Já myslel z F1.
Ostatní týmy. Vlastní tým.
Pamatuji, že jsem měl Grand Turismo 1 a 2 na PlayStation1
Ani jeho zena neohlasila rozvod. Podla mna sa chcu len nejako vykrutit z pod zmluvy.
Ona má možná víc peněz jak on… tak by musela platit.
Stejně jsou to pouze naše představy.
V každém případě si Horner nastavil laťku i sám pro sebe, takže by měl být stejným metrem jakým měřil Vipse za pouhé slovíčko.
Takže vyhazov z RB, ale nebudou mu bránit, aby se dále pohyboval ve světě F1.
Tak v tomto pripade by som nevinil timy, ti nemaju interne info, tak tazko sa bude hodnotit a mat na to nazor. Tym fotkam osobne neverim, ale takisto neverim, ze by na niekoho iba krical
Ja sa drzim konspiracnych teorii Podla mna to jen hrane a Spice-ka to naplanovala :). Horner a Newey do Ferrari ked teraz ziskali konecne poriadneho jazdca
Ten film je akurat tak reklama na playstation
bohvie co na tej lyzovacke robil. Keby na niekoho nakrical tak nezriadia nezavisle vysetrovanie. Pokial mam verit sprave, ze k nejakemu incidentu doslo na svetovom pohari v lyzovani tak moja predstavivost ma limity. Bud sa niekomu vyhrazal, alebo niekoho obtazoval, alebo oboje.
Ferrari nebo Gran Turismo?
Ferrari som zatial ani nevidel lebo po granturisme mam znicene chute
… tak moc strašný to zase nebylo
To bude asi tym, ze je to interna zalezitost RB.
Preco si myslis, ze je Horner slusny clovek?
Zeby to bolo preto, ze prebieha INTERNE vysetrovanie a tym padom sa ludia zvnutra timu nemozu vyjadrovat?
Vipsa vyhodit museli, lebo povedat dnes n3gger je pre politicky korektnu verejnost horsie ako zavrazdit cloveka.
Ako vies, ze su to bludy, ved sa este nic nepotvrdilo a ani nevyvratilo?
Ja som mal prehnane ocakavania, preto sa zatial nechystam ani na Ferrari film
Jenže Vips byl ještě dítě. Toho stačilo vytahat za uši a už by si zapamatoval, že není dovoené vyslovovat některé barvy jednotlivě.
Kdyby vyslovil nejtmavší barva duhového spektra, tak by si toho nikdo nevšiml.