha otocila dnes to uz nikto nasilu robit nebude.
Tyhle příklady jsou koukatelné jen proto, že zrovna tenis, biathlon a běh jsou tak populární, že člověk “z hladu” kouká i na mix. Ale stejně to vždycky bylo a je tak, že nej jsou muži. Tedy v tenisu je to 1. mužská dvouhra, 2. ženská dvouhra, 3. mužská čtyřhra, 4. ženská čtyřhra, 5. mix. Podobně biathlon. A ten běh - koukal jsem na to, dobrý, ale rozhodně až po jednopohlavních štafetách. A můžou přehazovat a násílím měnit tradiční program OH, ale královskou disciplínou bude stejně mužská štafeta a ne ženská. (A maraton patří nakonec) Upřímně - kdo by koukal na finále mixu, kdyby tam nehráli naši?
Zmiesany biatlon a atletika (4x100 a 4x400) ma bavia normalne a nie len “z hladu” ako si to nazval. Ale to je o tom, ze ma ten sport ako taky bavi pozerat a je pravda, ze bud cisto muzske alebo cisto zenske discipliny su popularnejsie. Zmiesany tenis ma osobne zas nebavi vobec, lebo ma vo vseobecnosti nebavia ani cisto muzske/zenske stvorhry.
Urcite ano, suhlas.
Takhle - bral jsem to všeobecně celosvětově. Mě třeba baví někdy ženský biatlon víc než mužský, když dopředu víme, že J.Bo vyhraje o parník. Stejně tak ženský sprint. Někdy je to ovlivněno startem našich. Ale schválně jsem se teď díval na časy na 100m sprint. WR Florence Griffith-Joynerové je pomalejší o 1s než WR Bolta. Je ale pomalejší než nejlepší čas nejrychlejšího muže dle kontinentů (a že tam jsou rozdíly). Je pomalejší než nejlepší (a druhý nejlepší) český mužský rekord. A vlastně je pomalejší než jakýkoliv mužský WR od roku 1932 !!! Tzn, že její supervýkon (nemyslím ironicky) by se v časech mužů i žen dohromady úplně ztratil.
toto som nikdy nepochopil, co vas na tom bavi pozerat v TV?
To isté čo na F1. Keď niekoho baví šport vo všeobecnosti, tak rád aj pozerá väčšinu športov.
Nebaví Ťa pozerať atletika?
mna nebavi pozerat ziaden sport v TV.
Zaujímavé. Čiže máš to tak, že šport nie, ale motošport v TV (PC, notebooku) áno?
v TV v podstate nepozeram nic. Priame prenosy ma uz velmi nezaujimaju. Tie taraniny su na rozbolenie hlavy. nezvyknu tam povedat nic co by som si uz neprecital a info na trati mam lepsie z live timingu. Kedysi ma to bavilo viac.