Ocon sa pred kamerami nechcel vyjadrovať, ospravedlnil sa až na sociálnych sieťach | Magazín F1 - F1online.sk

Ale ono se toho opravdu zase tolik nestalo. Kolize týmových kolegů vždycky vzbudí pozornost a když ho bude chtít tým suspendovat tak to udělají. Jakou má pověst je známo a pokud měl i přesto rozjednaný přestup jinam, tak to těžko bude mít vliv.

Do které? V situaci, kdy si nemůže vybírat ani Sainz, a to je momentálně o stupeň vyšší level, jsou možnosti téhle další vlny stejně hodně omezené. A pokud si opravdu škodí, jeho volba, je dospělý.

Kludne aj do RB. Ocon je to kvalitnejsie v poli. Keby to bol lepsi timovy hrac tak sa o neho biju Mercedes s Redbullom.

to plati aj u Sainza, ci nie? som zas prilis kriticky?

Ano to plati aj pre Sainza. Aj ked Sainz mi pride ako lepsi timovy hrac ako Ocon, a vlastne ako lepsi pretekar celkovo.

ked ja neviem, mne sainz pride, ze to, co mu chyba na trati chce silno dovazovat politikou a tahanim za nitky, preto mu to nevychadza … u ocona to skor je to, ze jazdi jak prasa

Dream team magnussen/ocon by som si pozrel

1 Like

Sainz - Ocon :slight_smile:

Těžko říci. Třeba loni udělal Sainz s Leclercem tolik chyb, že by je mohl Ocon s Gaslym vystřídat a Ferrari by vůbec neprohloupilo.

RB nechává bez povšimnutí vlastního juniora, který se konečně vypracoval, podává stabilní dobré výkony, často se dostává i do Q3 a vozí body s autem mimo první pětku. Přesto je dosud mimo hledáček vlastního Atýmu do role dvojky.

Asi proto, že Yúki odejde zároveň s Hondou.

Jde o to, jestli by pro RB mohl být jako dvojka prospěšný. Honda by mu určitě přestup umožnila a bylo by to i pro ně jednoduché řešení. Ale on, jak se zatím zdá, nedostane ani šanci, byť podává sebelepší výkony. Takže o ty výkony tak úplně nejde, jak se už v F1 ukázalo mnohokrát.

Možná Honda Yúkiho umístí někde jinde. Taky se může stát, že Honda může z nějakých příčin s RB pokračovat dál a v tom případě by bylo zbytečné s nim nějak hýbat.
Nechci Tsunodu nijak shazovat, ale na můj vkus mu učení trvá příliš dlouho. Jeho talent mi připadá hodně vydřený.

1 Like

Tak důvod, proč ho nepovýšit do áčka, se najde vždycky. Prostě v tuhle chvíli vedou mexické peníze nad japonskými :smile: . Ale jestli bude Checo takhle pokračovat a celý RB ztratí dosavadní dominanci, tak může opravdu přijít debata o plně funkční dvojce. Pak bychom se nějaké změny mohli dočkat.

Je pouze jediná omluva na Pérezové kopance a tou jsou peníze jak jsi sama napsala. Mezi jezdci paří k těm nejzkušenějším, ale stále nevidím rozdíl mezi Pérem v McLarenu a tím současným v RB.

1 Like

v RB sa riesi politika. Lawson je na vedlajsej kolaji. Zmluva priamo s Markom dnes asi nie to prave orechove.

1 Like

Ono u Alonsa s Oconem to bylo ještě okořeněné tím, že mu Alonso velmi výrazně pomohl v GP Maďarska k vítězství. V tom světle jeho bránění Alonsa za každou cenu, i na ukor týmu, bylo opravdu do očí bijící. :upside_down_face:
Určitě to byl jeden z faktorů, proč Alonso dal nakonec přednost přejít do AM.

Všichni očekávali, že mu tu snahu jednou vrátí, ale Ocon na vděk nemyslí.

2 Likes