Ale ono se toho opravdu zase tolik nestalo. Kolize týmových kolegů vždycky vzbudí pozornost a když ho bude chtít tým suspendovat tak to udělají. Jakou má pověst je známo a pokud měl i přesto rozjednaný přestup jinam, tak to těžko bude mít vliv.
Do které? V situaci, kdy si nemůže vybírat ani Sainz, a to je momentálně o stupeň vyšší level, jsou možnosti téhle další vlny stejně hodně omezené. A pokud si opravdu škodí, jeho volba, je dospělý.
Kludne aj do RB. Ocon je to kvalitnejsie v poli. Keby to bol lepsi timovy hrac tak sa o neho biju Mercedes s Redbullom.
to plati aj u Sainza, ci nie? som zas prilis kriticky?
Ano to plati aj pre Sainza. Aj ked Sainz mi pride ako lepsi timovy hrac ako Ocon, a vlastne ako lepsi pretekar celkovo.
ked ja neviem, mne sainz pride, ze to, co mu chyba na trati chce silno dovazovat politikou a tahanim za nitky, preto mu to nevychadza … u ocona to skor je to, ze jazdi jak prasa
Dream team magnussen/ocon by som si pozrel
Sainz - Ocon
…
Těžko říci. Třeba loni udělal Sainz s Leclercem tolik chyb, že by je mohl Ocon s Gaslym vystřídat a Ferrari by vůbec neprohloupilo.
RB nechává bez povšimnutí vlastního juniora, který se konečně vypracoval, podává stabilní dobré výkony, často se dostává i do Q3 a vozí body s autem mimo první pětku. Přesto je dosud mimo hledáček vlastního Atýmu do role dvojky.
Asi proto, že Yúki odejde zároveň s Hondou.
Jde o to, jestli by pro RB mohl být jako dvojka prospěšný. Honda by mu určitě přestup umožnila a bylo by to i pro ně jednoduché řešení. Ale on, jak se zatím zdá, nedostane ani šanci, byť podává sebelepší výkony. Takže o ty výkony tak úplně nejde, jak se už v F1 ukázalo mnohokrát.
Možná Honda Yúkiho umístí někde jinde. Taky se může stát, že Honda může z nějakých příčin s RB pokračovat dál a v tom případě by bylo zbytečné s nim nějak hýbat.
Nechci Tsunodu nijak shazovat, ale na můj vkus mu učení trvá příliš dlouho. Jeho talent mi připadá hodně vydřený.
Tak důvod, proč ho nepovýšit do áčka, se najde vždycky. Prostě v tuhle chvíli vedou mexické peníze nad japonskými . Ale jestli bude Checo takhle pokračovat a celý RB ztratí dosavadní dominanci, tak může opravdu přijít debata o plně funkční dvojce. Pak bychom se nějaké změny mohli dočkat.
Je pouze jediná omluva na Pérezové kopance a tou jsou peníze jak jsi sama napsala. Mezi jezdci paří k těm nejzkušenějším, ale stále nevidím rozdíl mezi Pérem v McLarenu a tím současným v RB.
v RB sa riesi politika. Lawson je na vedlajsej kolaji. Zmluva priamo s Markom dnes asi nie to prave orechove.
Ono u Alonsa s Oconem to bylo ještě okořeněné tím, že mu Alonso velmi výrazně pomohl v GP Maďarska k vítězství. V tom světle jeho bránění Alonsa za každou cenu, i na ukor týmu, bylo opravdu do očí bijící.
Určitě to byl jeden z faktorů, proč Alonso dal nakonec přednost přejít do AM.
Všichni očekávali, že mu tu snahu jednou vrátí, ale Ocon na vděk nemyslí.