O Hornerovom osude sa vraj rozhodne v piatok. Chystá sa nástup Jonathana Wheatleyho? | Magazín F1 - F1online.sk

Já myslel z F1. :grin:
Ostatní týmy. Vlastní tým.

Já ji teď viděl v Gran Turismo, to je aspoň motorsport :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Pamatuji, že jsem měl Grand Turismo 1 a 2 na PlayStation1 :smiley:

1 Like

Ani jeho zena neohlasila rozvod. Podla mna sa chcu len nejako vykrutit z pod zmluvy.

Ona má možná víc peněz jak on… tak by musela platit. :smiley:

1 Like

Stejně jsou to pouze naše představy.
V každém případě si Horner nastavil laťku i sám pro sebe, takže by měl být stejným metrem jakým měřil Vipse za pouhé slovíčko.
Takže vyhazov z RB, ale nebudou mu bránit, aby se dále pohyboval ve světě F1.

Tak v tomto pripade by som nevinil timy, ti nemaju interne info, tak tazko sa bude hodnotit a mat na to nazor. Tym fotkam osobne neverim, ale takisto neverim, ze by na niekoho iba krical

1 Like

Ja sa drzim konspiracnych teorii :slight_smile: Podla mna to jen hrane a Spice-ka to naplanovala :). Horner a Newey do Ferrari ked teraz ziskali konecne poriadneho jazdca :slight_smile:

Ten film je akurat tak reklama na playstation

bohvie co na tej lyzovacke robil. Keby na niekoho nakrical tak nezriadia nezavisle vysetrovanie. Pokial mam verit sprave, ze k nejakemu incidentu doslo na svetovom pohari v lyzovani tak moja predstavivost ma limity. Bud sa niekomu vyhrazal, alebo niekoho obtazoval, alebo oboje.

1 Like

Ferrari nebo Gran Turismo? :smile:

Ferrari som zatial ani nevidel lebo po granturisme mam znicene chute :grinning:

… tak moc strašný to zase nebylo :face_with_hand_over_mouth:

To bude asi tym, ze je to interna zalezitost RB.

Preco si myslis, ze je Horner slusny clovek?

Zeby to bolo preto, ze prebieha INTERNE vysetrovanie a tym padom sa ludia zvnutra timu nemozu vyjadrovat?

Vipsa vyhodit museli, lebo povedat dnes n3gger je pre politicky korektnu verejnost horsie ako zavrazdit cloveka.

1 Like

Ako vies, ze su to bludy, ved sa este nic nepotvrdilo a ani nevyvratilo?

1 Like

Ja som mal prehnane ocakavania, preto sa zatial nechystam ani na Ferrari film :grinning:

Jenže Vips byl ještě dítě. Toho stačilo vytahat za uši a už by si zapamatoval, že není dovoené vyslovovat některé barvy jednotlivě.
Kdyby vyslovil nejtmavší barva duhového spektra, tak by si toho nikdo nevšiml.