AI robot je správně, ale jak píšete, může to mít i další kreativní varianty.
Já to myslel tak, že se Thajcům nelíbí Hornerové rozhodnutí, že vyhodil Albona.
Ale může hrát roli, že se Horner příliš držel výhod poskytnutých Mateschitsem i když dědici chtějí jiný přístup.
Pravdou samozřejmě může být mnoho různých důvodů, dokonce i nějaké erotické úchylnosti, ale přesto si myslím, že se jedná spíše o mocenské boje, než Hornerové nepřístojné chování vůči nějaké zaměstnankyni.
Možné to je, ale připadá mi to zbytečně komplikované. Kromě toho o jezdcích rozhodoval myslím spíš Marko, ne?
Ano jezdce má pod palcem Helmut, ale Horner je tím pánem, který dává hlavní rozhodnutí.
Už ho vyhodili, či čakajú kým sa na to zabudne a v tichosti bude pokračovať?
To nieje pravda. Horner nechcel devriesa, marko ano. A tak aj bolo… Takze sa mýliš
V tomto případě jde přece o Albonovou národnost.
Spíš jde o tvé názory, než o skutečnost
@Ferda mne to s tym Albonom nehraje v tom, ze ked bol Albon odideny z rb tak rok ci kolko ani nepretekal v F1, a to ako vyckaval kym sa thajci rozhodnu zdiskreditovat Hornera? tri roky?
neviem no
Navíc ALbon soutěžil v DTM se sponzoringem RB
podla mna do RB nepojde
Já si myslím, že Albonův management sonduej situaci v Mercedesu teď hlavně, než RB
no Williams podla mna na podia bude mat az niekedy v roku 2026-27
Samozrejme za predpokladu, ze nic nepos3ru a ze budu pokracovat v agresivnejsom vyvoji ako doteraz
Dietrich zemřel teprve před rokem a kousek.
Celou dobu se o F1 staral Mates. Chvíli trvalo dědické řízení a přebíraní žezla se formuje dodnes a ještě nějakou dobu určitě bude trvat, než se věci usadí.
to je uplna hlupost. jazdci z akademie maju kontrakty s Markom t.j. s Redbullom. Prave naopak to bolo. Horner si zelal Albona a Marko ho poslal k vode.
Helmut je oficiální poradce, ale šéfem, který rozhoduje a ručí za správné rozhodnutí je Horner.
Já si myslím, že se Williams bude v poli probíjet podobně jako Sauber.
Dokud ho nevezme pod své křídla nějaká automobilka, tak se v lepším případě bude motat někde kolem půlky v poli.
pokial viem v RB o funguje tak, ze piloti maju zmluvu s Redbullom nie Redbull Racing a Marko rozhoduje kto jazdi kde. Na zaklade toho napr vymienal Albona s Gaslym. Pozri Redbul Motorsport.
Nevím jestli má smysl vysvětlovat, že za vedení jakékoliv organizace odpovídá majitel, ředitel, prezident, nebo třeba i král, ale né poradce.
Ako teda vysvetlis potom, ze v AT jazdil de Vries, ktorého šéf RB odmietal, ale chcel ho práve poradca?