O Hornerovom osude sa vraj rozhodne v piatok. Chystá sa nástup Jonathana Wheatleyho? | Magazín F1 - F1online.sk

AI robot je správně, ale jak píšete, může to mít i další kreativní varianty.

1 Like

Já to myslel tak, že se Thajcům nelíbí Hornerové rozhodnutí, že vyhodil Albona.
Ale může hrát roli, že se Horner příliš držel výhod poskytnutých Mateschitsem i když dědici chtějí jiný přístup.
Pravdou samozřejmě může být mnoho různých důvodů, dokonce i nějaké erotické úchylnosti, ale přesto si myslím, že se jedná spíše o mocenské boje, než Hornerové nepřístojné chování vůči nějaké zaměstnankyni.

Možné to je, ale připadá mi to zbytečně komplikované. Kromě toho o jezdcích rozhodoval myslím spíš Marko, ne?

1 Like

Ano jezdce má pod palcem Helmut, ale Horner je tím pánem, který dává hlavní rozhodnutí.

Už ho vyhodili, či čakajú kým sa na to zabudne a v tichosti bude pokračovať?

To nieje pravda. Horner nechcel devriesa, marko ano. A tak aj bolo… Takze sa mýliš

V tomto případě jde přece o Albonovou národnost.

Spíš jde o tvé názory, než o skutečnost

@Ferda mne to s tym Albonom nehraje v tom, ze ked bol Albon odideny z rb tak rok ci kolko ani nepretekal v F1, a to ako vyckaval kym sa thajci rozhodnu zdiskreditovat Hornera? :smiley: tri roky? :smiley: neviem no

2 Likes

Navíc ALbon soutěžil v DTM se sponzoringem RB

1 Like

podla mna do RB nepojde

Já si myslím, že Albonův management sonduej situaci v Mercedesu teď hlavně, než RB

1 Like

no Williams podla mna na podia bude mat az niekedy v roku 2026-27

Samozrejme za predpokladu, ze nic nepos3ru a ze budu pokracovat v agresivnejsom vyvoji ako doteraz

1 Like

Dietrich zemřel teprve před rokem a kousek.
Celou dobu se o F1 staral Mates. Chvíli trvalo dědické řízení a přebíraní žezla se formuje dodnes a ještě nějakou dobu určitě bude trvat, než se věci usadí.

to je uplna hlupost. jazdci z akademie maju kontrakty s Markom t.j. s Redbullom. Prave naopak to bolo. Horner si zelal Albona a Marko ho poslal k vode.

Helmut je oficiální poradce, ale šéfem, který rozhoduje a ručí za správné rozhodnutí je Horner.

Já si myslím, že se Williams bude v poli probíjet podobně jako Sauber.
Dokud ho nevezme pod své křídla nějaká automobilka, tak se v lepším případě bude motat někde kolem půlky v poli.

pokial viem v RB o funguje tak, ze piloti maju zmluvu s Redbullom nie Redbull Racing a Marko rozhoduje kto jazdi kde. Na zaklade toho napr vymienal Albona s Gaslym. Pozri Redbul Motorsport.

Nevím jestli má smysl vysvětlovat, že za vedení jakékoliv organizace odpovídá majitel, ředitel, prezident, nebo třeba i král, ale né poradce.

Ako teda vysvetlis potom, ze v AT jazdil de Vries, ktorého šéf RB odmietal, ale chcel ho práve poradca? :slight_smile: