Neber mi to prosím. Žiju na oblázku.
Já vím, Ty jsi byl nejspíš Foglarovi inspirací, když psal charakter postavy Mirka Dušína .
Pre lepšie rozlíšenie musíš byť členom čínskeho Eisking teamu
A kdě sú té dykpyky?? Já tam viďám iba hónera ako sa nakrúca…
Fake, bohužel, nikdo to ještě neposlal z novinářů
to su swtrasne primitivne frazy, to vylozene vidis, jak to niekto alebo AI vymyslel lebo tam neriesia nic interne napr alebo tam nesu vylozene nechutarny
alebo som len prilis volnomyslienkarsky
Však takhle by nepsala ani cvicena o-p-i-c-e za banán
Bože povedzte už konečne niekto Wolfovi že už je to trapné a nikoho to nezaujíma
Jestli je tohle real, tak slapka jednoznacne nebyla proti a sama mu nahravala. Viz. posilani fotek, psanim toho, co ma na sobe a asi spolu i neco meli v bahrainu… Jak jsem rikal, pokud je to pravda, tak to bude nejaka zhrzena chudinka. (:
Zaujimavejsie bude ked vykutru, kto na Hornera poluje. Pretoze toto, aj keby to hned bolo prave, nie je nic co by nemal ustat, specialne ak vacsinovy majitel stoji za nim. Skor vacsi problem bude mat doma…
Aby v tom ještě neměla nakonec prsty Geri…
Zeby mala jeho zena nejakeho tajneho ctitela? Lebo toto sa mi zda trosku nelogicke zahravat sa s tak velkou organizaciou ako je redbull bez rozmyslu… Podla mna su v tom city.
Moj nazor
Proč takový shit, když to je shit, není okamžitě RedBullem de.m.entován? Proč to nechávaj žít svým životem?!
Zatím to vypadá, že samotná podobenka Hornera se vykládá jako nevhodný obrázek . Jestli to má být všechno, tak měla “protistrana” vzít těch 65 tisíc (nebo kolik to bylo).
Niekto z C level chce jeho plat a slávu