O Hornerovom osude sa vraj rozhodne v piatok. Chystá sa nástup Jonathana Wheatleyho? | Magazín F1 - F1online.sk

Však tobě je 38 a ještě jsi takovy dítě :slightly_smiling_face:

Suhlasim s tebou, nieco podobne mam na mysli aj ja, uvidime s cim sa vyjde von, humbuk je okolo toho ale riadny, vonkajsi tlak tiez vie zohrat rolu, ja si myslim, ze je out, ty?

Humbuk robia len media, nikto kompetentny sa zatial nevyjadruje, ani ine timy (sefovia timov). Ak to bude tak ako sa domnieva helmutko, tak to na vyhadzov nie je a da sa to riesit trestom v ramci firmy. Skor to vsak zacina vyzerat na to, ze niekto vo vnutri timu sa ho chce zbavit a z nejakej malej sprostosti vyrobil takuto kauzu a este to aj pustil do medii.

Myslím, že větší šance jsou na tom, že skončí nedobrovolně

Tak hlavně, že ses loni vysmíval těm, co psali o mocneských bojích (když o tom informovali novináři) :rofl:

Akoze ano, da sa suhlasit. Na druhu stranu, riesilo by sa to tak, keby to je malickost? Tazko povedat, nie sme vo vnutri, ale myslim, ze rozne malickosti sa interne deju bezne. A ak to aj je malickost, ocividne sa zacinaju rozozierat zvnutra, zacala tam asi nejaka vojna, do ktorej je zapojeny Horner s niekym a tomu niekomu sa ho podarilo slusne docasne zdiskreditovat. Su to konspiracie a pravdu sa mozno nedozvieme nikdy, PR keci budu stale len PR keci.

Preseason bude zaujimavejsia asi ako cela sezona a to je co povedat😂

Tak je hlavně potřeba říct, že spoustu z těch “informací” jsou spekulace. Třeba o tom světovém poháru, protože to se vyvrátilo, že to nemá nic společného. Má se jednat o Hornerovo chování v rámci týmu

Zapnem ale na teba za sirenie nepodlozeneho infa :grinning:

1 Like

Já se nezastávám Hornera, ten je mi jedno, já jen upozorňuji na to jak jsou tady někteří mentálně na úrovni op ic.

Jj, ty se zase bojíš Jose, že by ti vyhrožoval co? :smiley:

To si pamatuji, jak se tu psalo o mocenských bojích v RB.
Skončilo to klasicky výsměchem.

Jenže ty nedosahuješ ani te mentální úrovně ■■■■■

Jos je kamos, mozno sa dopracujes aj ty k tomu casom :grin:

1 Like

Však ano, psalo se o tom, tady se to zmínilo a hned si byl zakomplexovaný hater a ještě tě @Hedgehog různě nálepkoval, teď je najednou střízlivej a bere to, jako politickou hru :smiley:

Tak to snad radši ne, nechtěl bych být na úrovni člověk, co se neumí slušně vyjadřovat a 98% příspěvků jsou urážky, ale když ti to jako radoby policajtovi nevadí …

Nezatahuj ma do vasich hier diky

1 Like

Však to je dobře.
Vyvíjí se, nasává, mění úhly pohledu.
Jen hlupák nemění názory.

1 Like

To nejsou žádný hry, tak se neschovávej :stuck_out_tongue:

Ano, však oni procitnou :slightly_smiling_face:

1 Like

O F1 pis radsej, to ti ide :blush: